Kantoor te huur Antwerpen Willebroek, Antwerpsesteenweg 45

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Willebroek Klein Willebroek 5 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Boom 18 min. lopen (1,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Antwerpsesteenweg 45 in Antwerpen Willebroek

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur op de Antwerpsesteenweg in Antwerpen (Willebroek)

Met een kantoor te huur op de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Willebroek heb je een kantoor te huur met een centrale ligging. Het bedrijvencentrum is gelegen in Willebroek, een gemeente in de provincie Antwerpen. Met een kantoor te huur in dit business center bevindt je je in een rustige en groene omgeving. Toch ben je heel snel in hartje Antwerpen en andere grote steden van België. De verhuurder van het bedrijvencentrum biedt kantoren te huur en diensten aan op maat van de klant. Lees snel verder om nog meer te ontdekken over dit kantoor te huur en ga voor een kantoorunit of werkplek op de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Willebroek.

Huurprijzen

Het business center op de Antwerpsesteenweg voorziet in kantoorruimtes in verschillende groottes en flex werkplekken. Er zijn kantoorruimtes van 14 m2, 24 m2, 36 m2, 42 m2 en 60 m2 voor respectievelijk €450, €680, €780, €950 en €1350 per maand exclusief BTW. Bij het huren van een kantoorkamer zijn alle faciliteiten inbegrepen in de prijs. Wil je graag een kantoor te huur op maat? Dat is allemaal mogelijk in dit business center.

Secretariaat services, 24/7 toegang en eigen keuken

De verhuurder van de kantoren te huur op de Antwerpsesteenweg weet maar al te goed hoe druk het leven van een ondernemer is. Daarom is bij het kantoor te huur diverse secretariaat services inbegrepen. Denk maar aan telefoonservice, postservice en onthaal. Ook heb je 24/7 toegang tot je kantoor te huur, zodat je volledig zelf kunt bepalen wanneer je aan het werk bent. Lunchtijd? Verzorg je eigen lunch in de voorziene keuken.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur op de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Willebroek geniet je als huurder van een hele centrale ligging. Je kantoor te huur is namelijk gevestigd midden in de ruit Antwerpen, Leuven , Brussel, Gent. Met hier een kantoor te huur ben je dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Bovendien ligt het bedrijvencentrum vlakbij een afrit van de A12. Je auto kun je parkeren op het terrein van het bedrijvencentrum zelf. Bovendien zijn er ook verschillende busstations op een paar honderd meter van het business center die in verbinding staan met het station van Boom.

Wil jij ook je kantoor te huur vestigen op de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Willebroek?

Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze toplocatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze kantoorexperts voor gratis en snel advies. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Willebroek.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Centraal gelegen pand met goede faciliteiten, ruime parking en vlotte verbindingen naar de A12!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Antwerpsesteenweg 45

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner