Gent, Oktrooiplein 1

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 750 p.m.

Kantoor te huur aan het Oktrooiplein in Gent

Met een kantoor te huur aan het Oktrooiplein in Gent zit je goed. Gent is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen en is met haar 260.000 inwoners de op een na grootste gemeente van België, na Antwerpen. Enerzijds is Gent gekend voor zijn historische binnenstad met onder andere de Sint-Baafskathedraal met het beroemde Lam Gods van Jan van Eck, het Gravensteen, de Vooruit, enzovoort en anderzijds is de stad gekend als een bruisende studentenstad. Met een kantoor te huur aan het Oktrooiplein heb je dus tal van mogelijkheden.

Huurprijzen

Het business center beschikt zowel over kantoorruimtes als werkplekken. In het bedrijvencentrum zijn kantoorruimtes in verschillende groottes. Je hebt kantoorkamers voor 2 tot 4 personen, 4 tot 6 personen en 6 tot 8 personen. De huurprijzen variëren tussen de €750,- en €2795,- per maand all-in. Wil je liever een werkplek huren? Voor €295,- per maand heb je al een werkplek. Ideaal voor coworking en om te netwerken.

Een Starbucks corner, gemeubelde kantoren en gold diensten

De dag op kantoor starten met een heerlijk kopje koffie kan met een kantoor te huur aan het Oktrooiplein in Gent. Het kantoor te huur beschikt over een Starbucks corner voor jouw kopje goud voor een vlotte start van de dag. Ook moet je je geen zorgen meer maken over de inrichting van je kantoor te huur. De kantoorunits zijn al volledig bemeubeld. Zo kan je direct aan de slag en werken aan je core business. Het business center biedt daarnaast verschillende extra diensten aan. Het bedrijvencentrum werkt samen met een advocatenkantoor voor juridische ondersteuning, een webdesigner, een grafisch ontwerper en een boekhouder. Deze laatste is vooral interessant voor startende bedrijven.

Locatie en bereikbaarheid

De kantoren te huur bevinden zich in de Quantum Building. Het kantoor te huur aan het Oktrooiplein in Gent heeft daardoor een perfecte ligging aangezien het kantoor te huur direct gelegen is aan het station Gent. Daarnaast vind je er verschillende bus- en tramlijnen net voor het bedrijvencentrum. Bovendien ben je op wandelafstand van het centrum van Gent. Ook met de auto komen naar kantoor is geen enkel probleem. Via de E17 en E40 sta je snel in Gent. Je auto kan je dan weer veilig kwijt in de beveiligde ondergrondse parking of ander parkings in de buurt.

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan het Oktrooiplein in Gent?

Neem snel contact op met SKEPP en vestig jouw kantoor te huur aan het Oktrooiplein in Gent. Heb je vragen? Een vastgoedconsultant staat voor je paraat en beantwoordt al je vragen. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur aan het Oktrooiplein.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!