VERHUURD

Mechelen, Schalienhoevedreef 20B

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoor beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoren in Mechelen!

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen is er kantoor te huur. In moderne gebouwen zijn nog kantoorkamers vrij. Ben jij op zoek naar een centraal gelegen locatie voor jouw bedrijf in België? Neem een kijkje bij het aanbod op deze bedrijfscampus. Wie weet kom jij in dit kantoorpand huren.

Huurprijzen

Er zijn in dit business center op dit moment geen kantoorruimtes meer beschikbaar, maar op deze campus hebben we meerdere gebouwen die nog wel kantoorruimte beschikbaar hebben. Voor meer informatie over de huurprijzen van deze ruimte neem je contact op met onze vastgoedconsultants. Wij vragen direct de meest actuele en de scherpst mogelijke prijs op bij de verhuurder.

Picknickruimte, on-site beheer en 24/7 toegankelijk

Een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen brengt als voordeel met zich mee dat je kunt genieten van de hoogwaardige services die je worden geboden. Er is in de tuin een picknickruimte waar je heerlijk buiten kunt eten. Je geniet van de frisse lucht terwijl je heerlijk van je lunch geniet. De beheerder die op de locatie zelf aanwezig is ondersteunt je en zal vragen voor je beantwoorden. De verhuurder vindt een hoge servicegraad heel erg belangrijk. Om te zorgen dat je zoveel mogelijk uit jezelf en je bedrijf kunt halen, is je werkplek 24/7 toegankelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Dit business center aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen is uitstekend bereikbaar met de auto, want het ligt dichtbij de E19. Deze snelweg is een belangrijke verkeersader tussen Brussel en Antwerpen. In Mechelen zelf kun je prima winkelen of een hapje eten. Als je met het openbaar vervoer reist dan kun je op het station in de stad zelf uitstappen en met de bus naar kantoor reizen. Ook heb je vanuit dit station goede aansluitingen naar de andere grote steden in België.

Huur jjij binnenkort een kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Wil jij ook een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoor te huur en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou aan een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef.

Kantoorruimte huren in Mechelen, Schaliënhoevedreef Schalienhoevedreef 20B Mechelen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!