Antwerpen Merksem, Noorderlaan 147

Kantoorruimte huren in Antwerpen aan de Noorderlaan 47 (Merksem)

Kantoorruimte is nu te huur aan de Noorderlaan in Antwerpen en nabij de haven. Vlak aan de oprit naar de E19 en op een unieke plek in Antwerpen kun jij nu een kantoorruimte, kantoorkamer of werkplek huren. In dit hoge kantoorpand vlak aan het water kun je moderne gemeubelde kantoren huren tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd wat er beschikbaar is op deze kantoorlocatie? Lees dan snel verder.

Huurprijzen

De huurprijzen voor een kantoor zijn altijd belangrijk. Op deze kantoorlocatie huur je een kantoor vanaf €282,- per persoon per maand. Een 4 persoonskantoor is dus verkrijgbaar vanaf €1128,- per maand, voor de actuele prijzen en beschikbaarheid neem je contact op met onze vastgoedconsultants. Zij staan voor je klaar, helpen je snel en geven je gratis advies.

Moderne gemeubelde kantoren, hechte community en genoeg parkeerruimte

Aan de Noorderlaan in Antwerpen zijn de kantoorruimten die te huur zijn altijd gemeubeld en ingericht zoals jij graag wilt. Op deze manier ben je niet verplicht om dure bureau's of stoelen aan te schaffen en je kunt ook kastruimte huren. Je huurt in een business center samen met andere bedrijven en dit kan zorgen voor samenwerkingen met deze bedrijven. De beheerder doet er dan ook alles aan om te zorgen voor een hechte community. Wanneer je met eigen vervoer naar het werk wilt reizen dan hoef je niet te vrezen voor weinig parkeerruimte. De ligging buiten het centrum heeft als voordeel dat er genoeg parkeerruimte te vinden is.

Locatie en bereikbaarheid

Als je op zoek bent naar een kantoorpand net buiten het drukke centrum van Antwerpen, dan is deze locatie zeer geschikt. Het gebouw staat nabij de oprit naar de E19 en je bent dus uitstekend bereikbaar met de wagen. Ook werknemers en bezoekers bereiken je gemakkelijk door de aanwezigheid van connecties van het openbaar vervoer, deze liggen op loopafstand van het gebouw. Wanneer je gezellig een hapje wilt eten dan kun je dineren bij Hechi, een all-you-can-eat restaurant met goed eten.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Noorderlaan 47?

De kantoren aan de Noorderlaan 47 in Antwerpen zijn populair bij ondernemers en wellicht wil jij ook graag een keer komen kijken. Neem dan contact op met SKEPP en we plannen voor jou een gratis rondleiding in. Hebben we al gezegd dat je van ons gratis en geheel vrijblijvend advies op maat krijgt? Tot snel! 

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Noorderlaan 47 Noorderlaan 147 Antwerpen Merksem Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!