Kantoor te huur Antwerpen, Middelmolenlaan 175

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Belruimte
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Middelmolenlaan 175 in Antwerpen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: 474 € 450 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Middelmolenlaan in Antwerpen (Deurne)

In het bedrijvencentrum aan de Middelmolenlaan is een kantoor te huur zo geregeld. Dit pand ligt vlakbij de autostrade en heeft een bijzonder concept waarbij je in een afsluitbare “open” werkruimte kunt verblijven. Met dit kantoor te huur zit je in een moderne industriële loft. Het pand is gehuisvest in een oude drukkerij maar heeft een artistieke uitstraling met een knipoog naar Andy Warhol.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de keuze in afsluitbare kantoorunits en vaste werkplekken. Je huurt hier voor €450,- een afsluitbare kantoorunit en voor slechts €350,- heb je recht op een vaste gemeubelde 9 to 5 werkplek. Bij deze prijzen is het gebruik van de vergaderkamers tijdens de kantooruren inbegrepen. Een kantoorkamer biedt ruimte voor maximaal 2 personen is voorzien van het nodige meubilair zodat je onmiddellijk aan de slag kunt. Er zitten ook diverse andere bedrijven in dit bedrijvencentrum en dat geeft je de ruime mogelijkheid om te netwerken. Tijdens de kantooruren verzorgt dit kantoor te huur steeds het onthaal van je klanten. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Wifi, telefonie, projectie-apparatuur. Zelfs ICT-ondersteuning is mogelijk op aanvraag. De schoonmaak van het kantoor en de gedeelde ruimtes zijn inbegrepen in de huurprijs.

Telefonisch onthaal, bemande receptie en vergaderruimtes.

Dit business center aan de Middelmolenlaan in Antwerpen biedt een persoonlijk onthaal en kan ook de telefoon aannemen in naam van je bedrijf. Dankzij de persoonlijke toegangsbadge kun je zelfs 24/7 toegang hebben tot je werkruimte Koffie, thee en water worden in dit kantoor gratis ter beschikking gesteld. De vergaderruimtes kun makkelijk, op afspraak, inplannen voor je overleg in dit kantoor te huur in Antwerpen. Voor de sportievelingen die met de fiets komen is er zelfs ruimte om te douchen voorzien. Mocht je onder de middagpauze eens lekker gaan eten dan kun je kiezen uit een aantal restaurants in de buurt. Moet het wat chiquer? Dan is restaurant De Violin zeker een bezoekje waard. De stad Antwerpen ligt ook maar op een boogscheut van dit kantoor te huur. 

Locatie en bereikbaarheid.

De snelweg E313 ligt maar op 10 minuten rijden van dit kantoor te huur waardoor je zeker bent van een vlotte bereikbaarheid. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien bij dit business center. Wil je na je werkdag nog snel even boodschappen doen? Dat kan want op de hoek van de straat ligt een moderne supermarkt voor prijsbewuste mensen. Voor je kantoorbenodigdheden moet je ook niet ver want er ligt ook een Action naast het pand.

Kantoor te huur aan de Middelmolenlaan in Antwerpen?

Wil je graag een kantoor te huur aan de Middelmolenlaan in Antwerpen? Neem dan snel contact op met onze kantoorexperts en vraag vrijblijvend naar meer informatie. Een gratis rondleiding in dit kantoor te huur aan de Middelmolenlaan in Antwerpen plannen we ook graag voor je in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Makkelijk te bereiken, fijn werken.

De buurt is niet zo hip maar het kantoor is goed.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Middelmolenlaan 175

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen