Kantoor te huur Antwerpen Berchem, Artsen Zonder Grenzenstraat 31

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Artsen Zonder Grenzenstraat 31 in Antwerpen Berchem

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Antwerpen Berchem!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen (Berchem)

Met een kantoor te huur in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem heb je een prachtig kantoor te huur in een recent modern bedrijvencentrum. Het business center is gelegen in ´t Groen Kwartier, een historisch park in een groen en bruisend stukje van Antwerpen. Vroeger was hier het Militair Hospitaal. Vandaag de dag is het een plaats dat volop in ontwikkeling is met het verlangen om te blijven groeien en verder uit te bouwen. Ideaal om hier jouw kantoor te huur te vestigen en deel uit te maken van deze groeiende community. Lees snel verder en ontdek dit opmerkelijke kantoor te huur in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem. 

Huurprijzen

Het business center in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem voorziet in diverse kantoorruimtes. De groottes van de kantoorruimtes variëren van 14 m2 tot 45 m2. De huurprijzen van de kantoorruimtes liggen tussen de €900,- en  €2400,-  per maand, afhankelijk van de grote van de werkplek. Voor een mooie prijs heb je dus een kantoorunit in dit prachtige unieke bedrijvencentrum. 

Een front desk, food corner en gezellige lounge.

Het kantoor te huur in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem heeft een volledige transformatie ondergaan. Het bedrijvencentrum is volledig gerestaureerd met oog voor detail. Ook de inrichting is volledig aangepast aan de hedendaagse behoeften van de ondernemer. Met een kantoor te huur in de Artsen Zonder Grenzenstraat krijg je diverse services. Al jouw gasten worden professioneel en hartelijk ontvangen door de front desk. Zo krijgen je gasten direct een professionele indruk. in de food corner kun je een lekker hapje eten. Ideaal om hier een zakenlunch te plannen. Bovendien is er voorzien in een gezellige lounge met openhaard. Hier kun je even in alle rust genieten van een welverdiende pauze, netwerken met andere ondernemers, samenwerkingen bespreken, enz. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem heeft een uitstekende ligging. Het bedrijvencentrum ligt op wandelafstand van de Zurenborgwijk, het stadscentrum en station Antwerpen-Berchem. Ideaal om met het openbaar vervoer naar je kantoor te huur te reizen. Naast de mogelijkheid om met de trein te komen, zijn er ook diverse tram- en buslijnen die in de buurt, op wandelafstand, van het bedrijvencentrum een halte hebben. Ondanks het feit dat ´t Groen Kwartier autovrij is, is parkeren aan het bedrijvencentrum mogelijk. Ook zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen. Zo kun je gemakkelijk met de auto naar je kantoor te huur komen, alsook klanten en zakenpartners. 

Huur jij binnenkort kantoorruimte in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem?

Wil jij ook je een kantoor te huur vestigen in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze toplocatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze kantoorexperts. Ook voor gratis en snel advies staan we steeds paraat. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur in de Artsen Zonder Grenzenstraat in Antwerpen Berchem.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Zo mooi ingericht!

G

Je ziet dat dit een recent kantoorgebouw is.

Heel mooi afgewerkt!

N

Schoon maar er was geen plaats meer :(

M

Mooi maar spijtig genoeg was het volzet en moesten we iet anders zoekenWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Artsen Zonder Grenzenstraat 31

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen