Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Kunstlaan / Avenue des Arts 56

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Troon 1 min. lopen (62 m)
 • Metrostation Paleizen 8 min. lopen (0,7 km)
 • Treinstation gare du congres 7 min. lopen (0,6 km)
 • Metrostation Troon 1 min. lopen (57 m)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kunstlaan / Avenue des Arts 56 in Brussel Europese Wijk

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Kunstlaan / Avenue des Arts Brussel (Europese Wijk)

Neem je eigen kantoor te huur nu aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel Europese Wijk. In de Europese Wijk staat dit bedrijvencentrum met beschikbaarheid in kantoorkamers en werkplekken. Je zit niet alleen in de hoofdstad van België, maar ook in de hoofdstad van Europa. Zo is hier bijvoorbeeld ook het Europese Parlement gevestigd dat een internationale sfeer met zich meebrengt. Lijkt het jou wat om op deze locatie je bedrijf te vestigen? Ga dan nu voor een kantoor te huur aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel Europese Wijk!

Huurprijzen

Wat zijn de huurprijzen voor een kantoorunits in dit prachtige business center? Een kantoorruimte voor twee personen huur je al vanaf €1300,- per maand. Voor deze prijs zit je wel in hét zakelijk hart van Brussel en geniet je van hoogwaardige kantoorruimten en faciliteiten. Of je nu een werkplek voor coworking, een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat wilt huren, je bent bij deze verhuurder aan het goede adres. Voor de actuele beschikbaarheid neem je contact op met een van onze vastgoedconsultants.

Stomerijdienst, carwash en privé tuin

Een kantoor te huur aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel Europese wijk betekent dat je naast een geweldige locatie ook nog eens kunt genieten van een hoogwaardig niveau aan services. Zo kun je je kostuum naar de stomerij brengen als je er steeds gelekt en gestrekt uit wilt zien voor belangrijke afspraken. Ook je auto zal er steeds op en top uitzien dankzij de carwash aan het bedrijvencentrum. Dit business center biedt naast kantoren te huur ook de mogelijk om te relaxen. Er is namelijk een binnentuin waar je als huurder gebruik van kunt maken. Hier kun je pauzeren, maar uiteraard ook een meeting organiseren met gasten.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel Europese WIjk kun je genieten van een goede bereikbaarheid. Dit bedrijvencentrum ligt slechts 4 minuten stappen van het Brussels-Luxembourg station. Ook stopt de metro praktisch voor het bedrijvencentrum. 150 meter verderop stoppen meerdere buslijnen die je af kunnen zetten door heel Brussel en uiteraard terug aan je kantoor te huur. Het vliegveld van Zaventem is met de auto slechts 20 minuten rijden en door de goede verbindingen met snelwegen kun je ook snel naar bijvoorbeeld Antwerpen en Gent rijden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kunstlaan / Avenue des Arts?

Het kantoor te huur aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel Europese Wijk kun je altijd komen bekijken! Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen om zo het kantoor te huur met je eigen ogen te gaan bekijken. Nog meer vragen? Wij helpen je graag. Ga nu voor een kantoor te huur aan de Kunstlaan / Avenue des Arts in Brussel Europese Wijk.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Zo een carwash is wel handig

F

Nice offices!

E

Just love the gardenWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Kunstlaan / Avenue des Arts 56

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner