Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Rooseveltplaats 12

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rooseveltplaats 12 in Antwerpen Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: 595 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: 895 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen (Centrum)

Op zoek naar een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats ben je perfect gelokaliseerd. Antwerpen centrum bruist. Je vindt er een overvloed aan gezellige restaurants, bars, hotels, fitnesscentra, winkels, enzovoort. Bovendien is er altijd wel iets te doen in Antwerpen Centrum. Ideaal om contacten te leggen en te netwerken. Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum zal je je niet snel vervelen. 

Huurprijzen

In het bedrijvencentrum vind je kwaliteitsvolle, kostenefficiënte en flexibele kantoorruimtes die vooral voor coworking helemaal perfect zijn. De kantoorruimtes kunnen uitbreiden of verkleinen en dus helemaal aangepast worden aan veranderingen binnen je onderneming. Ideaal dus voor start ups en kleine bedrijven. Zo heb je al een werkplek voor €299,- per maand per persoon, inclusief servicekosten en alle technologieën die u maar kan bedenken. 

Meeting room, brainstorm bubble en koffie bar

Een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum is volledig gericht op ontmoetingen tussen ondernemers. Dat merk je aan de diverse faciliteiten die het business center aanbiedt. Zo is er een meeting room in het bedrijvencentrum dat helemaal geschikt is om nieuwe contacten te leggen. Wil je verder werken aan een idee met 2 of in groep? Ga dan naar de brainstorm bubble en werk je idee verder uit. Nadien kun je gezellig een kopje koffie gaan drinken in de voorziene koffiebar. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur is gelegen in de Stationsbuurt met op 250 meter het station Antwerpen Centraal. Een overvloed aan treinen, bussen en trams kunnen je dus overal naar toe brengen. Je zal altijd wel over een trein, bus of tram beschikken richting het station van Antwerpen Centraal en terug. Kom je liever met de auto? Het business center is dicht gelegen tegen een afrit en beschikt bovendien over een eigen parking. Ook zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt, al dan niet betalend. Ook met de fiets verplaatst je je gemakkelijk door Antwerpen Centrum dankzij de beschikbare stadsfietsen.  

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum?

Wil jij een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Neem dan snel contact op met SKEPP! Een kantoorexpert beantwoordt met alle plezier al je vragen. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Heb jij straks een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Leuke plaats om te werken met een prachtig uitzicht over Antwerpen.

S

Hele strakke inrichting

T

Mooi kantoorpand met een hele goede liggingWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Rooseveltplaats 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen