Kantoor te huur Mechelen, Generaal de Wittelaan 9

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Generaal de Wittelaan 9 in Mechelen

Beschikbare kantoorvloeren
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 191 m2
  Huurprijs: 1.512 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen

Wil jij een ruim kantoor huren? Kijk dan zeker eens bij de  Generaal de Wittelaan in Mechelen. Op dit bedrijventerrein vind je een ruim aanbod van kantoren en werkplekken die allemaal verbonden zijn via een ondergrondse parking. Een ruime kantoorunit huur je zonder probleem in dit business center. Lees verder en kom meer te weten over het huren van een kantoorruimte in dit bedrijvencentrum te Mechelen.

Huurprijzen

Dit kantoorpand is erg populair maar onze kantoorexperts vertellen je graag wat er nog mogelijk is. Je huurt hier een kantoorruimte vanaf €95,- per m2 per jaar. De kantoorruimte kun je naar eigen smaak inrichten en indien gewenst voorzien van (flex)werkplekken om coworking te stimuleren. Het kantoorpand wordt leeg opgeleverd en kan in overleg ook voorzien worden van de nodige meubels. Het staat je ook vrij om je eigen meubels te gebruiken.

Community, picknickruimte en 24/7 toegang

Je huurt aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen een kantoor waar je deel uitmaakt van een hechte community. Het staat je vrij om deel te nemen aan de netwerkbijeenkomsten of om je ervaring te delen met de medebewoners. Als het buiten aangenaam warm is kun jij je kantoorunit verlaten en van je lunch genieten op de picknickruimte. Je hebt ook 24/7 toegang tot het kantoorpand. Zo kun jij werken in je kantoorkamer wanneer jij wilt.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is gelegen aan naast de belangrijkste verkeersader van België; de E19 Antwerpen - Brussel. Met de wagen heb je een vlotte verbinding naar de grote steden en bereik je ook makkelijk je gehuurde kantoor. Er is bij dit business center de mogelijkheid om een parkeerplaats binnen of buiten te huren. Het bedrijvencentrum is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Drie maal per uur rijdt er een bus en de dienstverlening van bus en trein zijn op elkaar afgestemd.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen?

Heb jij interesse in het huren van een kantoor aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen? Bespreek het actuele aanbod in dit bedrijvencentrum met onze kantoorexperts. SKEPP geeft je geheel gratis en volledig vrijblijvend alle informatie. Plan online je eigen rondleiding in en kijk ter plekke wat dit kantoor te bieden heeft. Laat SKEPP je helpen met het huren van een kantoor aan de de Generaal de Wittelaan in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Generaal de Wittelaan 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen