Kantoor te huur Mechelen, Kardinaal Mercierplein 2

Bereikbaarheid
  • Bushalte Mechelen Oude Brusselsestraat 2 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Mechelen 5 min. lopen (0,4 km)
  • Park 4 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Kardinaal Mercierplein 2

5% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen

Een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen? Goede keuze! Met een kantoor te huur in Mechelen lig je centraal tussen Brussel en Antwerpen. Wat heel interessant kan zijn voor je onderneming. Mechelen staat bovendien meer en meer gekend als de ideale vestigingsplek voor ondernemingen. Jaarlijks trekken steeds meer bedrijven richting Mechelen. Ben jij de volgende met een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen?

Huurprijzen

Het business center op het Kardinaal Mercierplein voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €313,- per maand. In het bedrijvencentrum kun je diverse kantoorkamers huren. Veel is mogelijk en de pandeigenaar denkt met je mee! Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek zeker iets voor jou. Je hebt al een co-werkplek vanaf €305,- per maand. Voor een grote groep tot 53 personen is er nog een prachtig kantoor met 2 verdiepingen en een eigen keuken beschikbaar. Vraag onze vastgoedconsulenten naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Baroque stijl, gemeubileerde kantoren, veel natuurlijk licht en fitnessruimte

Het bedrijvencentrum is gevestigd in een historisch pand. Het business center is volledig gerenoveerd en heeft een prachtige baroque stijl gekregen. Het volledige design is ontworpen door architect Crepain Binst. Naast een kantoor te huur in een unieke stijl heb je ook direct een gemeubileerd kantoor. Daar moet je je dus ook al geen zorgen meer in maken. Je kunt direct in een prachtig kader aan de slag. Bovendien geniet je van veel natuurlijk licht wat aangenamer werkt. Wil je even ontspannen in je kantoor te huur? Maak dan gebruik van de fitness met kleedruimte en douches. Als extra troef heeft dit kantoor te huur een eigen catering en kun je genieten van een kop koffie in de lunchruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen ga je je als onderneming heel centraal positioneren. Zo ben je op ongeveer een half uurtje rijden gelegen van zowel Antwerpen, Brussel als Leuven. Je zal ook direct merken dat het verkeer naar Mechelen veel rustiger is. Wat een groot pluspunt is als je hoofdzakelijk met de auto naar je kantoor te huur gaat. Dankzij de E19 reis je via o.a. de E17, de E40 en E313 naar alle hoeken van het land. Op de grote nieuwe publieke parking voor het gebouw kun je gemakkelijk je auto kwijt. Internationale ambities? met een kantoor te huur in Mechelen lig je tussen de luchthaven van Zaventem en de zeehaven van Antwerpen. Kom je liever met het openbaar vervoer? Het station van Mechelen met de daarbij horende trein- en bus opties is op loopafstand van het business center.

Klaar om jouw kantoor te huur te vestigen op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen?

Wees zeker van uw kantoor te huur op deze toplocatie en neem nu contact op met SKEPP. SKEPP helpt je gedurende het hele proces en staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Kardinaal Mercierplein.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kardinaal Mercierplein 2 in Mechelen

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

De Baroque stijl spreekt me wel aan!

J

chique en professioneel tegelijk, top combinatie

R

Geen boterhammekes meer smeren want je kunt heerlijk lunchen en genieten van een lekkere kop koffie in de lunchruimte.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Kardinaal Mercierplein 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner