Mechelen, Schaliënhoevedreef 20A

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Kantoor te huur in deze campus aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen. Er zijn bij deze verhuurders nog moderne kantoor units vrij om jouw bedrijf te vestigen. Wil jij je bedrijf ook vestigen in het hart van België en in een eigen private office? Kijk dan snel verder naar wat deze campus je te bieden heeft! In totaal is er ruim 50.000 m2 beschikbaar in het grote bedrijvencentrum in Mechelen.

Huurprijzen

In dit business center in de Schaliënhoevedreef in Mechelen heb je kantoor te huur. Je geniet van een professionele omgeving waarin jij je volledig kunt richten op de groei van het bedrijf. Kantoorruimte in deze toren is beschikbaar vanaf 235 m2 en tot een grootte van wel 1000 m2. Deelverhuur van deze grote ruimten is mogelijk, zo kun je bijvoorbeeld een co-working space creëren. Neem contact op met onze vastgoedconsultants voor meer informatie, ook over de huurprijzen.

Strijkservice, een café en een crèche

Een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen brengt als voordeel met zich mee dat je kunt genieten van de hoogwaardige services die je worden geboden. Zo is er een café aanwezig waar je heerlijk een drankje kunt doen, een strijkservice die zorgt dat je overhemden weer naadloos glad zijn gestreken en een crèche waar de kinderen een leuke dag hebben. 

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijvencentrum in Mechelen heeft een prima ligging want de verbinding met de E19 is goed. Door gebruik te maken van deze snelweg ben je binnen 20 minuten in Antwerpen en Brussel. In de stad zelf zijn ook een McGregor en Vero moda, tal van restaurants en grote hotelketens als Best Western en Mercure. Ook het station van Mechelen heeft goede verbindingen naar bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel en Charleroi. Of je dus met de auto of het openbaar vervoer gaat, je komt gemakkelijk op kantoor.

Huur je binnenkort ook kantoorruimte in de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Ben je ook enthousiast over een kantoor te huur in de Schaliënhoevedref in Mechelen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wil je graag een rondleiding? Plan deze dan nu gratis in via onze website. Heb je vragen? Blijf hier dan niet mee zitten, wij beantwoorden ze met alle plezier. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef.

Kantoorruimte huren op campus aan de Schaliëhoevedreef Schaliënhoevedreef 20A Mechelen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!