Kantoor te huur Antwerpen Merksem, Noorderlaan 147

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Antwerpen Ahlers 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Antwerpen-Noorderdokken 30 min. lopen (2,4 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Noorderlaan 147

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Noorderlaan in Antwerpen (Merksem)

Er is een kantoor te huur beschikbaar aan de Noorderlaan in Antwerpen Merksem, Het business center is gevestigd bij de haven, vlak aan de oprit naar de E19 en op een unieke plek in Antwerpen. Je kunt in het bedrijvencentrum een kantoorruimte, kantoorkamer of werkplek voor coworking huren. In dit hoge business center vlak aan het water kun je een modern gemeubeld kantoor te huur nemen tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd wat er allemaal beschikbaar is in het bedrijvencentrum aan de Noorderlaan in Antwerpen Merksem? Lees dan snel verder.

Huurprijzen

De huurprijzen voor een kantoor te huur zijn altijd belangrijk. In dit business center huur je een kantoor vanaf €282,- per persoon per maand. Een kantoorruimte voor bijvoorbeeld 4 personen is dus verkrijgbaar vanaf €1128,- per maand. Voor de actuele prijzen en beschikbaarheden van de kantoren te huur in dit bedrijvencentrum neem je contact op met onze vastgoed consultants. Zij staan voor je klaar, helpen je snel en geven je gratis advies.

Moderne gemeubelde kantoren, hechte community en genoeg parkeerruimte

Aan de Noorderlaan in Antwerpen Merksem zijn de kantoren te huur altijd gemeubeld en ingericht zoals jij graag wilt. Op deze manier ben je niet verplicht om dure bureaus of stoelen aan te schaffen. Je kunt ook kastruimte huren om je belangrijke papieren netjes op te bergen. Je huurt in dit business center samen met andere bedrijven en dit kan zorgen voor samenwerkingen en coworking met deze bedrijven. De beheerder doet er dan ook alles aan om te zorgen voor een hechte community. Wanneer je met eigen vervoer naar het werk wilt reizen dan hoef je niet te vrezen voor weinig parkeerruimte. De ligging buiten het centrum heeft als voordeel dat er genoeg parkeerruimte te vinden is.

Locatie en bereikbaarheid

Als je op zoek bent naar een kantoor te huur net buiten het drukke centrum van Antwerpen, dan is deze locatie zeer geschikt. Het bedrijvencentrum staat nabij de oprit naast de E19. Je bent dus uitstekend bereikbaar met de wagen. Ook werknemers en bezoekers bereiken je gemakkelijk door de aanwezigheid van openbaar vervoer. Deze liggen op loopafstand van het kantoor te huur.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Noorderlaan in Antwerpen Merksem?

De kantoren te huur aan de Noorderlaan 47 in Antwerpen Merksem zijn populair bij ondernemers. Wellicht wil jij ook graag een keer komen kijken. Neem dan contact op met SKEPP en we plannen voor jou een gratis rondleiding in. Hebben we al gezegd dat je van ons gratis en geheel vrijblijvend advies op maat krijgt? Neem dus snel contact op met SKEPP en ga voor een kantoor te huur aan de Noorderlaan in Antwerpen Merksem!


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Noorderlaan 147 in Antwerpen Merksem

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Een mooi kantoor met een fijne sociale ruimte!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Noorderlaan 147

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner