Kantoor te huur Brussel Etterbeek, Schumanplein / Rond-Point robert Schuman 6

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Schuman 1 min. lopen (1 m)
 • Treinstation Brussel-Schuman 3 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Schuman 1 min. lopen (67 m)
 • Park 2 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Schumanplein / Rond-Point robert Schuman 6

5% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in Brussel aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman (Europese Wijk)

Er is nu kantoorruimte te huur aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman in Brussel in dit statige kantoorpand. In de Belgische hoofdstad en de politieke hoofdstad van Europa ligt dit kantoorgebouw in de Europese Wijk. Iedere ondernemer die zoekt naar een coworking of kantoor te huur kan hier terecht.

Huurprijzen

Wij bieden de scherpste huurprijs voor jou als ondernemer wanneer je besluit om hier een kantoor te huren. Het maakt niet uit of je zoekt naar een kantoor te huur voor 8, 6 of 2 personen, want wij regelen een gratis een aanbod op maat. Een private office is te huur vanaf €310,- per persoon per maand. Je huurt niet alleen een kantoor maar ook aanvullende services zijn inbegrepen in de huurprijs. Neem contact op met onze kantoorexperts wanneer je vragen hebt of een persoonlijk aanbod voor de coworking wilt ontvangen.

High speed internet, wandelen in het park en serieus ondernemen

Welke voordelen biedt het huren van kantoorruimte aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman in Brussel? Tegenwoordig is de aanwezigheid van supersnel internet onmisbaar en daarom kun je er binnen dit kantoorpand ook onbeperkt gebruik van maken. Je bent dus altijd online en kunt blijven werken aan de groei van jouw bedrijf. Het Jubelpark ligt op loopafstand van je kantoor te huur en je kunt dan ook vlot een wandeling maken tijdens de lunchpauze om even een frisse neus te halen en je hoofd te legen. Lekker de natuur in, midden in het centrum. Heerlijk toch? Na de lunch kun je er weer tegenaan en houd je meetings in de vergaderruimtes of heb je een afspraak tijdens een diner met een belangrijke zakenpartner.

Locatie en bereikbaarheid

Voor bezoekers en collega's ben je uitstekend bereikbaar met een kantoor te huur op deze locatie. Er is namelijk een metrostation om de hoek, bushaltes in overvloed en zelfs de doorgaande weg leidt je direct naar de snelweg en zo ben je binnen 10 minuten de stad uit. In de omgeving van het kantoor zitten veel bars en restaurants waar je kunt genieten van een lunch, tas koffie of zelfs een zakelijk diner. Er is keuze genoeg. Wij kunnen de Park Side Brasserie aanbevelen, echt heerlijk.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman?

Ben je benieuwd en wil je wellicht kantoorruimte huren aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman in Brussel? Neem gewoon eens contact op met ons en stel eventuele vragen die je nog hebt. Wij bieden je graag een goede prijs en kunnen een gratis rondleiding voor je inplannen. Dan kun je jouw nieuwe kantoor te huur met eigen ogen bekijken. Voor jou, de hurende partij, is onze service altijd gratis. Tot snel!


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schumanplein / Rond-Point robert Schuman 6 in Brussel Etterbeek

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Er is veel keuze in de buurt om lekker te eten.

B

Het is er allemaal erg netjes met vriendelijke mensen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schumanplein / Rond-Point robert Schuman 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner