Geef via je kantoor te huur je bedrijfsimago een boost!

  • Door Lynn Mickolajczak
  • vrijdag 14 juni 2019

Wat wil jij als onderneming naar buiten toe uitstralen? Dat is je bedrijfsimago. Klanten, zakenpartners en leveranciers zien in een oogopslag wat ze van jouw bedrijf mogen verwachten. Je bedrijfsimago zorgt er ook voor dat je opvalt tussen de concurrentie. Je kantoor te huur speelt daar een belangrijke rol in. Het is belangrijk dat je kantoor te huur en bedrijfsimago in harmonie zijn met elkaar.


Kantoorruimte huren aan de Kalvermarkt 53De entree zegt al veel over het imago van jouw kantoor te huur.

Wat is mijn bedrijfsimago en hoe match ik mijn kantoor te huur aan mijn bedrijfsimago?

Natuurlijk is het belangrijk om eerst te weten wat je nu juist wilt uitstralen en welke indruk je met onder andere je kantoor te huur wilt achterlaten bij klanten, zakenrelaties en bezoekers. Je zal je dus een paar zaken moeten afvragen. Wat zijn bijvoorbeeld de kernwaarden van je onderneming, of dus je bedrijfsidentiteit? Wie is je doelgroep? Als je doelgroep vooral jongeren zijn, zal je beter scoren met een hip en modern kantoor te huur.

Je kantoor te huur is namelijk het visitekaartje van je onderneming

Eens je weet wat je bedrijfsimago is, kun je jouw kantoorruimte hierop afstemmen. Je kantoor te huur is namelijk het visitekaartje van je onderneming. Het is dus heel belangrijk dat je kantoorruimte matcht met je bedrijfsimago en waarvoor je als onderneming wilt staan. Natuurlijk zijn er een tal van mogelijkheden en is er geen pasklaar antwoord om je kantoor te huur aan te passen aan je bedrijfsimago. Om je op weg te helpen heeft SKEPP alvast 3 gouden tips. Lees je snel verder?

Kantoor te huur Grote Voort 293 Met je kantoorinrichting zien bedrijven in één oogopslag wat jouw bedrijf uitstraalt.

Met deze 3 tips verhoog je je bedrijfsimago via je kantoor te huur

Wil je jouw kantoor te huur in overeenstemming brengen met je bedrijfsimago? Vind je je bedrijfsimago nog niet optimaal? Weerspiegelt je kantoor te huur helemaal niet je bedrijfsimago? SKEPP heeft voor jou 3 tips op je bedrijfsimago door middel van je kantoor te huur een enorme boost te geven.

Breng je bedrijfsimago op smaak met koffie

Wanneer je klanten op je kantoor te huur ontvangt, kun je met goede koffie een goede indruk maken en je bedrijfsimago een boost geven. Wist je dat bezoekers op basis van de koffie die je hen serveert inschatten hoe aantrekkelijk je bent als zakenpartner? Bovendien is koffie op je kantoor te huur een goede gespreksopener. Door een kopje koffie aan te bieden in de kantoorruimte maak je direct een persoonlijke connectie met je bezoeker. Dat breekt al het ijs alvorens de echte zakelijke gesprekken beginnen.

Koffie automaat in jouw kantoor te huurMet een lekker kopje koffie maak je een goede indruk.

Planten op je kantoor te huur verhogen je bedrijfsimago

Binnenstappen in een kaal kantoor te huur schept geen gezellige sfeer. Ongetwijfeld zal je gesprekspartner zich minder op zijn gemak voelen in je kantoor te huur. Niet interessant natuurlijk wanneer je belangrijke zaken te bespreken hebt. De oplossing? Planten in je kantoorkamer. Planten zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer. Een extra troef van planten in je kantoor te huur? Je krijgt als onderneming direct een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling.


Blog: Groene, duurzame kantoorinrichting

Demmersweg 3 5229Planten in jouw kantoor te huur creëren een huiselijke sfeer.

Kunst op je kantoor te huur zorgt voor een boost voor je bedrijfsimago

Net zoals planten kan kunst op je kantoor te huur of in het business center een enorme boost geven aan je bedrijfsimago. Kunst gaat nog een stapje verder dan planten. Dankzij kunst in je kantoor te huur kun je echt je eigen unieke persoonlijkheid als bedrijf naar boven laten komen. Zo zal een klassiek schilderij je onderneming het imago geven dat je veel belang hecht aan professionaliteit en kwaliteit. Een experimenteel kunstwerk geeft je bedrijf een innovatief en dynamisch imago. Bovendien communiceer je dankzij kunst in je kantoor te huur dat je zorg besteed aan de presentatie en dus geeft om je bezoekers en werknemer.

Kantoor te huur aan Flight forum 840Kunst in jouw kantoor te huur geeft een beeld van jouw bedrijfsimago.

Hulp nodig bij het matchen van je kantoor te huur en bedrijfsimago? Ga voor Officeplanner

Je wilt je kantoor te huur matchen aan het imago van je onderneming, maar je wilt niet te drastische beslissingen nemen? Ga dan voor de Officeplanner van SKEPP. Dankzij Officeplanner kun je flexibel je kantoor te huur inrichten. Je kunt de kantoorinrichting volledig personaliseren naar jouw wensen en eisen. Niet 100% tevreden? Of wil je veranderingen doorvoeren? Met 1 druk op de knop kun je op- en afschalen. Je kantoor te huur aanpassen aan het imago van je bedrijf was nog nooit zo gemakkelijk met Officeplanner van SKEPP.


Bekijk Officeplanner!

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!