Kantoor te huur Brussel Centrum, Rue des Colonies 56 56

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Park 1 min. lopen (6 m)
 • Metrostation Park 2 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Brussel-Centraal / Bruxelles-Central 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Park 2 min. lopen (0,2 km)
 • Park 2 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 8 min. lopen (0,7 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Rue des Colonies 56 56

Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel (Centrum)

Wil jij een gaaf kantoor te huur in de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel Centrum? Het grote voordeel is de uitstekende bereikbaarheid door de locatie op het Centraal Station van de hoofdstad. Of je nu als kantoor te huur op zoek bent naar een kantoorruimte of werkplek voor coworking, SKEPP helpt jou aan het ideale kantoor.

Huurprijzen

De prijzen van een kantoor te huur in de Koloniënstraat hangen af van het aantal personen waar je mee wilt gaan huren. Zo huur je een kantoorkamer vanaf €450,- per persoon per maand. Ben je op zoek naar een private office voor 4 personen, dan zijn deze beschikbaar vanaf €1800,- per maand en een kantoorruimte voor 8 personen is beschikbaar vanaf €3600,- per maand. Het is ook mogelijk om een kantoorunit te nemen voor een ander aantal personen. Dan moet je rekening houden met een huurprijs voor het kantoor te huur vanaf €450,- te vermenigvuldigen met het aantal personen.

Hoogwaardige kantoren, een toplocatie en gratis koffie en thee

Het kantoor te huur in de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel Centrum heeft uiteraard een moderne inrichting. Dat mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je een business center bent in het hart van het financiële district. Als ondernemer wil je graag een hoogwaardig kantoor te huur tegen de scherpst mogelijke prijs. Daar helpt SKEPP je bij. Deze toplocatie op het Centraal Station van Brussel Centrum is uitstekend te bereiken en je reist gemakkelijk naar andere plaatsen in het land. Wanneer je 's morgens met de metro of de trein naar je kantoor te huur bent gereisd, heb je uiteraard zin in een kop koffie of thee. In dit business center staat het gewoon voor je klaar. Geniet er van zoveel je wilt!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder aangegeven zijn de kantoren te huur in het bedrijvencentrum in het Centraal Station gelokaliseerd in een geweldig uniek pand met uitstekende bereikbaarheid. Stap vanuit de trein of metro direct in je kantoor te huur en werk aan de groei van jouw bedrijf. De omgeving is rijk aan hotels waardoor jouw (internationale) business partners kunnen overnachten wanneer jullie een late afspraak hebben. Tegenover het bedrijvencentrum is een broodjeszaak gevestigd waar je tijdens de lunch kunt genieten van een broodje, volledig samengesteld door jou. In de directe omgeving rond het bedrijvencentrum vind je ook veel bars en restaurants. Daar kun je af en toe genieten van een heerlijke maaltijd met collega's of zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel Centrum?

Lijkt het je wat, een kantoor te huur in de Koloniënstraat / Rue des Colonie in Brussel Centrum? Neem dan snel contact op met onze kantoorexperts voor een gesprek. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend aan een nieuw kantoor te huur. Ga nu voor jouw kantoor te huur in de Koloniënstraat in Brussel Centrum.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rue des Colonies 56 56 in Brussel Centrum

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Tof kantoorpand met een moderne toets.

R

Mooie services!

K

Hippe locatie.

Leuk voor jonge start ups.

R

We hadden hier een overleg en lieten ons de koffie smaken.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Rue des Colonies 56 56

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner