Kantoor te huur Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 523

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Legrand 1 min. lopen (24 m)
 • Metrostation Legrand 1 min. lopen (53 m)
 • Treinstation Etterbeek 19 min. lopen (1,5 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Louizalaan / Avenue Louise 523

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel (Elsene)

Aan de Louizalaan in Brussel Elsene staat dit kantoor te huur waar nog kantoorruimten en werkplekken vrij zijn. In het centrum van Brussel en in een prestigieuze straat waar veel bedrijven gevestigd zijn, is het mogelijk een volledig gemeubileerde kantoorkamer te huren. Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit deze locatie een (flex)werkplek te huren. Lees snel verder over het kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene.

Huurprijzen

Een kantoor te huur tegen gunstige huurprijzen is in dit bedrijvencentrum mogelijk. Kantoorruimten zijn te huur vanaf €800,- per maand. Verder zijn er meerdere mogelijkheden tot het huren van een werkplek voor bijvoorbeeld coworking. Een flex werkplek is beschikbaar voor €295,- per maand. Een vaste werkplek huur je voor €395,- per maand. Als je zo nu en dan buiten de deur wilt werken kun je gebruik maken van een dag abonnement voor €25,- per dag. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen van een kantoor te huur in dit business center neem je het best contact met ons op. We helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw kantoor te huur.

24/7 toegang, glasvezel internet en een bedrijfsrestaurant

Een kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om je eigen kantoor te huur 24/7 te betreden. Bovendien is het bedrijvencentrum ook nog eens goed beveiligd. Je huurt een afsluitbaar kantoor te huur. Je spullen zijn dus altijd veilig in je kantoorunit. Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder snelle internetverbinding. Daarom geniet je in dit bedrijvencentrum van razendsnelle glasvezelverbinding. Voor de lunch kun je terecht in het aanwezige restaurant waar je heerlijke broodjes kunt eten, Dit zijn natuurlijk slechts een aantal faciliteiten in dit bedrijvencentrum.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder al aangegeven is de Louizalaan de meest prestigieuze straat van Brussel Elsene. In dit business center een kantoor te huur hebben, zorgt er voor dat je je tussen andere grote bedrijven vestigt. Bovendien vestig je je ineens met jouw kantoor te huur in hetzelfde pand als KBC. Je kunt gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen naar je werk. De metro en bus stoppen in dezelfde straat en binnen nog geen 5 minuten van jouw kantoor te huur. Reis je liever met de auto naar je kantoor te huur? Dan rijd je vanaf de E40 en de R21 zo naar je werk. Het is mogelijk om bij de verhuurder te parkeren. In de omgeving zijn vele restaurants gevestigd waar je heerlijk kunt eten. Zo zit op de hoek BOCO Brussels, waar je heerlijke salades en pasta´s kunt bestellen. Een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Louizalaan in Brussel Elsene?

Ben je ook enthousiast geworden van de mogelijkheden met een kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene? Neem dan contact op met SKEPP. Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen in het gewenste kantoor te huur. Ga snel voor een kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Louizalaan / Avenue Louise 523 in Brussel Elsene

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Mooie strakke inrichting

M

De prijzen van de werkplekken vallen goed mee gezien de locatie

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Louizalaan / Avenue Louise 523

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner