Brussel Centrum, Koloniënstraat / Rue des Colonies 11

Kantoorruimte huren in Brussel Centrum aan de Koloniënstraat / Rue des Colonie

Kantoorruimte huren in Brussel Centrum aan de Koloniënstraat / Rue des Colonie

Wil jij een gave kantoorruimte huren aan de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel? Het grote voordeel is de uitstekende bereikbaarheid door de locatie op het Centraal Station van de hoofdstad. Of je nu op zoek bent naar een kantoorvloer, kantoorruimte of een plek in de coworking, SKEPP helpt jou aan het ideale kantoor. 

Huurprijzen

De prijzen van een kantoorruimte voor jouw bedrijf hangen af van het aantal personen waar je mee wilt gaan huren. Zo huur je een kantoor vanaf €450,- per persoon per maand. Ben je op zoek naar een private office voor 4 personen, dan zijn deze beschikbaar vanaf €1800,- per maand en een kantoorruimte voor 8 personen is beschikbaar vanaf €3600,- per maand. Het is ook mogelijk om te huren voor een ander aantal personen en houd dan rekening met een huurprijs vanaf €450,- te vermenigvuldigen met het aantal personen.

Hoogwaardige kantoren, een toplocatie en gratis koffie en thee

De kantoorruimte aan de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel hebben uiteraard een fraaie en moderne inrichting. Dat mag natuurlijk ook niet ontbreken in het hart van het financiële district toch? Je wilt als ondernemer graag een hoogwaardige kantoorruimte huren tegen de scherpst mogelijke prijs, daar helpt SKEPP je bij. Deze toplocatie op het Centraal Station van Brussel is uitstekend te bereiken en je reist gemakkelijk naar andere plaatsen in het land. Wanneer je 's morgens met de metro of de trein naar kantoor bent gereisd heb je uiteraard zin aan een tas koffie of thee, het staat hier voor je klaar. Geniet er van zoveel je wilt!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder aangegeven huur je een kantoorruimte op Brussels Centraal Station in een geweldig uniek pand met uitstekende bereikbaarheid. Stap vanuit de trein of metro direct in je kantoorruimte en werk aan de groei van jouw bedrijf. De omgeving is rijk aan hotels, waardoor jou business partners kunnen overnachten wanneer jullie een afspraak hebben. Tegenover het kantoorgebouw is een broodjeszaak gevestigd waar je tijdens de lunch kunt genieten van een broodje, samengesteld door jou. De directe omgeving is ook veel bars en restaurants rijk, geniet daar af en toe van een heerlijke maaltijd met collega's of partners.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Koloniënstraat / Rue des Colonie?

Lijkt het je wat om kantoorruimte te huren aan de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel? Neem dan eens contact op met onze vastgoedconsultants voor een gesprek. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend aan een nieuw kantoor. Het nieuwe thuis voor je bedrijf vind je hier, want SKEPP is thuis op kantoor.

Kantoorruimte huren in Brussel, Koloniënstraat / Rue des Colonie Koloniënstraat / Rue des Colonies 11 Brussel Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!