Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Meeûssquare / Square de Meeûs 37

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Wetenschap 1 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Brussel-Luxemburg 6 min. lopen (0,5 km)
 • Metrostation Troon 3 min. lopen (0,2 km)
 • Park 2 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Meeûssquare / Square de Meeûs 37

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel (Europese Wijk)

Wil je een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk? Kijk dan zeker naar de kantoren te huur in dit bedrijvencentrum. De prachtige entree en het groen aan de overkant van de straat zijn een uniek gezicht midden in de grote stad. De Europese Wijk ligt dicht bij het Europees Parlement en het zakenleven bruist hier volop. Er zijn genoeg kantoorruimten of coworking werkplekken te huur in dit deel van Brussel. Lees dus snel verder en ontdekt jouw ideale kantoor te huur.

Huurprijzen

Het is mogelijk om in dit business center zowel een private kantoorunit als een werkplek in de coworking te huren. Wanneer je graag wat extra privacy wilt is het beter om een eigen kantoorkamer te nemen. Dergelijke kantoorruimte is beschikbaar vanaf €600,- per persoon per maand. Wil je liever met andere ondernemers samenwerken? Dan is een werkplek in de coworking iets voor jou. De werkplekken zijn te huur vanaf €420,- per persoon per maand. De huurprijzen voor kantoorruimtes voor meer dan 1 persoon zijn vanaf €600,- maal het aantal personen. Het is ook mogelijk om een aanbod op maat te krijgen voor jouw bedrijf. Neem dan gewoon even contact op met SKEPP en we regelen jouw ideale kantoor te huur.

Het Warandepark op loopafstand, toegang tot de business lounge en heerlijke koffie

Een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk heeft natuurlijk zijn voordelen. Je kantoor te huur ligt op loopafstand van het Warandepark, waardoor je tijdens de middagpauze een frisse neus kunt gaan halen in de natuur. Zo ontsnap je dus even aan de muren van je kantoor te huur en kun je even tot rust komen. Wanneer je in de buurt bent kun je ook snel even de business lounge binnenstappen en direct aan het werk gaan met een heerlijke kop koffie. Zo handig is het huren van een kantoor te huur in Brussel Europese Wijk.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging in het centrum van Brussel is een goede reden om hier een kantoor te huur te hebben. Het bedrijvencentrum ligt dichtbij de R20 die je direct de stad uit leidt. Er zijn genoeg connecties met het openbaar vervoer, dus ook zonder wagen bereik je het kantoor te huur makkelijk. Het bedrijvencentrum is perfect bereikbaar voor al jouw klanten, werknemers en zakenpartners.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Meeûssquare / Square de Meeûs?

Denk je er inmiddels over om een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk te nemen? Neem dan snel contact op met SKEPP. Onze kantoorexperts staan je bij met al je vragen. Als je graag een kijkje neemt in het kantoor te huur, dan plannen we gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in op een moment dat het jou uitkomt. Spreken we je snel over een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk?


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meeûssquare / Square de Meeûs 37 in Brussel Europese Wijk

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Meeûssquare / Square de Meeûs 37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner