Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Lange Lobroekstraat 41 - 45

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lange Lobroekstraat 41 - 45 in Antwerpen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Antwerpen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen (Centrum)

Op zoek naar een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum? Met een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat ben je perfect gelegen. Het bedrijvencentrum is gelegen vlakbij Park Spoor Noord. Het park is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste plaatsen van Antwerpen. Er is altijd wel iets te doen. Van cultuur tot vertoeven in de natuur. Je hebt er alles binnen handbereik. Verschillende restaurantjes voor zakenlunches, supermarkets, sportscholen voor een welverdiende ontspanning, enz.. Met een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat zit je helemaal goed.  

Huurprijzen

In het bedrijvencentrum vind je zowel kantoorruimtes als werkplekken. Het business center is nog volledig nieuw. Daarom is er nog vanalles mogelijk en staat flexibiliteit centraal. Hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt voor jouw kantoorkamer of werkplek is volledig te bespreken met de verhuurder. Alleszins is er 600 m2 oppervlakte aanwezig die vanaf €750 per maand gehuurd kan worden. Natuurlijk staan we je bij SKEPP hier graag in bij. Contacteer ons dus zo snel mogelijk en wees zeker van jouw ideale  kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat  in Antwerpen Centrum

Vergaderruimtes, opslagruimtes en 24/7 toegang

Met een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat is heb je alle mogelijkheden om uiterst professioneel te werk te gaan. Vergaderen met collega´s, klanten of zakenpartners doe je in een informeel kader in de voorziene vergaderruimtes. Voer je een onderneming waarmee veel stock gepaard gaat? Dan is een opslagruimte natuurlijk handig. In het business center is er de mogelijkheid voorzien om opslagruimtes te huren voor je voorraden of andere zaken die je wilt stockeren. Je kunt hier tevens gebruik maken van goedkope verzendkosten voor je pakjes. In je eigen onderneming ben je jouw eigen baas en wil je dus werken wanneer jij wilt. Helemaal geen probleem met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum. Hier werk je wanneer jij wilt. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoor te huur. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur is ideaal gelegen. Eerst en vooral heb je voldoende mogelijkheden om naar je kantoor te huur te komen met het openbaar vervoer. Er is een metrostation vlakbij. Ook rijden er voldoende bussen in de buurt. De trein kun je 500 meter verder nemen in het station Antwerpen-Dam. Kom je liever met de auto? Geen probleem. Het business center ligt vlakbij de R10 en E19. Bovendien zijn er voldoende parkeergelegenheden om je auto veilig achter te laten. 

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen Centrum? Neem dan snel contact op met SKEPP! Een kantoorexpert beantwoordt al je vragen. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Heb jij straks een kantoor te huur in de Lange Lobroekstraat?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Dat kantoorpand is precies goed gelokaliseerd.

S

Een kantoorpand met nog veel mogelijkheden qua inrichting.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Lange Lobroekstraat 41 - 45

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen