Brussel Europese Wijk, Kunstlaan / Avenue des Arts 56

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Huur een kantoorruimte aan de Kunstlaan / Avenue des Arts (Europese Wijk)

Huur nu je eigen kantoorruimte aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel. In de Europese Wijk staat dit kantoorgebouw met beschikbaarheid in kantoor units en werkplekken. Je zit niet alleen in de hoofdstad van België, maar ook in de hoofdstad van Europa en ook nog eens op steenworp afstand van het Europese parlement. Lijkt het jou wat om op deze locatie je bedrijf te vestigen? Het ligt binnen handbereik!

Huurprijzen

Wat zijn de huurprijzen? Een kantoorruimte voor twee personen huur je al vanaf €1300,- per maand. Voor deze prijs zit je wel in hèt zakelijke hart van Brussel en geniet je van hoogwaardige kantoorruimten en faciliteiten. Of je nu een werkplek, kantoorkamer of een kantoorruimte op maat wilt huren, je bent bij deze verhuurder aan het goede adres. Voor de actuele beschikbaarheid neem je contact op met onze vastgoedconsultants.

Kunstlaan / Avenue des Arts: privé tuin, carwash, stomerijdienst en een fitnessruimte

Het huren van een kantoorruimte aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel betekend dat je naast een geweldigde locatie ook nog eens kunt genieten van een hoogwaardig service niveau. Zo kun je je kostuum naar de stomerij brengen als je geknoeid hebt tijdens de lunch of je auto laten wassen als je naar een belangrijke afspraak moet. Dit kantoorgebouw biedt naast kantoorruimte ook de mogelijk om te relaxen. Er is namelijk een binnentuin waar je als huurder gebruik van mag maken. Hier kun je pauzeren, maar uiteraard ook een meeting organiseren met gasten. Een keer wat anders als maar je bureau werken toch?

Locatie en bereikbaarheid

Als je wilt huren aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel dan kun je genieten van een goede bereikbaarheid. Dit kantoorgebouw ligt 250 meter van het Europese Parlement en het is slechts 4 minuten lopen naar het Brussels-Luxembourg station. Ook stopt de metro praktisch voor het gebouw. 150 meter verderop stoppen meerdere buslijnen die je af kunnen zetten door heel Brussel. Het vliegveld van Zaventem is met de auto slechts 20 minuten rijden en door de goede verbindingen met snelwegen kun je ook snel naar Antwerpen en bijvoorbeeld Gent rijden. 

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Kunstlaan / Avenue des Arts?

De kantoorruimten aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel kun je altijd komen bekijken! Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen om zo het kantoorgebouw met eigen ogen te gaan bekijken. Nog meer vragen? Wij helpen je graag.

Kantoorruimte huren in Brussel, Kunstlaan / Avenue des Arts Kunstlaan / Avenue des Arts 56 Brussel Europese Wijk Toplocatie!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!