Kantoor te huur Antwerpen, Bredabaan 859

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bredabaan 859 in Antwerpen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: 800 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 32 m2
  Huurprijs: 1.055 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Bredabaan in Antwerpen (Brasschaat)

Door een kantoor te huren aan de Bredabaan in Antwerpen Brasschaat zit je bedrijf op een gunstig gelegen locatie maar heb je toch geen stress van de dagelijkse files. Een kantoor huur je hier in een kantoorvilla die voorzien is van een moderne infrastructuur en airconditioning. Het business center is gelegen in een prachtige kantoortuin en biedt een heel pakket aan extra diensten aan. Laat onze kantoorexperts je meer vertellen over dit kantoor en lees nu snel verder om meer te weten te komen over dit bedrijvencentrum in Antwerpen.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand al een bemeubelde kantoorkamer van 10 m2 vanaf €400,- per maand. Dit bedrag is inclusief de servicekosten en ook het snelle internet, koffie, thee en water zijn bij deze prijs inbegrepen. Alle contracten zijn flexibel af te stemmen dus je zit niet voor jaren vast. Als je een kantoor huurt heb je ook recht op een aantal uren gebruik van de vergaderruimtes. Voor een kleine meerprijs heb je de mogelijkheid om de vergaderruimte langer te huren. 

Kantoortuin, airconditioning en ontvangstruimte

In dit business center aan de Bredabaan in Antwerpen Brasschaat heb je niet alleen goed uitgeruste kantoorruimtes maar kun je ook een kantoor huren met een eigen terras. Elk kantoor heeft toegang tot de mooi aangelegde kantoortuin waar je heerlijk kunt toeven. Van de hete zomers heb je geen last want iedere kantoorunit is voorzien van airconditioning die persoonlijk in te stellen is. Je gasten worden opgevangen in een representatieve ontvangstruimte waardoor je een zeer professionele indruk geeft. 

Locatie en bereikbaarheid

Door hier een kantoor te huren vermijd je het drukke centrum van Antwerpen maar ben je toch op een half uurtje met de auto in Antwerpen centrum. Het business center is gelegen langs een goed bereikbare baan en heeft een vlotte verbinding met Nederland. Met de auto ben je op een half uur bijvoorbeeld in het nabijgelegen Breda. Je auto parkeren is bij dit bedrijvencentrum geen enkel probleem want er is een eigen parking met camerabewaking.

Huur jij binnenkort een kantoor aan de Bredabaan in Antwerpen Brasschaat?

Wil jij ook een kantoor huren aan de Bredabaan in Antwerpen? Dit moderne kantoorpand met zijn kantoortuin is zeker iets voor jou! Voor meer vragen kun je contact opnemen met onze kantoorexperts. De service van SKEPP is geheel gratis en verplicht je tot niets. Plan zelf een rondleiding in en bezoek dit kantoorpand zodat jij binnenkort jouw kantoor huurt aan de Bredabaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Geen gezoek naar parkeerplaatsen da's mooi!

E

Ze liggen best goe

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Bredabaan 859

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen