Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Meirbrug 1

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Meirbrug 1

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Meirbrug in Antwerpen (Centrum)

Met een kantoor te huur aan de Meirbrug in Antwerpen zit je goed in het hart van deze bruisende stad. Het kantoorpand voor coworking biedt een aantal interessante formules om te co-werken. De eigenaars zijn jonge ondernemers die beseffen dat het coworken een duidelijke meerwaarde heeft. Je deelt de ruimte met jonge en dynamische ondernemers die graag ideeën uitwisselen. Praat even gezellig bij in de lounge hoek en deel je mening met je collega ondernemers in dit kantoor te huur.

Huurprijzen

Er is in dit kantoorgebouw voor coworking voor ieder wat wils. Al vanaf €95,- per maand heb je voor 10 uur een flexplek. Wil je even rustig zitten of heb je een meeting, dan kun je de volledig uitgeruste vergaderruimte gebruiken. Koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen. Over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken. Dat wordt voor je gedaan. Surfen op je werkplek doe je natuurlijk supersnel met het gratis WiFi netwerk. Natuurlijk kun je ook even met je laptop in dit kantoor te huur in de lounge corner gaan zitten.

Maatschappelijke zetel, meubels inbegrepen en lekker eten

Een werkplek aan de Meirbrug in Antwerpen biedt je niet alleen een centrale plek maar je krijgt er ook nog je maatschappelijke zetel aangeboden. Meubels heb je niet nodig want die zijn voorzien. Om je gasten te ontvangen kun je gebruik maken van de vergaderruimte en in de keuken heb je alle ruimte om een lekkere sandwich te maken. Je brood vergeten? Geen probleem er ligt een Burger King pal naast het pand. Voor de chocolade liefhebbers ligt de Godiva store op een steenworp afstand. Het is dus erg interessant om een werkplek te huren in dit kantoor te huur.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw ligt in het hart van het bruisende Antwerpen net naast de KBC toren. De Meir metro ligt op een paar stappen van dit kantoor te huur. Met de metro kun je makkelijk overal in Antwerpen komen en zit je niet met de verkeersstress. Je auto kun je trouwens vlot parkeren in de nabijgelegen parkeergarage zodat je niet moet zoeken naar een vrije parkeerplaats. De ring van Antwerpen bereik je op een kwartier met de auto zodat je vlot naar je volgende bestemming kunt.

Kantoor te huur aan de Meirbrug in Antwerpen

Wil jij een hippe werkplek aan de Meirbrug in Antwerpen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze vastgoedmakelaars voor geheel vrijblijvend advies. Even een kijkje nemen in het pand is ook mogelijk en je kunt er zelfs 3 dagen gratis “proefdraaien” om te testen of het concept je bevalt. Wees er dus snel bij en bel ons voor dit kantoor te huur aan de Meirbrug in Antwerpen.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meirbrug 1 in Antwerpen Centrum

(Flex)werkplekken
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Wat een hip kantoor zeg

S

Jong en hip maar geen parking van hun zelf

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Meirbrug 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner