Super deal

Brussel Centrum, Rue des Colonies 56 56

1000 Brussel Centrum

Kantoor te huur aan Rue des Colonies in Brussel Centrum

Ga je voor een kantoor te huur in Rue des Colonies in Brussel Centrum? Dan vestig je jouw kantoor te huur in het hart van België met veel toerisme maar ook in een echt zakendistrict. Brussel Centrum leeft en bruist. Ideaal om daar een kantoor te huur vestigen en al helemaal op een top locatie zoals in Rue des Colonies.

Huurprijzen

Het business center in Rue des Colonies heeft een ruim aanbod aan kantoorruimtes en werkplekken. Je hebt er kantoorkamers in verschillende groottes. Er zijn kantoorunits van 20m2, 30 m2, 40 m2 en 60 m2 voor respectievelijk € 1500, € 2150, € 2800 of € 3550 per maand exclusief BTW. In de huurprijs van de kantoorkamers zijn alle servicekosten inbegrepen. Hou je van coworking? Dan is een werkplek zeker iets voor jou. Een flexibele werkplek kan je huren voor € 149 per maand en een vaste werkplek voor € 399 per maand. De huurcontracten zijn heel flexibel.  Of je nu een kantoorruimte wilt voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer, alles is bespreekbaar. Naar ieders wens is er een kantoor te huur. 

Tailor en droogkuis, een restaurant en een gezellige bar

Het bedrijvencentrum met kantoren te huur in Rue des Colonies in Brussel Centrum hecht belang aan een goed en verzorgd voorkomen. Daarom voorzien ze als extra service een tailor en droogkuis. Zo kun je je pak direct afhalen, aandoen en ben je klaar voor een heerlijke zakenlunch in het restaurant van het bedrijvencentrum in Rue des Colonies. Een lange dag gewerkt? Ontspan dan gezellig met de collega´s in de bar. Ook met zakenrelaties kun je er een informele vergadering houden en ondertussen genieten van een lekker drankje. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur in Rue des Colonies is direct gelegen aan het station Brussel Centraal. Een ideale ligging om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kom je toch liever met de auto? De E40 en E19 brengen je van Antwerpen, Gent, Brugge en Charleroi richting het business center. Ook vanuit de buurlanden is het kantoor te huur via deze snelwegen gemakkelijk te bereiken.Parkeren doe je in de parking van het  bedrijvencentrum zelf of betalend in de nabije omgeving. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in Rue des Colonies in Brussel Centrum?

Wil jij ook een kantoor te huur in Rue des Colonies in Brussel Centrum? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga voor een kantoor te huren in Rue des Colonies in Brussel Centrum.

Rue des Colonies 56 56 Rue des Colonies 56 56 Brussel Centrum Toplocatie!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!