Kantoor te huur Antwerpen, Santvoortbeeklaan 25

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Santvoortbeeklaan 25 in Antwerpen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 46 m2
  Huurprijs: 700 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur op de Santvoortbeeklaan in Antwerpen (Deurne)

Met een kantoor te huur op de Santvoortbeeklaan in Antwerpen Deurne heb je een kantoor te huur op een strategische locatie. Deurne is het vierde grootste district van Antwerpen en heeft het tweede grootste aantal inwoners. Deurne is vooral bekend om zijn groene omgeving. Met een kantoor te huur in Antwerpen Deurne zit je niet midden in het centrum maar ben je toch vlakbij. Met een kantoor te huur op de Santvoortbeeklaan in Antwerpen Deurne ben je dus perfect gelokaliseerd. 

Huurprijzen

Het business center op de Santvoortbeeklaan voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Het business center heeft verschillende formules waarvan er ongetwijfeld minstens een bij je onderneming past. Zo is er de formule pro waarbij je een kantoor te huur hebt voor maximum 4 personen. De werkplek heeft dan een oppervlakte van 23 m2 en de prijs bedraagt €250,- per maand, exclusief kosten. Met de formule business heb je een grotere kantoorruimte van 46 m2. Dit kantoor te huur bedraagt €495,- per maand, exclusief kosten. Met de flex formule heb je een kantoorruimte vanaf 69m2 dat naar wens indeelbaar is. De prijs van het kantoor te huur is dan afhankelijk van het aantal vierkante meter. 

Een keuken, een gezellige zitruimte en professionele vergaderruimtes

Het business center heeft voorzien dat de huurders van een kantoor te huur beschikken over een keuken. Deze keuken is uitgerust met onder andere een microgolf, vaatwasser, spoelbak en ijskast. De gezellige zitruimte biedt de ideale ontspanning tijdens de middag of tussendoor voor een kopje koffie. Het is ook de perfecte aangelegenheid om de andere ondernemers van het bedrijvencentrum te leren kennen, te netwerken en aan coworking te doen. Een professionele ruimte nodig voor formele gesprekken? Daarvoor kunnen de huurders gebruik maken van de vergaderruimtes. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur op de Santvoortbeeklaan in Antwerpen Deurne heeft een uitstekende ligging. Het kantoor te huur is gelegen aan de stadsrand van Antwerpen Noord. Met de auto kun je het bedrijvencentrum bereiken via de E19 en de E313. Via de afritten van Deurne Sportpaleis en Wommelgem ben je snel ter plaatse. Bovendien kun je dankzij deze strategische op- en afritten je van veel fileleed besparen. Met het openbaar vervoer kun je gemakkelijk reizen met de tram en de diverse lijnbussen. Antwerpen Deurne wordt bediend door de tramlijnen 4, 5, 8, 9, 10 en 24. Een bushalte vind je op een honderd meter van je kantoor te huur. 

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte op de Santvoortbeeklaan in Antwerpen Deurne?

Wil jij ook je kantoor te huur vestigen op de Santvoortbeeklaan in Antwerpen Deurne? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze toplocatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze kantoorexperts. Ook voor gratis en snel advies staan we steeds paraat. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Santvoortbeeklaan in Antwerpen Deurne. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Functioneel kantoorpand met interessante services.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Santvoortbeeklaan 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen