Brussel Etterbeek, Schumanplein / Rond-Point robert Schuman 6

Kantoorruimte huren in Brussel aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman (Europese Wijk)

Er is nu kantoorruimte te huur aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman in Brussel in dit statige kantoorpand. In de Belgische hoofdstad en de politieke hoofdstad van Europa ligt dit kantoorgebouw in de Europese Wijk. Iedere ondernemer die zoekt naar een coworking of kantoor kan hier terecht. 

Huurprijzen

Wij bieden de scherpste huurprijs voor jou als ondernemer wanneer je besluit om hier een kantoor te huren. Het maakt niet uit of je zoekt naar een kantoorruimte voor 8, 6 of 2 personen, want wij regelen een gratis een aanbod op maat. Een private office is te huur vanaf €310,- per persoon per maand. Je huurt niet alleen een kantoor maar ook aanvullende services zijn inbegrepen in de huurprijs. Neem contact op met onze vastgoedconsultants wanneer je vragen hebt of een persoonlijk aanbod voor de coworking wilt ontvangen. 

High speed internet, wandelen in het park en serieus ondernemen

Welke voordelen biedt het huren van kantoorruimte aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman in Brussel? Tegenwoordig is de aanwezigheid van supersnel internet onmisbaar en daarom kun je er binnen dit kantoorpand ook onbeperkt gebruik van maken. Je bent dus altijd online en kunt blijven werken aan de groei van jouw bedrijf. Het Jubelpark ligt op loopafstand van kantoor en je kunt dan ook vlot een wandeling maken tijdens de lunchpauze om even een frisse neus te halen en je hoofd te legen. Lekker de natuur in, midden in het centrum. Heerlijk toch? Na de lunch kun je er weer tegenaan en houd je meetings in de vergaderruimtes of heb je een afspraak tijdens een diner met een belangrijke zakenpartner. Keep on growing!

Locatie en bereikbaarheid

Voor bezoekers en collega's ben je uitstekend bereikbaar met een kantoorruimte op deze locatie. Er is namelijk een metrostation om de hoek, bushaltes in overvloed en zelfs de doorgaande weg leidt je direct naar de snelweg en zo ben je binnen 10 minuten de stad uit. In de omgeving van het kantoor zitten veel bars en restaurants waar je kunt genieten van een lunch, tas koffie of zelfs een zakelijk diner. Er is keuze genoeg. Wij kunnen de Park Side Brasserie aanbevelen, echt heerlijk.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman?

Ben je benieuwd en wil je wellicht kantoorruimte huren aan het Schumanplein / Rond-Point robert Schuman in Brussel? Neem gewoon eens contact op met ons en stel eventuele vragen die je nog hebt. Wij bieden je graag een goede prijs en kunnen een gratis rondleiding voor je inplannen. Dan kun je jouw nieuwe kantoor met eigen ogen bekijken. Voor jou, de hurende partij, is onze service altijd gratis. Tot snel!

 

Kantoorruimte huren in Brussel, Schumanplein 6 Schumanplein / Rond-Point robert Schuman 6 Brussel Etterbeek Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!