VERHUURD
Super deal

Antwerpen Sint-Andries, Brusselstraat 59

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoor beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoren in Antwerpen Sint-Andries!

Kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries

Ga voor een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries in dit moderne bedrijvencentrum. Van buiten straalt het business center een en al professionaliteit uit en het aanzicht is imposant. Voor jouw bedrijf is er nu nog een kantoorruimte of werkplek om je hier op deze prachtige locatie te vestigen. Je kunt er voor kiezen om een kantoorruimte kaal op te laten leveren, maar het is ook mogelijk om volledig gemeubileerd in te trekken in je nieuwe kantoor te huur.

Huurprijzen

Het is binnen dit bedrijvencentrum mogelijk om kantoorunits te huren van verschillende groottes. Zo is de kleinste beschikbare kantoorkamer 196 m2. De grootste kantoorruimte is 1176 m2. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een groot kantoor te huur of dat je eerst klein wilt beginnen en vervolgens door wilt groeien. Voor 196 m2 betaal je een huurprijs van €1633,- per maand. Deze kantoorruimte is dan volledig gemeubileerd. Het grootste kantoor te huur van 1176 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €12.250,- per maand en ook hier hoef je geen meubilair aan te schaffen. Wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants.

Een professionele receptie, vergaderruimte en 24/7 toegang

Huur nu jouw kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries en geniet van de voordelen die het huren op deze locatie met zich meebrengt. Zo is er en professionele receptie aanwezig die gasten verwelkomt en de post netjes doorstuurt naar jouw kantoor. De inrichting van de algemene ruimtes is strak en modern en je kunt er heerlijk werken als je even niet in je kantoorkamer wilt zitten. Heb je ruimte nodig voor een belangrijk overleg? Geen probleem, want je huurt eenvoudig een vergaderzaal. Als je besluit hier te gaan huren dan heb je 24/7 toegang tot jouw ruimte en kun je dus werken wanneer het uitkomt.

Locatie en bereikbaarheid

Dit bedrijvencentrum bevindt zich in Antwerpen Sint-Andries, een gezellige buurt waar veel te beleven valt. De kantoren te huur bevinden zich in het zogenaamde Gateway House. Als het personeel met de auto naar het werk wil is dit geen probleem. Er zijn namelijk parkeerplaatsen aanwezig bij het business center. Er stoppen bovendien meerdere buslijnen en metro's in de straat waardoor het ook eenvoudig is om het het openbaar vervoer naar je kantoor te huur te gaan.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries?

Spreekt het huren van een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries jou ook aan? Neem snel contact op met SKEPP. Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen. Ga snel voor een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries.

Kantoorruimte te huur in Antwerpen Zuid Brusselstraat 59 Antwerpen Sint-Andries Toplocatie!

2 beoordelingen Brusselstraat

Imposante gevel.

Kwaliteitsvol business center.

Modern en strak, zo heb ik het graag.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!