Super deal

Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20C

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef (gebouw C)

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef (gebouw C)

Aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen is nog kantoorruimte te huur. In deze fraaie kantoorgebouwen zijn nog kantoren beschikbaar. Op deze locatie huur je midden in België en ben je dus uitstekend bereikbaar. Deze traditionele kantoren zijn van hoogwaardig niveau en openen deuren naar samenwerkingen met andere huurders.

Huurprijzen, kantoor Schaliënhoevedreef, Mechelen

Er zijn op dit moment nog een viertal kantoorruimtes beschikbaar op deze bedrijfslocatie. Wil jij als eerste kunnen kiezen welk kantoor je wilt? Neem dan snel contact op met ons en plan een rondleiding in of laat je informeren. De ruimtes die beschikbaar zijn variëren van 279 m2 tot 397 m2 en hebben prijzen vanaf €2906,- per maand. De meest recente prijzen en beschikbaarheid op deze hele bedrijfscampus vraag je op bij SKEPP.

Schaliënhoevedreef: grote community, prachtige tuin en 24/7 toegankelijk

Huur nu een kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen. De campus waarop dit kantoorgebouw zich bevindt is een broedplaats voor mooie samenwerkingen met andere bedrijven. De verhuurder beheert alle gebouwen op deze campus en daarom kun je gemakkelijk in contact komen met andere bedrijven. De aanwezige tuin maakt pauzes aangenaam en het is heerlijk om te lunchen in de buitenlucht. Uiteraard is jouw kantoorunit 24/7 toegankelijk zodat jij kan werken wanneer en zolang je wilt. Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanwezige faciliteiten in dit gebouw.

Locatie en bereikbaarheid, Schaliënhoevedreef, Mechelen

Deze bedrijfscampus in Mechelen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De bus stopt dichtbij en je bent dan op loopafstand van kantoor. Via de E19 ben je met de auto goed bereikbaar voor gasten en is de aansluiting naar Brussel en Antwerpen aanwezig. Mechelen is een gezellige stad waar altijd iets te beleven is, zo kun je winkelen of lekker een vorkje prikken. Het station heeft aansluitingen naar meerdere grote steden in België zoals Brussel, Antwerpen en Charleroi.

Huur je binnenkort ook kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef?

Wil jij ook kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Plan dan snel een gratis rondleiding in om een te gaan kijken! Je zit nergens aan vast en hebt geen verplichtingen. De verhuurder drinkt graag een kop koffie met je en bespreek dan direct de mogelijkheden.

Huur jouw kantoorruimte op deze bedrijfslocatie Schaliënhoevedreef 20C Mechelen Noord Toplocatie!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!