De SKEPP m2 kantoorruimte calculator op jouw website? Dat kan heel simpel!

  • Door Lynn Mickolajczak
  • dinsdag 2 oktober 2018

Ben je operator, pandeigenaar of verhuurder van een kantoor te huur? Let dan goed op. Wij hebben een fantastische service die je aan potentiële huurders kunt aanbieden: de SKEPP m2 kantoorruimte calculator! De potentiële huurder vult eenvoudig zijn wensen in, waarna de tool berekent hoeveel m2 kantoorruimte er nodig is. Zo weet zowel de verhuurder als de huurder direct welke beschikbare kantoorruimte(n) interessant zijn. Een Win-win-situatie als je het ons vraagt!


Wat houdt de SKEPP m2 kantoorruimte calculator precies in?

De huurkandidaat geeft allereerst aan hoeveel werkplekken zijn bedrijf nodig heeft. Het is belangrijk dat bedrijven hierbij rekening houden met een mogelijke groei en uitbreiding van het personeel. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om na te gaan hoe ruim de huurder wilt zitten. Gaat ‘Bedrijf X’ voor economy-, comfort- of businessclass? Het verschil tussen economy (4 m2) en business (10 m2) is bijvoorbeeld 6 m2 per werkplek. Comfort zit daar met 6 m2 per werkplek tussenin.

Visuele voorstelling calculator, m2 kantoor te huur berekenenVisuele voorstelling van de calculator. In slechts enkele kan de huurkandidaat het aantal m2 kantoorruimte berekenen.

Vergaderruimte, loungeruimte en receptie? De calculator houdt er rekening mee

Naast kantoorruimte maken bedrijven graag gebruik van extra ruimtes. Denk hierbij aan een vergaderruimte, een eetruimte en een receptiebalie om gasten te kunnen ontvangen. Ook dit is simpel aan te geven in de calculator. Niet 1 maar 2 pantry’s? Geen probleem, het aantal is simpel te verhogen.

Ondertussen doet de calculator aan de rechterzijde zijn werk en worden alle toevoegingen direct doorberekend in het totaal aantal benodigde m2 kantoorruimte. Zo weet de huurkandidaat direct hoeveel m2 kantoorruimte (ongeveer) nodig is om aan de eigen wensen te voldoen. Dit ontzorgt je als verhuurder. Zo kun je direct de juiste kantoorruimtes aanbieden.


Een indruk krijgen van businessclass werken? In deze VR Tour loop je virtueel door de URBAN-kantoorruimte in Vianen. Een onderdeel van het flexibele en duurzame inrichtingsconcept van SKEPP. Ook een kantoorinrichting met Officeplanner?

Met deze 5 simpele stappen voeg je de SKEPP m2 kantoorruimte calculator toe aan jouw website

Je bent als operator, pandeigenaar of verhuurder ondertussen overtuigd van de werkwijze en voordelen van de calculator? Dan komen we nu to the point en leggen we je uit hoe jij de SKEPP m2 kantoorruimte calculator toevoegt aan jouw website. Je hoeft alleen het stappenplan te volgen en je hebt binnen no time een functionele tool op je website.


Bereken m2 kantoorruimte

  1. Je klikt op de button 'Bereken m2 kantoorruimte' boven dit stappenplan
  2. De calculator opent vervolgens in een pop-up in je scherm. Rechtsonder klik je op de button ‘Calculator insluiten’, waarna een nieuw scherm opent.
  3. We kunnen ons voorstellen dat je de tool graag in jouw eigen bedrijfskleuren hebt. Geef aan wat de kleuren van de tekst, het accent en de achtergrond moeten worden. Om zeker te weten dat de kleurenkeuze gelijk is aan hoe jij de tool wilt tonen, kun je daaronder het voorbeeld bekijken.
  4. De insluitcode onderaan de pop-up is aangepast aan jouw kleurenkeuze. Kopieer de insluitcode;
  5. Tijd voor de laatste stap. Implementeer de insluitcode in de HTML van jouw website. Daarnaa wordt de SKEPP m2 kantoorruimte calculator niet alleen zichtbaar op jouw website, maar nog belangrijker, ze werkt direct en is klaar voor gebruik.
Voorbeeld berekenen hoeveel kantoor te huur, met insluitcodeOok het toevoegen van de calculator aan je website is heel erg eenvoudig.

Ook dit is handige informatie over het aantal m2 kantoorruimte

In de blog ‘Zoveel m2 kantoorruimte heb je nodig per persoon’ geven we nog meer relevante informatie over hoeveel m2 je het beste kiest voor je kantoor te huur. Denk hierbij aan de wettelijke voorschriften, het minimum aantal m2 kantoorruimte per persoon, extra informatie over economy-, comfort- en businessclass huren en btw-reglementen. Allemaal informatie die zowel voor huurder als voor operators, pandeigenaren en verhuurders interessant is.


Blog: 'Zoveel m2 kantoorruimte heb je nodig per persoon'

Vragen hoe de tool toe te voegen is? Neem contact op met SKEPP

Uiteraard zou het kunnen dat je er niet uitkomt om de SKEPP m2 kantoorruimte calculator toe te voegen aan je website. Mocht dit zich voordoen, aarzel niet en neem contact op met SKEPP. We beantwoorden graag al je vragen over de calculator en de implementie ervan op je website. We zijn bereikbaar op +32 78 48 10 91 of via info@skepp.com.

Veel plezier met de SKEPP m2 kantoorruimte calculator!

Benieuwd hoe je verder ontzorgd kunt worden als operator, pandeigenaar of verhuurder door SKEPP? Lees onderstaande artikelen en doe er je voordeel mee

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure