PLUS-principe toegepast op kantoren in Brussel Elsene

  • Door Mart de Vos
  • maandag 4 december 2017


Bereken m2 kantoorruimteIn deze blogserie over kantoorpanden in België licht SKEPP kantoren uit in Vlaamse steden, deze worden beoordeeld aan de hand van het PLUS-principe. Dit staat voor: prijs, ligging, uitstraling en services. Alle criteria worden door middel van een cijfer beoordeeld en zo weet je precies welk kantoorgebouw voor jou het beste is om een kantoor te huren. In dit blog is het de beurt aan de wijk Elsene in Brussel.


Kantoorgebouw aan de Louizalaan 54 in Brussel

Kantoorruimtes aan de Louizalaan 54Kantoren aan de Louizalaan 54 in Brussel hebben deze looks

Prijs - Cijfer 7,5: De prijzen van de kantoorruimtes en werkplekken op deze locatie zijn door de ligging in het centrum wat hoger dan gemiddeld. Zo huur je een werkplek voor een prijs vanaf €295,- per maand en een kantoor voor 1 persoon voor een prijs vanaf €800,- per maand. Een grotere ruimte voor meer personen kost al snel meer en het ruimste kantoor ligt rond de €1800,- per maand voor circa 40 m2.

Ligging - Cijfer 8,5: Dit kantoorpand ligt in het centrum van de Belgische hoofdstad en je kunt vanaf hier overal in Brussel komen. Je reist met de bus of metro naar het werk, maar ook met de auto kun je op je werk komen. Er is namelijk een parking op 5 minuten lopen van je kantoor. Op het Stefaniaplein zijn meerdere goede metro aansluitingen.

Uitstraling - Cijfer 8: De gebouwen aan de Louizalaan en in de wijk Elsene zijn allemaal gebouwd in dezelfde stijl. Het zijn herenhuizen die er op hun beurt uniek uitzien. Het verkeer loopt op deze locatie door een tunnel, dus het uitzicht wordt niet overheerst door het drukke verkeer. Dat is op zijn minst apart te noemen in een drukke stad als Brussel, maar het geeft de uitstraling net wat meer rust.

Services Cijfer 8: Het huren van een werkplek of kantoor aan de Louzialaan 54 is een zeer goede keuze als het gaat om de services. De vriendelijke receptie zorgt er onder andere voor dat de vervelende taken worden overgenomen, zodat jij je volledig op de business kan focussen.


Kantoor te huur Louizalaan / Avenue Louise 54

Kantoor huren aan de Louizalaan 279 in Brussel 

Moderne inrichting in dit schitterende kantoorgebouwDe moderne kantoren aan de Louizalaan 279 in Brussel

Prijs - Cijfer 9: Bij het huren van een werkplek of een kantoor op deze locatie waan je je in de wereld van een stam en haar gebruiken. Een werkplek op deze locatie huur je al vanaf €150,- per maand en een kantoor kan worden gemaakt zoals jij het wenst vanaf €399,- per maand. Voor het centrum van Brussel geen verkeerde prijzen!

Ligging - Cijfer 8: Dit kantoorgebouw staat aan de Louizalaan en hier reis je heel eenvoudig naar toe met het openbaar vervoer. Zo stoppen de bussen en de metro nagenoeg voor het gebouw en kun je zelfs met de auto eenvoudig op je werk komen. Wel handig om mobiel te zijn in een grote stad als Brussel.

Uitstraling - Cijfer 9: Binnen de muren van dit kantoor tref je een geheel ander gebouw aan dan de buitenkant van het gebouw doet aanzien. De ruimtes zijn modern en fraai ingericht en je begeeft je zoals gezegd te midden van een stam. Dit kunnen indianen of bijvoorbeeld nomaden zijn. Een unieke uitstraling op een evenzo unieke locatie.

Services - Cijfer 9,5: Een espressobar, fitnessruimte, café en restaurant, maar het was toch een kantoorgebouw? Juist, alleen is gezorgd dat jij naast de inspanning die je levert ook kunt genieten van de nodige ontspanning. Het is daarom dat dit kantoor door SKEPP een hoge beoordeling geniet.


Huren aan de Louizalaan / Avenue Louise 279

Het herenhuis aan de Louizalaan 367 in Brussel

Herenhuis aan de Louizalaan 367Je kunt kantoren huren in dit fraaie herenhuis aan de Louizalaan 367 in Brussel

Prijs Cijfer 7 : Dit kantoor heeft zowel werkplekken als kantoren beschikbaar, keuze genoeg dus. Het is echter zo dat het huren in Brussel de nodige kosten met zich meebrengt. Een werkplek huur je hier vanaf €149,- en een kantoor is te huur voor 2 tot 3 personen voor ongeveer €1000,- per maand. Dat is aan de hoge kant vergeleken bij de andere kantoren. Maar gezien de ligging is die prijs wel te verklaren. In het centrum van Brussel betaal je simpelweg wat meer.

Ligging - Cijfer 8: Binnen 10 minuten ben je op Zaventem Airport en de snelwegen E19 en E40 brengen je met de auto gemakkelijk richting Antwerpen, Gent en Brugge. Het Ter Kamerenbos is eveneens niet ver weg en een heerlijk plek om en stuk te gaan wandelen. Heerlijk toch even in de buitenlucht? Verder geniet je van de voordelen die de Louizalaan je te bieden heeft.

Uitstraling - Cijfer 8,5: Het monumentale herenhuis met de marmeren trap in de entree is een aspect dat voor veel bedrijven doorslaggevend kan zijn. Ook kun je op het dakterras genieten van de zon en dit kan de formaliteit wat wegnemen. Bezoekers zullen bij binnenkomst in ieder geval even staan te kijken van de bijzondere wenteltrap.

Services - Cijfer 8: Receptionisten zijn aanwezig om je te ondersteunen waar nodig. Verder is er vergaderruimte, catering en kun je genieten op het dakterras in dit kantoor. In overleg is er veel mogelijk, dus overleg waar nodig.


Kantoor te huur aan Louizalaan / Avenue Louise 367

Werkplekken en kantoren huren aan de Louizalaan 523 in Brussel

Kleurrijke inrichting aan de Louizalaan 523Kleurrijke inrichting in dit moderne kantoorpand aan de Louizalaan in Brussel

Prijs - Cijfer 7,5: Een werkplek op deze locatie huur je voor een prijs vanaf €295,- per maand. Het is uiteraard ook mogelijk om een kantoor te huren voor 2 personen aan de Louizalaan in Brussel voor een prijs vanaf €800,- per maand. Voor grotere kantoren betaal je logischerwijs meer geld.

Ligging - Cijfer 8: Je kunt gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen naar je werk en de bus en metro stoppen op nog geen 5 minuten lopen van het kantoorgebouw. Toch liever met de auto? Via de E40 en de R21 rijd je eenvoudig naar kantoor. Je kunt bij het kantoor parkeren.

Uitstraling - Cijfer 7,5: Je herkent dit gebouw aan de grote ramen aan de buitenkant, het valt daardoor op tussen de andere gebouwen in de straat. Het is kleurrijk en modern ingericht om te zorgen dat het een positieve energie uitstraalt. Daarnaast zijn er enkele meeting rooms ingericht waar je kunt vergaderen.

Services - Cijfer 7,5: Je kantoor is goed beveiligd en je hebt ook 24/7 toegang. Werkplekken huur je in open ruimtes, maar de kantoren zijn allemaal afgesloten ruimtes waar je spullen veilig zijn. Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder snelle internetverbinding, daarom geniet je hier van razendsnelle glasvezelverbinding.


Huren aan de Louizalaan / Avenue Louise 523

Zit er een kantoorgebouw voor jou tussen?

Door middel van dit blog heb je inzicht gekregen in onze mening over een aantal kantoren in Brussel Elsene. Door op de link onder iedere beoordeling te klikken kom je op de overzichtspagina van het kantoorpand. Zo kun je zelf ook nog een keer kijken en zelf een mening vormen over het betreffende kantoor. Wil jij jouw mening delen? Laat een review achter op de overzichtspagina's van de kantoren op onze website.

Kantoor huren in Brussel, zoals het hoort

Natuurlijk is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van het aanbod in een bepaalde regio. Wij zijn er om alle vragen te beantwoorden die jij hebt met betrekking tot het huren van een kantoor. Zo wordt de zoektocht naar een nieuwe werkplek een routineklus en je weet waar je op moet letten. Voor meer vragen rondom het huren bel je met onze kantoorexperts door te bellen naar +32 78 48 10 91 of je mailt naar info@skepp.com.


Neem contact op!

In de volgende editie van deze blogserie worden kantoren te huur in Brussel Europese Wijk vergeleken.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure