Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20E

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen heeft deze verhuurder meerdere moderne kantoren. Er zijn kantoorruimtes in verschillende formaten te huur. Het is ook mogelijk om in overleg jouw nieuwe bedrijfslocatie volledig gemeubileerd op te laten leveren. Als je meer informatie nodig hebt over de mogelijkheden en beschikbaarheid dan kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw is op dit moment nog maar één kantoorruimte vrij. Het oppervlak van deze kantoorunit is 425 m2 en je betaalt hiervoor een huurprijs van €3.895,- per maand. Als in dit gebouw de ruimten toch verhuurd zijn dan is het uiteraard gewoon mogelijk om een andere beschikbare ruimte te huren via de verhuurder. Bij SKEPP doen we altijd onze best om voor jou.

Jouw wensen zijn belangrijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen is een goed idee als je een verhuurder wilt die naar je luistert. Zo kun je in overleg met de verhuurder en een interieur designer jouw kantoorkamer inrichten op de manier die jij graag wilt. De verhuurder vindt het erg belangrijk dat jij je thuis voelt, dat moet een fijne gedachte zijn toch? Daarnaast geniet je van 24/7 toegang, postverwerking en super snelle WiFi.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw kantoorruimte ligt dichtbij de E19, een belangrijke verkeersader in centraal België. Vanaf Mechelen reis je eenvoudig door de rest van het land en naar Brussel. In de straat stopt de bus en die brengt je in slechts een paar minuten naar het Centraal Station van de stad. Dit is ook de reden dat het kantoor voor jou en je medewerkers goed te bereiken is. Ook heb je vanuit dit station goede aansluitingen naar de andere grote steden in België. Als je lekker wilt eten of winkelen kun je goed in de stad terecht, grote winkelketens en restaurants zijn er in overvloed.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef?

Wil jij ook de kantoorruimte huren die jij wenst aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Neem gewoon eens contact op met SKEPP en bespreek de mogelijkheden. We kunnen uiteraard gratis een rondleiding voor je inplannen en je zit nergens aan vast. Spreken we je snel?

Huur kantoorruimte op de business campus in Mechelen Schaliënhoevedreef 20E Mechelen Noord Toplocatie!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!