Geef via je kantoor te huur je bedrijfsimago een boost!

  • Door Lynn Mikolajczak
  • vrijdag 14 juni 2019

Wat wil jij als onderneming naar buiten toe uitstralen? Dat is je bedrijfsimago. Klanten, zakenpartners en leveranciers zien in een oogopslag wat ze van jouw bedrijf mogen verwachten. Je bedrijfsimago zorgt er ook voor dat je opvalt tussen de concurrentie. Een geschikt kantoor huren speelt daar een belangrijke rol in. Het is belangrijk dat je gehuurde kantoor en bedrijfsimago in harmonie zijn met elkaar.


Kantoorruimte huren aan de Kalvermarkt 53De entree zegt al veel over het imago van het kantoor dat je huurt.

Wat is mijn bedrijfsimago en hoe huur ik een kantoor dat past bij mijn bedrijfsimago?

Natuurlijk is het belangrijk om eerst te weten wat je nu juist wilt uitstralen en welke indruk je met onder andere je gehuurde kantoor achterlaten bij klanten, zakenrelaties en bezoekers. Je zal je dus een paar zaken moeten afvragen. Wat zijn bijvoorbeeld de kernwaarden van je onderneming, of dus je bedrijfsidentiteit? Wie is je doelgroep? Als je doelgroep vooral jongeren zijn, zal je beter scoren door een hip en modern kantoor te huren.

Het kantoor dat je huurt is namelijk het visitekaartje van je onderneming

Eens je weet wat je bedrijfsimago is, kun je jouw kantoorruimte hierop afstemmen. Je kantoor is namelijk het visitekaartje van je onderneming. Het is dus heel belangrijk dat je kantoorruimte matcht met je bedrijfsimago en waarvoor je als onderneming wilt staan. Natuurlijk zijn er een tal van mogelijkheden en is er geen pasklaar antwoord om het kantoor dat je huurt aan te passen aan je bedrijfsimago. Om je op weg te helpen heeft SKEPP alvast 3 gouden tips. Lees je snel verder?

Kantoor te huur Grote Voort 293 Met je kantoorinrichting zien bedrijven in één oogopslag wat jouw bedrijf uitstraalt.

 

Met deze 3 tips verhoog je je bedrijfsimago via je kantoor

Wil je het kantoor dat je huurt in overeenstemming brengen met je bedrijfsimago? Vind je je bedrijfsimago nog niet optimaal? Weerspiegelt je gehuurde kantoor helemaal niet je bedrijfsimago? SKEPP heeft voor jou 3 tips op je bedrijfsimago door middel van je kantoorruimte een enorme boost te geven.

Breng je bedrijfsimago op smaak met koffie

Wanneer je klanten in je kantoorruimte ontvangt, kun je met goede koffie een goede indruk maken en je bedrijfsimago een boost geven. Wist je dat bezoekers op basis van de koffie die je hen serveert inschatten hoe aantrekkelijk je bent als zakenpartner? Bovendien is koffie op je kantoor een goede gespreksopener. Door een kopje koffie aan te bieden in de kantoorruimte maak je direct een persoonlijke connectie met je bezoeker. Dat breekt al het ijs alvorens de echte zakelijke gesprekken beginnen.

Koffie automaat in jouw kantoor te huurMet een lekker kopje koffie maak je een goede indruk.

Planten op je kantoor te huur verhogen je bedrijfsimago

Binnenstappen in een kaal kantoor schept geen gezellige sfeer. Ongetwijfeld zal je gesprekspartner zich minder op zijn gemak voelen in je kantoorruime. Niet interessant natuurlijk wanneer je belangrijke zaken te bespreken hebt. De oplossing? Planten in je kantoorkamer. Planten zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer. Een extra troef van planten in je gehuurde kantoor? Je krijgt als onderneming direct een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling.


Blog: Groene, duurzame kantoorinrichting

Demmersweg 3 5229Planten in jouw kantoor te huur creëren een huiselijke sfeer.

Kunst op je kantoor zorgt voor een boost voor je bedrijfsimago

Net zoals planten kan kunst op je gehuurde kantoor of in het business center een enorme boost geven aan je bedrijfsimago. Kunst gaat nog een stapje verder dan planten. Dankzij kunst in je kantoorruimte kun je echt je eigen unieke persoonlijkheid als bedrijf naar boven laten komen. Zo zal een klassiek schilderij je onderneming het imago geven dat je veel belang hecht aan professionaliteit en kwaliteit. Een experimenteel kunstwerk geeft je bedrijf een innovatief en dynamisch imago. Bovendien communiceer je dankzij kunst in je kantoor dat je zorg besteed aan de presentatie en dus geeft om je bezoekers en werknemer.

Kantoor te huur aan Flight forum 840Kunst in jouw kantoor te huur geeft een beeld van jouw bedrijfsimago.

Hulp nodig bij het matchen van je gehuurde kantoor en bedrijfsimago? Ga voor Officeplanner

Je wilt het kantoor dat je huurt matchen aan het imago van je onderneming, maar je wilt niet te drastische beslissingen nemen? Ga dan voor de Officeplanner van SKEPP. Dankzij Officeplanner kun je flexibel je kantoorruimte inrichten. Je kunt de kantoorinrichting volledig personaliseren naar jouw wensen en eisen. Niet 100% tevreden? Of wil je veranderingen doorvoeren? Met 1 druk op de knop kun je op- en afschalen. Een kantoor huren en aanpassen aan het imago van je bedrijf was nog nooit zo gemakkelijk met Officeplanner van SKEPP.


Bekijk Officeplanner!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure