Kantoor te huur Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20E

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Mechelen Campus I 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Station Sint - Katelijne - Waver 46 min. lopen (3,8 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schaliënhoevedreef 20E in Mechelen Noord

Beschikbare kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Met een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen heeft deze verhuurder meerdere moderne kantoren te huur. Er zijn kantoorruimtes en werkplekken, bijvoorbeeld voor coworking, in verschillende formaten. Het is ook mogelijk om in overleg jouw nieuwe kantoor te huur volledig gemeubileerd op te laten leveren. Als je meer informatie nodig hebt over de mogelijkheden en beschikbaarheid dan kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

In dit business center zijn kantoorruimtes en werkplekken beschikbaar. Zo zijn er kantoorunits met een oppervlakte van 425 m2. Voor een kantoor te huur van die grootte betaal je een huurprijs van €3.895,- per maand. Als in dit business center de kantoorruimtes en werkplekken toch verhuurd zouden zijn dan is het uiteraard gewoon mogelijk om een andere beschikbaar kantoor te huur te nemen via deze verhuurder. Bij SKEPP doen we altijd onze best om voor jou het juiste kantoor te huur te vinden.

Inrichting naar jouw smaak, huiselijke sfeer en 24/7 toegang

Met een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen maak je gebruik van alle services en faciliteiten in het bedrijvencentrum. Zo kun je in overleg met de verhuurder en een interieur designer jouw kantoorkamer inrichten op de manier die jij graag wilt. De verhuurder vindt het erg belangrijk dat jij je thuis voelt in je kantoor te huur. Daarnaast geniet je van 24/7 toegang, postverwerking en super snelle WiFi. Huur jij binnenkort een kantoor te huur op deze locatie aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Locatie en bereikbaarheid

Jouw kantoor te huur ligt dichtbij de E19, een belangrijke verkeersader in centraal België. Vanaf Mechelen reis je eenvoudig door de rest van het land zoals naar Brussel en Antwerpen. In de straat stopt de bus en die brengt je in slechts in een paar minuten naar het Station van de stad. Dit is ook de reden dat het kantoor te huur voor jou en je medewerkers goed te bereiken is. Ook heb je vanuit dit station goede aansluitingen naar de andere grote steden in België.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Wil jij ook een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Neem dan snel contact op met SKEPP en bespreek de mogelijkheden. We kunnen uiteraard gratis een rondleiding voor je inplannen en je zit nergens aan vast. Spreken we je snel over een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen?


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schaliënhoevedreef 20E

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner