Antwerpen Centrum, Bredestraat 4

5 (1)
  • Bureau

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoor te huur in de Bredestraat in Antwerpen (Centrum)

Met een kantoor te huur in de Bredestraat in Antwerpen Centrum heb je een kantoor te huur met een centrale ligging. Het businesscenter is gelegen in het oude stadscentrum en in het hartje van de modewereld van Antwerpen, in een beschermd monument met een prachtige binnentuin. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum bevind jij je in een rustige omgeving. In het kantoorgebouw worden er kantoren te huur en diensten aan op maat van de klant aangeboden. Lees snel verder om nog meer te ontdekken over dit kantoor te huur en ga voor een kantoor in Antwerpen.

Huurprijzen

Er zijn kantoorruimtes van 25 m2 en 46 m2 (met archief) voor respectievelijk €995,- en €1460,- per maand exclusief BTW. Bij het huren van een kantoorkamer zijn alle faciliteiten, zoals het schoonmaken, inbegrepen in de huurprijs.

Vergaderruimte, inpandige tuin en bemand onthaal

Dit kantoorgebouw in de Bredestraat in Antwerpen Centrum beschikt niet alleen over een aantal ingerichte vergaderzalen maar ook over een inpandige tuin waar iedereen tot rust kan komen. Het pand is een oase van rust en gelegen in een stijlvolle omgeving. De kantoorruimten bevinden zich in de historische patriciërswoning “De Cleyne Halve Maene”. Enkele indrukwekkende kantoren dateren uit de 17de eeuw en zijn compleet ingericht met het nodige kantoormeubilair. Er is een bemand onthaal en ook een post- en telefoonservice mogelijk. Je hebt 24/7 toegang tot je kantoor te huur, zodat je volledig zelf kunt bepalen wanneer je aan het werk bent. In de keuken kun je een lekkere lunch maken en deze nuttigen in de prachtige inpandige tuin.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je hier een kantoor huurt geniet je als huurder van een hele goede ligging. Je kantoor te huur is namelijk gevestigd midden in Antwerpen en vlot bereikbaar via de buiten- en binnenring van Antwerpen. Met hier een kantoor te huur ben je dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Je auto kun je parkeren in een privé garage van het bedrijvencentrum. Voor de fietsen is er in het kantoorgebouw van een afsluitbare garage voorzien! Bus-, tram- en treinstations zijn vlakbij gelegen.

Kantoor te huur in de Bredestraat in Antwerpen Centrum?

Wil jij ook je kantoor te huur in de Bredestraat in Antwerpen Centrum? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze top locatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze vastgoedconsultants voor gratis en snel advies. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Bredestraat in Antwerpen.

1 beoordelingen Bredestraat

Zeer rustige en aangename werksfeer

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!