Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20E

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Met een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen heeft deze verhuurder meerdere moderne kantoren. Er zijn kantoren te huur in verschillende formaten. Het is ook mogelijk om in overleg jouw nieuwe bedrijfslocatie volledig gemeubileerd op te laten leveren. Als je meer informatie nodig hebt over de mogelijkheden en beschikbaarheid dan kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

In dit business center is op dit moment nog maar één kantoor te huur. Het oppervlak van deze kantoorunit is 425 m2 en je betaalt hiervoor een huurprijs van €3.895,- per maand. Als in dit bedrijvencentrum de kantoren toch verhuurd zijn dan is het uiteraard gewoon mogelijk om een andere beschikbare ruimte te huren via de verhuurder. Bij SKEPP doen we altijd onze best om voor jou om het juiste kantoor te huur te vinden.

Inrichting naar jouw smaak en huiselijke sfeer

Met een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen maak je gebruik van alle services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo kun je in overleg met de verhuurder en een interieur designer jouw kantoorruimte inrichten op de manier die jij graag wilt. De verhuurder vindt het erg belangrijk dat jij je thuis voelt, dat moet een fijne gedachte zijn toch? Daarnaast geniet je van 24/7 toegang, postverwerking en super snelle WiFi. Huur jij binnenkort een werkplek op deze locatie?

Locatie en bereikbaarheid

Jouw kantoor te huur ligt dichtbij de E19, een belangrijke verkeersader in centraal België. Vanaf Mechelen reis je eenvoudig door de rest van het land en naar Brussel. In de straat stopt de bus en die brengt je in slechts een paar minuten naar het Centraal Station van de stad. Dit is ook de reden dat het kantoor voor jou en je medewerkers goed te bereiken is. Ook heb je vanuit dit station goede aansluitingen naar de andere grote steden in België. Als je lekker wilt eten of winkelen kun je goed in de stad terecht, grote winkelketens en restaurants zijn er in overvloed.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Wil jij ook een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Neem gewoon eens contact op met SKEPP en bespreek de mogelijkheden. We kunnen uiteraard gratis een rondleiding voor je inplannen en je zit nergens aan vast. Spreken we je snel?

Kantoorruimte huren in Mechelen, Schaliënhoevedreef Schaliënhoevedreef 20E Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!