Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Wetenschapsstraat / Rue de la Science 14B

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Fitnessruimte
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wetenschapsstraat / Rue de la Science 14B in Brussel Europese Wijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Brussel Europese Wijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in Brussel (Europese Wijk)

Wil jij aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in de Europese wijk van Brussel een kantoor huren waar je ook evenementen kunt organiseren? Dan zit je bij dit kantoorpand goed! Dit bedrijvencentrum is gelegen in het hartje van de Europese wijk en biedt onderdak aan ruim 100 organisaties die een toegang vormen tot een hechte gemeenschap. Wil jij ook deel uitmaken van deze gemeenschap? Lees dan snel verder over de voordelen om hier een kantoor te huren.

Huurprijzen

Dit kantoorpand werkt met prijzen op maat en maakt gepersonaliseerde offertes. Als je hier je kantoor huurt kun je de kantoorruimte laten aanpassen op maat (van 1 tot 50 werkplekken). Hier een kantoor huren wilt ook zeggen dat je kunt beslissen over de contractvoorwaarden op het vlak van duur en flexibiliteit. Je moet je geen zorgen maken over installatiekosten of andere investeringen, daar wordt zorg voor gedragen. Als ondernemer huur je hier een kantoor met een volledige service. Denk dan aan het schoonmaken en het onderhoud van de ict. Neem snel contact op met onze kantoorexperts voor meer informatie. 

Groen gebouw, veel licht en airco

Dit bedrijvencentrum aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in de Europese wijk van Brussel heeft een groen thema. Er zijn veel planten en in het atrium is er een prachtige groene muur die zorgt voor de zuivering van de lucht. In dit kantoor huur je een kantoorruimte en geniet je overal van de prachtige lichtinval. Natuurlijk wil jij in de warme zomer ook koel werken en daarom zijn alle kantoren voorzien van airconditioning. Het mooie atrium leent zich ook prima om een bedrijfsevenement te organiseren. De hele cathering kun je laten verzorgen zodat jij je helemaal op je gasten kunt focussen.

Locatie en bereikbaarheid

Een kantoor huren in dit business center doe je met de zekerheid dat je vlot te bereiken bent. De metro en de busstations bereik je op slechts 5 minuten wandelen. De diverse Europese instellingen bereik te voet in 5 minuten. Er is ook de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerplaats van dit business center.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in de Europese Wijk in Brussel?

Is een kantoor huren aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science iets voor jou? Als je hier een kantoor huurt zit je in het hartje van alle activiteit. Laat SKEPP je wensen en behoeften weten. Onze kantoorexperts helpen je gratis en geheel vrijblijvend. Ga zelf een kijkje nemen en plan je rondleiding in. Zien we je binnenkort in dit kantoor te huur aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in Brussel?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

It's good in the center to arrange our European business.

G

Gelukkig dat ik toch gebeld heb want er zijn nog kantoren.

De prijs krijg je pas bij een rondleiding te horen omdat die op maat wordt gemaakt.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Wetenschapsstraat / Rue de la Science 14B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen