Antwerpen Sint-Andries, Brusselstraat 59

Huur kantoorruimte aan de Brusselstraat in Antwerpen (Zuid)

Kantoorruimte huur je aan de Brusselstraat in Antwerpen in dit moderene kantoorgebouw. Van buiten straalt het gebouw professionaliteit uit en het aanzicht is imposant. Voor jouw bedrijf is nu nog plek om je te vestigen op deze locatie. Je kunt er voor kiezen om een ruimte kaal op te laten leveren, maar het is ook mogelijk om volledig gemeubileerd in te trekken.

Huurprijzen

Het is binnen dit kantoorpand mogelijk om kantoorunits te huren van verschillende groottes. Zo is de kleinste ruimte die beschikbaar is 196 m2 en de grootste ruimte is 1176 m2. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een grote kantoorruimte of dat je eerst klein wilt beginnen en vervolgens door wilt groeien. Voor 196 m2 betaal je een huurprijs van €1633,- per maand en deze ruimte is volledig gemeubileerd. De grootste ruimte van 1176 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €12.250,- per maand en ook hier hoef je geen meubilair aan te schaffen. Wil je meer weten over de beschikbaarheid dan kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Moderne kantooromgeving met voorzieningen als een receptie en vergaderruimte

Huur nu jouw kantoorruimte aan de Brusselstraat in Antwerpen en geniet van de voordelen die het huren op deze locatie met zich meebrengt. Zo is er en professionele receptie aanwezig die gasten verwelkomt en de post netjes doorstuurt naar jouw kantoor. De inrichting van de algemene ruimtes is strak en modern en je kunt er heerlijk werken als je even niet in je kantoorkamer wilt zitten. Heb je ruimte nodig voor een belangrijk overleg? Geen probleem, want je huurt eenvoudig een vergaderzaal. Als je besluit hier te gaan huren dan heb je 24/7 toegang tot jouw ruimte en kun je dus werken wanneer het uitkomt. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw staat in Antwerpen Zuid en in een gezellige buurt waar veel te beleven valt. Zo kun je andere culturen proeven, letterlijk, omdat er veel restaurants in de omgeving aanwezig zijn. De kantoorruimten bevinden zich in het zogenaamde Gateway House en ligt dichtbij de Rechtbank van Antwerpen. Als het personeel met de auto naar het werk wil is dit geen probleem, er zijn namelijk parkeerplaatsen aanwezig bij het gebouw. Er stoppen meerdere buslijnen en metro's in de straat waardoor het ook eenvoudig is om het het openbaar vervoer op je werk te arriveren. 

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Brusselstraat?

Spreekt het huren van een kantoorruimte aan de Brusselstraat in Antwerpen jou ook aan? Neem snel contact op met SKEPP en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Vertel je ons wel even hoe de koffie was tijdens de rondleiding? Wij helpen je graag.

Kantoorruimte te huur in Antwerpen Zuid Brusselstraat 59 Antwerpen Sint-Andries Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!