Mechelen Noord, Blarenberglaan 2c

Huur kantoorruimte aan de Blarenberglaan in Mechelen (Noord)

Aan de Blarenberglaan in Mechelen staat dit business center op een zichtlocatie vanaf de E19. Deze heuze business tower is vrijwel geheel van glas en springt dan ook direct in het oog. Zorg dat jouw bedrijf ook opvalt en huur daarom je nieuwe kantoorruimte hier! Zoek via SKEPP naar je nieuwe immokantoor.

Huurprijzen, kantoor Blarenberglaan, Mechelen

Er zijn in dit kantoorgebouw nog meerdere kantoren beschikbaar. Ze variëren in grootte van 575 m2 voor een prijs van €6229,17 tot een oppervlak van 1032 m2 en een huurprijs van €11.180,- per maand. Grote kantoorruimtes op een top locatie en er zijn er nog maar een paar beschikbaar. Wees er dus snel bij! Neem contact op met ons vastgoedconsultants voor mee informatie over het kantoor en de mogelijkheden.

Blarenberglaan: zichtlocatie, behulpzame verhuurder en 24/7 toegankelijk

Aan de Blarenberglaan in Mechelen is één ding dat direct opvalt en dat is deze Mechelen Business Tower. Het is voor jou nu mogelijk om hier een kantoorruimte te huren tegen een scherpe prijs en op een geweldige zichtlocatie vanaf de drukke E19 tussen Brussel en Antwerpen. De verhuurder is flexibel en denkt graag met je mee. Als je vragen of problemen hebt leg deze dan voor aan de aanwezige medewerkers en ze zullen deze voor je beantwoorden of oplossen. Als ondernemer heb je baat bij flexibele werktijden en ook daarin denkt de verhuurder met je mee, want je kunt je kantoorunit 24/7 betreden met een eigen sleutel. Er zijn nog veel meer voordelen die je zelf kun ontdekken op deze locatie, kom gauw eens langs voor een kop koffie.

Locatie en bereikbaarheid, Blarenberglaan, Mechelen

Op dit bedrijventerrein in Mechelen Noord ligt jouw nieuwe kantoorruimte tussen andere bedrijven en zijn samenwerkingen dus om de hoek. Breid je netwerk uit en ga interessante partnerships aan met andere ondernemers. In de stad Mechelen kun je terecht voor een zakenlunch of diner en ook zijn hier een aantal grote winkelketens gevestigd voor als een middag winkelen. Je kunt gemakkelijk met de bus reizen naar kantoor vanaf Mechelen station en je bent dan in ongeveer 20 minuten op je werk. Als je liever met de auto reist dan kun je deze naast het gebouw parkeren en rijd je via de E19 gemakkelijk naar andere steden in België.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Blarenberglaan?

Lijkt een kantoorruimte in deze Mechelen Business Tower aan de Blarenberglaan in Mechelen jou een goede plek? Neem dan contact op met SKEPP en laat ons je helpen in je zoektocht naar een nieuwe bedrijfslocatie. Plan gratis een rondleiding in en vergeet ons niet te vertellen of de koffie lekker was.

Huur kantoorruimte in de Mechelen Business Tower Blarenberglaan 2c Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!