Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 367

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Huur kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise (Elsene)

Kantoorruimte huren aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel is nu mogelijk! In dit herenhuis, gebouwd in 1936, heb je de mogelijkheid een unieke locatie te huren. Het gebouw heeft een geweldig mooie marmeren trap die in een kromming naar boven loopt. Zo iets kom je niet alle dagen tegen!

Huurprijzen

Op deze locatie in het centrum van Brussel huur je nu een eigen kantoorruimte van 12 m2 tot en met 45 m2. Je huurt een unieke ruimte in de hoofdstad van België en Europa tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie over de prijzen van de kantoorruimte bel je met onze vastgoedconsultants. We helpen je graag.

Privé terras, beveiliging en geweldige entree

In dit herenhuis aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel huur je nu je eigen kantoorkamer of kantoorruimte. De entree is voorzien van een schitterende marmeren trap, een echte eyecatcher. Op de eerste verdieping van het kantoorgebouw is een terras aangelegd waar je heerlijk een kop koffie kan drinken in de buitenlucht. Een plekje om even te ontstressen. Tijdens kantooruren is er bewaking aanwezig die er voor zorgt dat alles binnen de muren van het kantoorgebouw veilig is.

Locatie en bereikbaarheid

Het huren van een kantoorkamer of kantoorunit in het Centrum van Brussel betekend ook dat je goed bereikbaar ben. Zo stoppen op geen minuut lopen van het kantoorgebouw bussen en de metro. Ook ben je binnen 10 minuten op Zaventem Airport en de snelwegen E19 en E40 brengen je met de auto gemakkelijk richting Antwerpen, Gent en Brugge. Het Ter Kamerenbos is eveneens niet ver weg en een heerlijk plek om en stuk te gaan wandelen. Heerlijk toch even in de buitenlucht? Als je gasten moeten overnachten kunnen ze eten en slapen in Hotel Ibis Style of Le Chatelain, deze liggen op nog geen 5 minuten lopen van je kantoor.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Deze kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel is een geweldige huuroptie. Denk je dat dit moderne pand ook bij jou past? Kom snel een keer kijken en plan gratis een rondleiding in. Zien we je binnenkort?

Kantoorruimte huren in Brussel, Louizalaan / Avenue Louise Louizalaan / Avenue Louise 367 Brussel Elsene Toplocatie!

1 beoordelingen Louizalaan / Avenue Louise

Wat een artistiek en karaktervol kantoor!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!