Kantoor te huur Antwerpen Edegem, Prins Boudewijnlaan 45-49

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Prins Boudewijnlaan 45-49

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Prins Boudewijnlaan in Antwerpen (Edegem)

Wil jij een kantoor huren aan de Prins Boudewijnlaan in Antwerpen en daarmee uitstekende bereikbaarheid behouden? Dat is mogelijk in dit kantoorgebouw met een totaal oppervlak van 6930 m2. De hoogwaardige kantoren op deze locatie kunnen worden voorzien van nieuwste meubelen en ook de verdere inrichting kan in goed overleg gebeuren. Kijk snel verder en kom meer te weten over het huren van een kantoor in Antwerpen.

Huurprijzen

Dit kantoorpand geniet eigenlijk altijd van een hoge bezetting en daarom is het verstandig om contact op te nemen met kantoorexperts om na te vragen wat er precies beschikbaar is. Zij kunnen jou precies vertellen wat er nog vrij is, wat de prijs is voor deze ruimte(s) en wat er allemaal mogelijk is op deze locatie. Op deze manier krijg je een goed beeld van de kantoren en of deze passen bij jouw wensen en behoeften.

24/7 toegankelijk, parkeerruimte en hotels

Het bedrijvencentrum aan de Prins Boudewijnlaan in Antwerpen biedt niet alleen een 24/7 toegang maar heeft ook een ruime parkeergelegenheid zodat jij niet op zoek moet gaan naar een parkeerplaats voor je auto. Zo kom je zonder de nodige parkeerstress in gehuurde kantoor! Voor je gasten zijn er 2 uitstekende hotels in de nabije omgeving. Heerlijk eten kun je doen in Brasserie de Specht waar je zeker eens de mosselen moet proberen. Zo zie je maar dat je door hier een kantoor te huren echt op een goede locatie zit.

Locatie en bereikbaarheid

Een groot voordeel van deze kantoorlocatie in Antwerpen is dat hij uitstekend bereikbaar is. Het centrum van Antwerpen is toch vaak moeilijk bereikbaar en druk, maar in het stadsdeel Edegem huur je net buiten deze drukte en heb je geen parkeerstress. Je blijft uiteraard wel de goede bereikbaarheid behouden. De E19 ligt namelijk parallel aan de weg die langs het kantoor gaat en je bereikt deze dan ook binnen 5 minuten met de auto.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Prins Boudewijnlaan in Antwerpen Edegem?

Een kantoor huren aan de Prins Boudewijnlaan in Antwerpen? Neem eerst eens contact op met SKEPP. Wij vertellen je alles wat je moet weten en plannen een rondleiding in op een moment dat het jou uitkomt. Dit doen wij uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Laat de kantoorexperts van SKEPP je helpen met het huren van een kantoor aan de Prins Boudewijnlaan.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prins Boudewijnlaan 45-49 in Antwerpen Edegem

Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Prins Boudewijnlaan 45-49

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner