Kantoor te huur Mechelen, Schaliënhoevedreef 20A

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Mechelen Campus I 1 min. lopen (69 m)
 • Treinstation Station Sint - Katelijne - Waver 45 min. lopen (3,7 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Schaliënhoevedreef 20A

15% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Wil je een Kantoor te huur in dit bedrijvencentrum aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Er zijn bij deze verhuurders nog moderne kantoorunits vrij voor jouw bedrijf. Wil jij je bedrijf ook vestigen in het hart van België? Ben je klaar voor een eigen kantoorruimte of werkplek? Kijk dan snel verder naar wat dit business center je te bieden heeft! In totaal is er ruim 50.000 m2 beschikbaar in het grote bedrijvencentrum in Mechelen.Ongetwijfeld vind ook jij hier jouw perfecte kantoor te huur.

Huurprijzen

In dit business center in de Schaliënhoevedreef in Mechelen heb je een kantoor te huur aan mooie prijzen. Je geniet van een professionele omgeving waarin jij je volledig kunt richten op de groei van het bedrijf. Kantoorruimten van verschillende groottes zijn in deze toren beschikbaar. Zo heb je kantoorkamers vanaf 235 m2 en tot een grootte van wel 1000 m2. Deelverhuur van deze grote ruimten is mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een coworking space creëren. Neem contact op met onze kantoorexperts voor meer informatie, ook over de huurprijzen.

Strijkservice, een café en een crèche

Een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen brengt als voordeel met zich mee dat je kunt genieten van de hoogwaardige services die je worden geboden. Zo is er een café aanwezig waar je kunt genieten van een drankje en even uit je kantoor te huur kunt ontsnappen aan alle drukte. Een strijkservice zorgt ervoor dat je overhemden weer naadloos glad zijn gestreken en je elke keer op en top verschijnt op een afspraak. Heb je een gezin met kinderen? Met hier een kantoor te huur heb je ook ineens een crèche waar de kinderen een leuke dag hebben.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijvencentrum in Mechelen heeft een prima ligging dankzij de verbinding met de E19. Door gebruik te maken van deze snelweg ben je binnen 20 minuten in Antwerpen en Brussel. In de stad zelf zijn ook een diverse winkels, tal van restaurants en grote hotelketens als Best Western en Mercure. Ook het station van Mechelen heeft goede verbindingen naar bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel en Charleroi. Of je dus met de auto of het openbaar vervoer gaat, je komt gemakkelijk op je kantoor te huur.

Huur je binnenkort ook kantoorruimte in de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Ben je ook enthousiast over een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Neem dan contact op met één van onze kantoorexperts. Wil je graag een rondleiding? Plan deze dan nu gratis in via onze website. Heb je vragen? Blijf hier dan niet mee zitten. Wij beantwoorden ze met alle plezier. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schaliënhoevedreef 20A in Mechelen

Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Prachtig pand MET crèche!

A

Leuk zo een kinderopvang

I

Ik moet nooit meer strijken, geweldig!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schaliënhoevedreef 20A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner