Super deal

Brussel Airport, De Kleetlaan 4

1831 Brussel Airport

Kantoor te huur op de Kleetlaan in Brussel Airport

Op zoek naar een kantoor te huur in Brussel Airport? Dan is het kantoor te huur op de Kleetlaan in Brussel Airport echt wel iets voor jou. Het innovatieve bedrijvencentrum bestaat uit 4 verdiepingen. Het is een inspirerende locatie. Nieuwe ideeën bloeien en groeien er. Ook ontstaan er nieuwe zakenrelaties tussen de verschillende gevestigde ondernemers. Met hier een kantoor te huur kun je echt openbloeien als onderneming. 

Huurprijzen

Het business center biedt zowel private kantoorruimtes als flexibele werkplekken. Zo kun je kantoorruimtes huren voor jou, maar ook voor een team tot wel 10 personen. De coworking werkplekken zijn dan weer ideaal om contacten te leggen met de verschillende ondernemers en te werken aan die zakenrelaties. Je hebt al een kantoorunit vanaf €343,71,- per maand. Een goede tip, bespreek alvorens je gaat huren wat de behoeften van jouw bedrijf zijn en een gepaste oplossing wordt aangeboden. 

Een inspirerende plek, restaurant en coffeeshop en snel en beveiligd internet. 

Met een kantoor te huur op de Kleetlaan in Brussel Airport  biedt dit business center een inspirerende plek waar elke ondernemer zich direct thuisvoelt. De exclusieve locatie in combinatie met een op maat gemaakt service concept zorgt niet alleen voor een energieke werkomgeving maar ook voor een creatieve plek om te werken. Bovendien zijn er al veel prestigieuze organisaties en internationale multinationals gehuisvest in het bedrijvencentrum. Contact met die ondernemingen kun je gemakkelijk leggen tijdens een gezonde lunch in het restaurant of natuurlijk tijdens een heerlijke kop koffie in de coffeeshop. Ook zal je heel snel én efficiënt kunnen werken door de supersnelle en beveiligde internetverbinding. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur op de Kleetlaan in Brussel Airport is vlot bereikbaar. Hier een kantoor te huur vestigen is nóg interessanter als je internationale ambities hebt. Met hier een kantoor te huur ben je vlakbij de nationale luchthaven van Brussel Zaventem. Daardoor zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. Een voorbeeld: Amsterdam, Londen en Parijs zijn minder dan 2 uur verwijderd bij vliegtuig, trein (dankzij de Eurostar en Thalys) of auto. Als dat geen mogelijkheden biedt! Als je trouwens met de auto komt naar je kantoor te huur kun je die veilig kwijt op de parking van het bedrijvencentrum zelf. 

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte op de Kleetlaan in Brussel Airport?

Wil jij ook een kantoor te huur op de Kleetlaan  in Brussel Airport? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga vandaag nog voor een kantoor te huren op de Kleetlaan  in Brussel Airport.

De Kleetlaan 4 De Kleetlaan 4 Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!