Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 523

Huur kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise (Elsene)

Aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel staat dit kantoorgebouw waar nog kantoorruimte vrij is. In het centrum en aan de prestigieuze straat waar veel bedrijven gevestigd zijn, is het mogelijk een volledig gemeubileerde kantoorkamer/kantoorunit te huren. Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit deze locatie een (flex)werkplek te huren.

Huurprijzen

Huren tegen gunstige huurprijzen is hier mogelijk, kantoorruimten zijn te huur vanaf €800,- per maand. Verder zijn er meerdere mogelijkheden tot het huren van een plek in de coworking. Een flex plek is beschikbaar voor €295,- per maand terwijl je een vaste werkplek huurt voor €395,- per maand. Als je zo nu en dan buiten de deur wilt werken kun je gebruik maken van een dag abonnement voor €25,- per dag. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen van de kantoren neem je contact met ons op, we helpen je graag verder. 

24/7 toegang, glasvezel internet en een bedrijfsrestaurant

Kantoorruimte huren aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om je eigen kantoor 24/7 te betreden en wordt het ook nog eens goed beveiligd. Je huurt een afsluitbaar kantoor en je spullen zijn dus altijd veilig binnen. Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder snelle internetverbinding, daarom geniet je hier van razendsnelle glasvezelverbinding. Voor de lunch kun je terecht in het aanwezige restaurant waar je heerlijke broodjes kunt eten als je een keer wat anders wilt dan een boterham van thuis. Dit zijn natuurlijk slechts een aantal faciliteiten in dit kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder al aangegeven is de Louizalaan / Avenue Louise de meest prestigieuze straat van Brussel. Het huren van een kantoorruimte zorgt er voor dat je je tussen andere grote bedrijven vestigt en zit je in het zelfde pand als KBC Bank van Brussel. Je kunt gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen naar je werk, want de metro en bus stoppen in dezelfde straat en binnen nog geen 5 minuten van het kantoorgebouw. Reis je liever met de auto naar je kantoorruimte? Dan rijd je vanaf de E40 en de R21 zo naar je werk. Het is mogelijk om bij de verhuurder te parkeren. In de omgeving zijn vele restaurants gevestigd waar je heerlijk kunt eten. Zo zit op de hoek BOCO Brussels, waar je heerlijke salades en pastas kunt bestellen. Een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Ben je ook enthousiast geworden van de mogelijkheden aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel? Neem dan contact op of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Je bent altijd welkom op deze locatie om een kopje koffie te komen drinken.

Kantoorruimte huren in Brussel, Louizalaan Louizalaan / Avenue Louise 523 Brussel Elsene Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!