Kantoor te huur Mechelen, Kardinaal Mercierplein 2

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kardinaal Mercierplein 2 in Mechelen

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 6 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: 349 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: 1.659 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen

Een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen? Goede keuze! Met een kantoor te huur in Mechelen lig je centraal tussen Brussel en Antwerpen. Wat heel interessant kan zijn voor je onderneming. Mechelen staat bovendien meer en meer gekend als de ideale vestigingsplek voor ondernemingen. Jaarlijks trekken steeds meer bedrijven richting Mechelen. Ben jij de volgende met een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen?

Huurprijzen

Het business center op het Kardinaal Mercierplein voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €313,-  per maand. In het bedrijvencentrum kun je diverse kantoorkamers huren. Veel is mogelijk en de pandeigenaar denkt met je mee! Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek zeker iets voor jou. Je hebt al een co-werkplek vanaf €349,- per maand. Vraag onze kantoorexperts naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Baroque stijl, gemeubileerde kantoren, veel natuurlijk licht en fitnessruimte

Het bedrijvencentrum is gevestigd in een historisch pand. Het business center is volledig gerenoveerd en heeft een prachtige baroque stijl gekregen. Het volledige design is ontworpen door architect Crepain Binst. Naast een kantoor te huur in een unieke stijl heb je ook direct een gemeubileerd kantoor. Daar moet je je dus ook al geen zorgen meer in maken. Je kunt direct in een prachtig kader aan de slag. Bovendien geniet je van veel natuurlijk licht wat aangenamer werkt. Wil je even ontspannen in je kantoor te huur? Maak dan gebruik van de fitness met kleedruimte en douches. Als extra troef heeft dit kantoor te huur een eigen catering en kun je genieten van een kop koffie in de lunchruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen ga je je als onderneming heel centraal positioneren. Zo ben je op ongeveer een half uurtje rijden gelegen van zowel Antwerpen, Brussel als Leuven. Je zal ook direct merken dat het verkeer naar Mechelen veel rustiger is. Wat een groot pluspunt is als je hoofdzakelijk met de auto naar je kantoor te huur gaat. Dankzij de E19 reis je via o.a. de E17, de E40 en E313 naar alle hoeken van het land. Op de grote nieuwe publieke parking voor het gebouw kun je gemakkelijk je auto kwijt. Internationale ambities? met een kantoor te huur in Mechelen lig je tussen de luchthaven van Zaventem en de zeehaven van Antwerpen. Kom je liever met het openbaar vervoer? Het station van Mechelen met de daarbij horende trein- en bus opties is op loopafstand van het business center. 

Klaar om jouw kantoor te huur te vestigen op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen?

Wees zeker van uw kantoor te huur op deze toplocatie en neem nu contact op met SKEPP. SKEPP helpt je gedurende het hele proces en staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Kardinaal Mercierplein.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

De Baroque stijl spreekt me wel aan!

J

chique en professioneel tegelijk, top combinatie

R

Geen boterhammekes meer smeren want je kunt heerlijk lunchen en genieten van een lekkere kop koffie in de lunchruimte.

B

Niet slecht gelegen maar de Qpark is wel duur zeg

G

Vriendelijke mensen maar wel steriel meubilairWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Kardinaal Mercierplein 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen