Antwerpen Centrum, Lange Lobroekstraat 41 - 45

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum

Op zoek naar een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum? Met een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat ben je perfect gelegen. Het bedrijvencentrum is gelegen vlakbij Park Spoor Noord. Het park is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste plaatsen van Antwerpen. Er is altijd wel iets te doen. Van cultuur tot vertoeven in de natuur. Je hebt er alles binnen handbereik. Verschillende restaurantjes voor zakenlunches, supermarkets, sportscholen voor een welverdiende ontspanning, enz. Met een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat zit je helemaal goed.

Huurprijzen

In het bedrijvencentrum vind je zowel kantoorruimtes als werkplekken. Het business center is nog volledig nieuw. Daarom is er nog vanalles mogelijk en staat flexibiliteit centraal. Hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt voor jouw kantoorkamer of werkplek is volledig te bespreken met de verhuurder. Alleszins is er 600 m2 oppervlakte aanwezig die vanaf €750 per maand gehuurd kan worden. Natuurlijk staan we je bij SKEPP hier graag in bij. Contacteer ons dus zo snel mogelijk en wees zeker van jouw ideale kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum

Vergaderruimtes, opslagruimtes en 24/7 toegang

Met een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat is heb je alle mogelijkheden om uiterst professioneel te werk te gaan. Vergaderen met collega´s, klanten of zakenpartners doe je in een informeel kader in de voorziene vergaderruimtes. Voer je een onderneming waarmee veel stock gepaard gaat? Dan is een opslagruimte natuurlijk handig. In het business center is er de mogelijkheid voorzien om opslagruimtes te huren voor je voorraden of andere zaken die je wilt stockeren. In je eigen onderneming ben je jouw eigen baas en wil je dus werken wanneer jij wilt. Helemaal geen probleem met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum. Hier werk je wanneer jij wilt. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoor te huur.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur is ideaal gelegen. Eerst en vooral heb je voldoende mogelijkheden om naar je kantoor te huur te komen met het openbaar vervoer. Er is een metrostation vlakbij. Ook rijden er voldoende bussen in de buurt. De trein kun je 500m verder nemen in het station Antwerpen-Dam. Kom je liever met de auto? Geen probleem. Het business center ligt vlakbij de R10 en E19. Bovendien zijn er voldoende parkeergelegenheden om je auto veilig achter te laten.

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum? Neem dan snel contact op met SKEPP! Een vastgoedconsultant beantwoordt al je vragen. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Heb jij straks een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat?

2 beoordelingen Lange Lobroekstraat

Dat kantoorpand is precies goed gelokaliseerd.

Een kantoorpand met nog veel mogelijkheden qua inrichting.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!