Super deal

Antwerpen Centrum, Rooseveltplaats 12

2060 Antwerpen Centrum

5 (1)

Kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum

Op zoek naar een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats ben je perfect gelokaliseerd. Antwerpen centrum bruist. Je vindt er een overvloed aan gezellige restaurants, bars, hotels, fitnesscentra, winkels, enzovoort. Bovendien is er altijd wel iets te doen in Antwerpen Centrum. Ideaal om contacten te leggen en te netwerken. Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum zal je je niet snel vervelen.

Huurprijzen

In het bedrijvencentrum vind je kwaliteitsvolle, kostenefficiënte en flexibele kantoorruimtes die vooral voor co-working helemaal perfect zijn. De kantoorruimtes kunnen uitbreiden of verkleinen en dus helemaal aangepast worden aan veranderingen binnen je onderneming. Ideaal dus voor start ups en kleine bedrijven. Zo heb je al een werkplek voor €250,- per maand per persoon, inclusief servicekosten en alle technologieën die u maar kan bedenken.

Meeting room, brainstorm bubble en koffie bar

Een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum is volledig gericht op ontmoetingen tussen ondernemers. Dat merk je aan de diverse faciliteiten die het business center aanbiedt. Zo is er een meeting room in het bedrijvencentrum dat helemaal geschikt is om nieuwe contacten te leggen. Wil je verder werken aan een idee met 2 of in groep? Ga dan naar de brainstorm bubble en werk je idee verder uit. Nadien kun je gezellig een kopje koffie gaan drinken in de voorziene koffiebar.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur is gelegen in de Stationsbuurt met op 250 meter het station Antwerpen Centraal. Een overvloed aan treinen, bussen en trams kunnen je dus overal naar toe brengen. Je zal altijd wel over een trein, bus of tram beschikken richting het station van Antwerpen Centraal en terug. Kom je liever met de auto? Het business center is dicht gelegen tegen een afrit en beschikt bovendien over een eigen parking. Ook zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt, al dan niet betalend. Ook met de fiets verplaatst je je gemakkelijk door Antwerpen Centrum dankzij de beschikbare stadsfietsen.

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum?

Wil jij een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Neem dan snel contact op met SKEPP! Een vastgoedconsultant beantwoordt met alle plezier al je vragen. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Heb jij straks een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats?

Rooseveltplaats 12 Rooseveltplaats 12 Antwerpen Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Rooseveltplaats

Leuke plaats om te werken met een prachtig uitzicht over Antwerpen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!