Antwerpen Zurenborg, Grote Hondstraat 44

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Grote Hondstraat 44 (Zurenborg)

Kantoorruimte of een plek in de coworking huur je aan de Grote Hondstraat in de wijk Zurenborg in Antwerpen. Deze plek is voor iedereen en biedt oplossing voor private offices en werkplekken. In deze stad en op deze plek kun je jouw bedrijf laten uitgroeien tot het succes dat je het wil laten worden. Lees snel verder welke voordelen er kleven aan werken in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen

Het is uiteraard belangrijk om te weten wat het kost als je besluit om niet meer thuis te werken, maar een plek in de coworking overweegt. Er zijn 3 verschillende abonnementen te verkrijgen. Een werkplek voor 1 dag per week kost je €100,- per maand, voor 2 dagen per week betaal je €200,- per maand en een fulltime werkplek voor 5 dagen per week kost €350,- per maand. Dat zijn geen verkeerde prijzen toch? Ben je op zoek naar meer privacy en wil je een kantoorruimte huren die je kunt afsluiten? Dan is een kantoor van 20 m2 misschien meer voor jou en er is ruimte voor maximaal 6 personen in deze ruimte.

Vergaderruimte, een tearoom en gezelligheid

Aan de Grote Hondstraat in Antwerpen huur je meer dan alleen een werkplek of kantoorruimte. Het is hier gezellig en je huurt tussen gelijkgestemden, waardoor de mix tussen inspanning en ontspanning optimaal is. Ieder abonnement, coworking of private office, geeft jou recht op gebruik van de vergaderruimte. Zo krijgt je bij het kleinste abonnement 2 uur per maand toegang tot de ruimte gratis en bij een kantoor zelfs 60 uur per maand. Handig als je wilt brainstormen of een fanatieke bespreking wilt houden. De aanwezige tearoom is een gezellige plek waar je kunt lunchen, borrelen en waar zelfs catering kan worden verzorgd. Wat wil je nog meer?

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand staat in het hart van de wijk Zurenborg in Antwerpen, zo huur je binnen de ring en vlak langs de snelweg. Zurenborg is daarnaast een knooppunt voor het openbaar vervoer, want de trein, metro en bus hebben hier meerdere stopplaatsen. Zo is het kantoor gemakkelijk bereikbaar als je geen beschikking hebt over een auto en als je dit wil hebt dan reis je via de E19 snel naar je werk. Je kunt in de buurt eenvoudig parkeren voor een prijs van ongeveer €3,80 per dag en dat is niet duur midden in de stad toch?

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Grote Hondstraat?

Ben je enthousiast naar het kantoor aan de Grote Hondstraat in Antwerpen en wil je komen kijken? SKEPP regelt voor jou gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding op een moment dat het jou uitkomt. Laat ons wel even weten of de koffie goed smaakt, want goede koffie is belangrijk! Voor meer informatie kun je altijd even bellen met onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte huren aan de Grote Hondstraat, Antwerpen Grote Hondstraat 44 Antwerpen Zurenborg Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!