Super deal

Antwerpen Zurenborg, Grote Hondstraat 44

Kantoor te huur aan de Grote Hondstraat 44 in Antwerpen (Zurenborg)

Een kantoor te huur of een werkplek in de coworking aan de Grote Hondstraat in Antwerpen Zurenborg? Dit business center biedt oplossing voor private kantoorunits en werkplekken. In deze stad en in dit bedrijvencentrum kun je jouw bedrijf laten uitgroeien tot het succes dat je het wil laten worden. Lees snel verder welke voordelen er kleven aan een kantoor te huur aan de Grote Hondstraat in Antwerpen Zurenborg.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum biedt 3 verschillende abonnementen aan. Een werkplek voor 1 dag per week kost je €100,- per maand, voor 2 dagen per week betaal je €200,- per maand en een fulltime werkplek voor 5 dagen per week kost €350,- per maand. Hoe meer je er werkt, hoe voordeliger. Ben je op zoek naar meer privacy en wil je een kantoorkamer huren die je kunt afsluiten? Dan is een kantoorruimte van 20 m2 misschien meer voor jou. In deze kantoorruimte is er plaats voor maximaal 6 personen.

Vergaderruimte, een tearoom en gezelligheid

Aan de Grote Hondstraat in Antwerpen Zurenborg huur je meer dan alleen een werkplek of kantoorruimte. Het is hier gezellig en je huurt een kantoor te huur tussen gelijkgestemden. Daardoor is er een leuke mix tussen inspanning en ontspanning. Elke huurder kan gebruik maken van de vergaderruimte. Bij het kleinste abonnement krijg je 2 uur per maand gratis toegang tot de vergaderruimte. Bij een private kantoor te huur zelfs 60 uur per maand. Handig als je wilt brainstormen of een serieuze zaken wilt bespreken. De aanwezige tearoom is een gezellige plek waar je kunt lunchen, informeel vergaderen en waar zelfs catering kan worden verzorgd. Wat wil je nog meer?

Locatie en bereikbaarheid

Dit bedrijvencentrum staat in het hart van de wijk Antwerpen Zurenborg. Het business center bevindt zich binnen de ring en vlak langs de snelweg. Zurenborg is daarnaast perfect bereikbaar via het openbaar vervoer. Zowel de trein, metro als bus hebben hier meerdere stopplaatsen. Zo is het kantoor te huur gemakkelijk bereikbaar als je niet beschikt over een auto of de auto wat minder wilt gebruiken. Met de auto reis je via de E19 snel naar je werk. Je kunt in de buurt eenvoudig parkeren voor een prijs van ongeveer €3,80 per dag, wat een hele goede prijs is voor een parkeerplaats midden in het stad.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Grote Hondstraat?

Ben je enthousiast naar het kantoor te huur aan de Grote Hondstraat in Antwerpen Zurenborg? Als je een kijkje wilt nemen, geen enkel probleem. SKEPP regelt voor jou gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding op een moment dat het jou uitkomt. Voor meer informatie of vragen kun je altijd even bellen met onze vastgoedconsultants. Ga voor een kantoor te huur aan de Grote Hondstraat in Antwerpen Zurenborg.

Kantoorruimte huren aan de Grote Hondstraat, Antwerpen Grote Hondstraat 44 Antwerpen Zurenborg Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!