Super deal

Mechelen, Kardinaal Mercierplein 2

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 313 p.m.

Kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen

Een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen? Goede keuze! Met een kantoor te huur in Mechelen lig je centraal tussen Brussel en Antwerpen. Wat heel interessant kan zijn voor je onderneming. The best of both world, nietwaar. Mechelen staat bovendien meer en meer gekend als de ideale vestigingsplek voor ondernemingen. Jaarlijks trekken steeds meer bedrijven richting Mechelen. Ben jij de volgende met een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen?

Huurprijzen

Het business center op het Kardinaal Mercierplein voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €313,- per maand. In het bedrijvencentrum kun je zeker Kantoorkamers huren voor 10 personen. Veel is mogelijk! Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek zeker iets voor jou. Je hebt al een werkplek vanaf € 133 per maand.

Baroque stijl, gemeubileerde kantoren en veel natuurlijk licht

Het bedrijvencentrum is gevestigd in een historisch pand. Het business center is volledig gerenoveerd en heeft een prachtige baroque stijl gekregen. Het volledige design is ontworpen door architect Crepain Binst. Naast een kantoor te huur in een unieke stijl heb je ook direct een gemeubileerd kantoor. Daar moet je je dus ook al geen zorgen meer in maken. Je kunt direct in een prachtig kader aan de slag. Bovendien geniet je van veel natuurlijk licht wat aangenamer werkt.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen ga je je als onderneming heel centraal positioneren. Zo ben je op ongeveer een half uurtje rijden gelegen van zowel Antwerpen, Brussel als Leuven. Je zal ook direct merken dat het verkeer naar Mechelen veel rustiger is. Wat een groot pluspunt is als je hoofdzakelijk met de auto naar je kantoor te huur gaat. Dankzij de E19 reis je via o.a. de E17, de E40 en E313 naar alle hoeken van het land. Op de grote nieuwe publieke parking voor het gebouw kun je gemakkelijk je auto kwijt. Internationale ambities? met een kantoor te huur in Mechelen lig je tussen de luchthaven van Zaventem en de zeehaven van Antwerpen. Kom je liever met het openbaar vervoer? Het station van Mechelen met de daarbij horende trein- en bus opties is op loopafstand van het business center.

Klaar om jouw kantoor te huur te vestigen op het Kardinaal Mercierplein in Mechelen?

Wees zeker van uw kantoor te huur op deze toplocatie en neem nu contact op met SKEPP. SKEPP helpt je gedurende het hele proces en staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Kardinaal Mercierplein.

2 beoordelingen Kardinaal Mercierplein

De Baroque stijl spreekt me wel aan!

chique en professioneel tegelijk, top combinatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!