VERHUURD

Mechelen, Schalienhoevedreef 20B

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoor beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoren in Mechelen!

Huurprijzen

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Is een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen iets voor jou? In dit moderne bedrijvencentrum wil je echt wel jouw kantoorkamer vestigen. Je hebt dan een kantoor te huur op een centraal gelegen locatie in België. Ideaal voor jouw onderneming nog meer te laten groeien. Lees zeker verder en neem een kijkje bij het aanbod in dit business center. Wie weet heb jij binnenkort een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen.

Op zoek naar een kantoorruimte of werkplek voor coworking in dit bedrijvencentrum? Bekijk dan snel het aanbod van de verschillende kantoorunits in dit business center. Voor meer informatie over de huurprijzen van de kantoorruimten en werkplekken neem je het best contact op met onze vastgoedconsultants. Wij vragen direct de meest actuele en de scherpst mogelijke prijs op bij de verhuurder.

Picknickruimte, on-site beheer en 24/7 toegankelijk

Een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen brengt als voordeel met zich mee dat je kunt genieten van de hoogwaardige services die het bedrijvencentrum aanbiedt aan al zijn huurders. Er is in de tuin een picknickruimte waar je heerlijk buiten kunt eten. Je geniet van de frisse lucht terwijl je heerlijk van je lunch geniet. De beheerder die op de locatie zelf aanwezig is, ondersteunt je en zal al jouw vragen voor beantwoorden. De verhuurder vindt een hoge en persoonlijke servicegraad namelijk heel erg belangrijk. Om er voor te zorgen dat je zoveel mogelijk uit jezelf en je bedrijf kunt halen, is je werkplek 24/7 toegankelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Een kantoor te huur aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen is uitstekend bereikbaar met de auto, want het ligt dichtbij de E19. Deze snelweg staat in directe verbinding met Brussel en Antwerpen. Met het openbaar vervoer reis je heel gemakkelijk van en terug naar je kantoor te huur. Ook ben je direct met de bus in de stad zelf. Ook heb je vanuit het station goede aansluitingen naar de andere grote steden in België.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Wil jij ook een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar je ideale kantoor te huur. We kunnen bovendien direct een rondleiding voor je inplannen. SKEPP helpt jou aan een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef.

Kantoorruimte huren in Mechelen, Schaliënhoevedreef Schalienhoevedreef 20B Mechelen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!