Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Oude Leeuwenrui 39/V2

5 (3 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oude Leeuwenrui 39/V2 in Antwerpen Centrum

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 40 m2
    Huurprijs: 1.200 € p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur op de Oude Leeuwenrui in Antwerpen (Centrum)

Met een kantoor te huur op de Oude Leeuwenrui in Antwerpen Centrum heb je een kantoor te huur op een absolute toplocatie. Het bedrijvencentrum is gelegen aan het Eilandje, het oudste havengebied van Antwerpen. Het is er volledig omringd door water en een echt haven gevoel overheerst er nog steeds. Je vindt er ontelbare lunchadresjes en gezellige restaurants. Deze plek is een echte trekpleister, zeker met het Museum aan de Stroom, het Red Star Line Museum en het Havenhuis vlakbij. Op de Oude Leeuwenrui wil je ongetwijfeld jouw kantoor te huur vestigen. 

Huurprijzen

Het business center  op de Oude Leeuwenrui voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Er zijn kantoorruimtes van 25 m2 vanaf € 900 per maand exclusief BTW en van 40 m2 vanaf € 1200 exclusief BTW. Bij het huren van een kantoorkamer zijn alle faciliteiten inbegrepen in de prijs. Een flex werkplek heb je al voor € 295 per maand, ook all inclusive. In het bedrijvencentrum staat coworking centraal. Je kan er andere ontmoeten, ideeën opdoen en netwerken en dat allemaal dankzij een kantoor te huur aan een betaalbare prijs. 

Veel natuurlijk licht, een eigen keuken en face-to-face boxes

De werkplekken bevinden zich in een open space in een prachtig gerenoveerd landscape warehouse kantoor met zeer veel lichtinval. Elke kantoorkamer is bovendien nog eens voorzien van high end ergonomisch meubilair. Lunchtijd? Verzorg je eigen lunch in de voorziene keuken. Alles is er aanwezig. Een microgolf, een oven, een ijskast inclusief diepvries en een vaatwas. In de gemeenschappelijke lunchruimte kun je dan genieten van je zelfgemaakte lunch en ondertussen gezellig netwerken met de andere huurders. Voor private (telefoon-)gesprekken kun je je rustig afzonderen in de face-to-face boxes. 

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur op de Oude Leeuwenrui in Antwerpen Centrum ben je echt goed gelegen. Met de auto is het bedrijvencentrum te bereiken via de R1, de E19 en de A12. Het business center biedt bovendien ruime en betaalbare parkeermogelijkheden voor jezelf en jouw klanten waar je je auto veilig achter kunt laten. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Kom je liever met de trein? Dan kun je afstappen aan het station Antwerpen-Luchtbal. Een ruim bus- en tramnetwerk brengt je dan naar je kantoor te huur. Rechtover de deur bevindt zich een busstation. Ook vind je in de buurt meerdere stations van de Antwerpse Velo´s. Ideaal wanneer je graag met de fiets komt of snel een boodschap moet gaan doen.  

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte op de Oude Leeuwenrui in Antwerpen Centrum?

Wil jij ook je kantoor te huur vestigen op de Oude Leeuwenrui in Antwerpen Centrum? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze toplocatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze kantoorexperts voor gratis en snel advies. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Oude Leeuwenrui.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

De inrichting is echt prachtig gedaan.

F

Ik dacht al dit kantoorpand gespot te hebben.

Echt gelegen op een toplocatie.

S

Heel mooi kantoorpandWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Oude Leeuwenrui 39/V2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen