Brussel Centrum, Europakruispunt 2

Een kantoor te huur op het Europakruispunt in Brussel Centrum

Een kantoor te huur op het Europakruispunt in Brussel Centrum? Dit kantoor te huur is niet alleen gevestigd in het hart van de Belgische hoofdstad maar ook nog eens in het treinstation van Brussel Centraal. Beter bereikbaar kan je kantoor te huur niet zijn. Het station Brussel centraal is het drukste treinstation van Brussel. Stap je uit je kantoor te huur dan bevind je je direct in Brussel Centrum. Allemaal restaurants, cafés, winkels, musea, monumenten, enz om je heen. Nog een leuk weetje, het kantoor te huur op het Europakruispunt in Brussel Centrum is net boven de Starbucks.  

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum op het Europakruispunt voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek in het hartje van Brussel echt iets voor jou. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €325,46- per maand. Ben je met een team van meerdere personen? In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Ongetwijfeld heeft het business center de ideale formule voor jouw kantoor te huur op het Europakruispunt. 

Een lunchrestaurant, een receptiedienst en loungeruimtes

Met een kantoor te huur op het Europakruispunt in Brussel Centrum heb je alle eet- en drinkfaciliteiten direct bij de hand. Toch maakt het business center het je nog gemakkelijker door een eigen lunchrestaurant te voorzien. Heb je het even té druk, kun je dus wel gewoon lekker en gezond lunchen. Met een kantoor te huur op zo een goede ligging kun je veel klanten en zakenpartners ontvangen. Een professionele receptiedienst is daarom een must. Gelukkig voorziet het bedrijvencentrum daar allemaal in en hoef jij je daar geen zorgen meer in te maken. Wil je het even allemaal wat informeler? Dan vergader je toch gezellig in een van de loungeruimtes. Misschien met een heerlijke Starbucks koffie erbij? 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur op het Europakruispunt is gelegen in het station Brussel Centraal. Je kunt dus letterlijk van je kantoor te huur de trein instappen. Natuurlijk heb je dan ook direct een geschikte bus-, tram- of metroverbinding in de buurt. Met de auto ben je vanuit alle andere provincies gemakkelijk te bereiken. De E40 en E19 zorgen voor een verbinding tussen enerzijds Brussel en anderzijds Antwerpen, Gent, Brugge en Charleroi. Ook reis je gemakkelijk naar de buurlanden via deze snelwegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte op het Europakruispunt in Brussel Centrum? 

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben op het Europakruispunt in Brussel Centrum? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur op het Europakruispunt in Brussel Centrum.

Europakruispunt 2 Europakruispunt 2 Brussel Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!