Antwerpen Centrum, Lange Lozanastraat 142

Kantoorruimte huren aan de Lange Lozanastraat 142 in Antwerpen (Centrum)

Wil jij kantoorruimte huren aan de Lange Lozanastraat in Antwerpen? Dit kantoorpand heeft kantoorruimte, kantoorunits en werkplekken beschikbaar en zo kun de groei van jouw bedrijf doorzetten in deze community. In het centrum van de stad en in het bruisende zuidelijke district vind je de optimale mix tussen zakelijk en privé. 

Huurprijzen

Als je kantoorruimte huurt in het centrum van Antwerpen dan wil je uiteraard de best mogelijke prijs betalen, daar zorgen wij samen met jou voor. Kantoren zijn beschikbaar vanaf €252,- per persoon per maand. Zo huur je een kantoor voor 4 personen vanaf €1008,- per maand of een kantoor voor 6 personen vanaf €1512,- per maand. Liever een aanbod op maat? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en we regelen dit voor je.

Business lounge, flexibele kantoren en parking

In dit kantoorpand aan de Lange Lozanastraat in Antwerpen is een business lounge aanwezig. Hier kun je plaatsnemen wanneer je onderweg bent, maar tussendoor toch even aan het werk wilt. Hier en in de andere locatie van de beheerder kun je uiteraard ook gewoon binnenlopen om te werken in een van de flexibele kantoorruimtes die hier ingericht zijn. Wanneer je zelf graag met de wagen naar het werk rijdt dan kun je een plek huren in de parking, zo ben je verzekerd van een plaats en hoef je niet iedere dag weer te zoeken. Dit is slechts een greep uit de voorzieningen die dit kantoorpand te bieden heeft.

Locatie en bereikbaarheid

Ten zuiden van het centrum van de Belgische havenstad huur je nu kantoorruimte binnen de ring. De doorgaande wegen brengen je echter binnen 5 minuten weer buiten het centrum van Antwerpen en via de E17, E19 en E34 rijd je naar Gent, Brussel, Nederland of Duitsland. Zo ben je voor zakenpartners goed bereikbaar met de wagen, maar ook zijn er genoeg connecties het openbaar vervoer. Neem de bus of de tram en reis naar Berchem, Antwerpen Centraal of andere steden in Vlaanderen.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Lange Lozanastraat?

Voor meer informatie over het huren aan de Lange Lozanastraat in Antwerpen neem je contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP. Wij maken de zoektocht naar een nieuw kantoor voor jou makkelijker. Ontvang ook gratis en geheel vrijblijvend een aanbod op maat op deze kantoorlocatie. Spreken we je snel?

Kantoor huren in Antwerpen, Lange Lozanastraat 142 Lange Lozanastraat 142 Antwerpen Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!