Mechelen Noord, Blarenberglaan 2c

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Blarenberglaan in Mechelen

Wil je een kantoor te huur aan de Blarenberglaan in Mechelen? Dit kantoor te huur in dit business center staat op een zichtlocatie vanaf de E19. Dit enorme business center is vrijwel geheel van glas en springt dan ook direct in het oog. Zorg dat jouw bedrijf ook opvalt en ga daarom voor een kantoorunit in dit bedrijvencentrum. Zoek via SKEPP naar jouw ideale kantoor te huur of werkplek.

Huurprijzen

Er zijn in dit bedrijvencentrum aan de Blarenberglaan in Mechelen nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar. De kantoorkamers variëren in grootte van 575 m2 voor een prijs van €6229,17 tot een oppervlak van 1032 m2 met een huurprijs van €11.180,- per maand. Een groot kantoor te huur aan een goede prijs op een top locatie. Wees er dus snel bij! Neem contact op met ons vastgoedconsultants voor mee informatie over het kantoor te huur en de mogelijkheden.

Zichtlocatie, behulpzame verhuurder en 24/7 toegankelijk

Met een kantoor te huur aan de Blarenberglaan in Mechelen is één ding dat direct opvalt en dat is deze Mechelse Business Tower. Het is voor jou nu mogelijk om hier een kantoor te huur te nemen tegen een scherpe prijs en op een geweldige zichtlocatie vanaf de drukke E19 tussen Brussel en Antwerpen. De verhuurder is bovendien flexibel en denkt graag met je mee. Als je vragen of problemen hebt, leg deze dan voor aan de aanwezige medewerkers en ze zullen deze voor je beantwoorden of oplossen. Als ondernemer heb je baat bij flexibele werktijden. Ook daarin denkt de verhuurder met je mee. Je kan je kantoor te huur 24/7 betreden met een eigen sleutel. Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen. Ontdek deze voordelen gerust zelf dankzij een gratis rondleiding in het kantoor te huur via SKEPP.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur aan de Blarenberglaan in Mechelen ligt jouw nieuwe kantoorruimte tussen andere bedrijven. Tal van mogelijkheden qua samenwerkingen en coworking bieden zich dus aan. Breid je netwerk uit en ga interessante partnerships aan met andere ondernemers. Dat kan ook buiten je kantoor te huur, in de stad Mechelen zelf, waar je terecht kunt voor een zakenlunch of diner. Je kunt gemakkelijk met de bus reizen naar je kantoor te huur vanaf Mechelen station. Je hoeft maar een 20tal minuten te reizen voor je jouw kantoor te huur bereikt. Als je liever met de auto komt dan kun je deze naast het bedrijvencentrum parkeren. Via de E19 rijd je gemakkelijk naar andere steden in België.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Blarenberglaan in Mechelen?

Lijkt een kantoor te huur in deze Mechelse Business Tower aan de Blarenberglaan in Mechelen jou een goede plek? Neem dan contact op met SKEPP en laat ons je helpen in je zoektocht naar een nieuw kantoor te huur. Ook kun je volledig gratis een rondleiding inplannen. Ga snel voor een kantoor te huur aan de Blarenberglaan in Mechelen.

Huur kantoorruimte in de Mechelen Business Tower Blarenberglaan 2c Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!