Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Pelikaanstraat 3

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Antwerpen Centraal 7 min. lopen (0,5 km)
 • Metrostation Antwerpen Diamant Metro 6 min. lopen (0,5 km)
 • Treinstation Anvers/Antwerpen C. 6 min. lopen (0,4 km)
 • Park 5 min. lopen (0,4 km)
 • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pelikaanstraat 3 in Antwerpen Centrum

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Pelikaanstraat in Antwerpen (Centrum)

Ben je op zoek naar een kantoor te huur aan de Pelikaanstraat in Antwerpen Centrum? Dan is dit business center voor jou wellicht een goede optie. De kantoorruimtes en werkplekken voor o.a. coworking zijn te huur in het Centraal Station van Antwerpen, een geweldige locatie met de bijbehorende bereikbaarheid. Waar wacht je nog op en ga voor een kantoor te huur aan de Pelikaanstraat in Antwerpen Centrum?

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum zijn er kantoren te huren in verschillende formaten. De prijzen zijn opgesteld per persoon en dit komt neer op ongeveer €291,- per persoon per maand. Zo huur je dus een kantoorkamer voor 2 personen voor €582,- per maand en een kantoorunit voor 6 personen voor €1746,- per maand. Je krijgt er bovendien een geweldige locatie en een gemeubeld en serviced kantoor te huur volledig bij.

Loungeruimten, vergaderruimtes en een community

De kantoren te huur in het bedrijvencentrum aan de Pelikaanstraat in Antwerpen Centrum hebben als voordeel dat er veel connecties zijn met de trein, bus en tram. Hierdoor is je kantoor te huur niet alleen voor je personeel, maar ook voor bezoekers uitstekend bereikbaar. Er zijn lounge ruimten aanwezig waar je informele besprekingen kunt houden. Als je een formeel gesprek wilt voeren dan maak je gebruik van de vergaderruimte. Het huren van een kantoorruimte geeft je ook toegang tot de community. Deze kan zorgen voor veel samenwerkingen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur is gesitueerd tegen het centrum van Antwerpen aan en binnen de ring. De N12 brengt je binnen een paar minuten al naar de E34. Je bent dus met eigen vervoer snel de drukte weer uit en op weg naar andere steden in België, Nederland of Duitsland. of andere steden in België. De ligging in het Centraal Station van Antwerpen is niet minder dan ideaal te noemen. Je bent gewoon voor iedereen gemakkelijk te bereiken met welk vervoersmiddel dan ook. Je huurt een kantoor te huur op een levendige locatie waar je je bedrijf kan laten groeien.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Pelikaanstraat in Antwerpen?

Ben je benieuwd hoe de kantoren te huur aan de Pelikaanstraat in Antwerpen Centrum er uit zien en wil je graag een rondleiding plannen? Neem dan snel contact op met SKEPP. Heb je nog vragen? Onze vastgoed consultants staan voor je klaar. Bij SKEPP kun je gemakkelijk, snel en gratis jouw nieuwe kantoor te huur vinden. Ga dus snel voor een kantoor te huur aan de Pelikaanstraat in Antwerpen Centrum!


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Heel handig, zo een kantoor in het station.

Vooral als je veel reist met de trein.

P

Centraal gelegen kantoor dat vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Het is een erg mooie buurt met diverse fijne restaurants!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Pelikaanstraat 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner