Antwerpen Centrum, Quellinstraat 49

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Quellinstraat in Antwerpen (Centrum)

Aan de Quellinstraat in Antwerpen kun jij nu nog kantoorruimte huren. Dit business center biedt kantoren en werkplekken voor grote en kleine ondernemers aan. Als je op zoek bent naar een serviced office met een nette uitstraling dan heeft dit kantoorpand waar jij naar op zoek bent.

Huurprijzen

De huurprijzen van de kantoorruimten en werkplekken in dit kantoorgebouw zijn op aanvraag. Dit is een bewuste keuzen omdat we een aanbod willen doen dat bij jouw bedrijf past. Hiervoor willen we samen een lijst opstellen met wensen en behoeften waarna we speciaal voor jou de beschikbaarheid en prijzen opvragen bij de beheerder. Twijfel dus niet meer en neem contact op om ook een persoonlijk voorstel te ontvangen.

Gemeubelde kantoorruimte, 24/7 toegang en hechte community

Aan de Quellinstraat in Antwerpen huur je niet alleen een kantoorruimte of werkplek, maar een plek die jij kiest en die gemeubeld wordt opgeleverd. Je bent er uiteraard vrij in om ze te plaatsen zoals je zelf wenst te doen. Jouw kantoorruimte is 24/7 toegankelijk, zo kun je zelf werktijden bepalen en verzorgen we een stukje extra flexibiliteit. Het is toch goed dat daar aan wordt gedacht? Je bent uiteraard ook onderdeel van community en zo smeed je allianties met andere bedrijven. Jij wilt toch ook in een gespreid bed terecht komen?

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw ligt midden in het zakelijke district van Antwerpen en aan de doorgaande weg dit je binnen enkele minuten het centrum van Antwerpen uit leidt. Er is een bushalte in de straat die je snel naar Antwerpen Centraal Station kan brengen en van hier uit reis je met de trein naar andere steden. Wanneer je liever met eigen vervoer naar kantoor wilt rijden dan brengt de N113 je binnen een kwartier op de E19. Tijdens de lunch kun je ergens een hapje gaan eten in de omgeving of een stuk wandelen in het stadspark van de stad.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Quellinstraat?

Wil je wellicht kantoorruimte huren aan de Quellinstraat in Antwerpen, maar wil je eerst een gratis rondleiding? Neem dan contact op met SKEPP en we plannen een rondleiding voor je in op een moment dat het jou uit komt. Je krijgt van ons onafhankelijk, gratis en geheel vrijblijvend advies en een aanbod op maat. Kom jij snel de koffie proeven in dit business center?

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Quellinstraat 49 Quellinstraat 49 Antwerpen Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!