Super deal

Brussel Europese Wijk, Breydelstraat / Rue Breydel 34-40

Kantoorruimte huren aan de Breydelstraat / Rue Breydel (Europese Wijk)

Voor bedrijven is het huren van een kantoorruimte aan de Breydelstraat / Rue Breydel in Brussel en uitstekende keuze. Het bedrijfsleven leeft hier en het staat natuurlijk ook super als jouw hoofdkwartier hier gevestigd is. In dit kantoorgebouw huur je hoogwaardige kantoorruimtes.

Huurprijzen

Je verzekert jezelf al van een plek in de co-working op deze locatie voor €250,- per maand. Voor deze prijs huur je een vaste plek en heb je 24/7 toegang tot jouw bureau. Als je opzoek bent naar een afsluitbaar kantoor dat meer ruimte biedt dan kun je hier ook uitstekend terecht. Zo huur je een kantoor voor één of twee personen voor €1000,- per maand of een groter kantoor voor twee tot vier personen voor een bedrag van €1250,- per maand. Als je meer wilt weten over de verschillende abonnementen op de co-working adviseren we je te bellen met onze vastgoedconsultants.  

Brusselse gebouwen en toegang tot de tuin

In de Breydelstraat / Rue Breydel in Brussel staat dit kantoorpand welke meerdere huisnummers in beslag neemt. Jij kunt hier nu een kantoorruimte huren te midden van het bruisende bedrijfsleven in de hoofdstad van Europa. De verhuurder kan voor jou taken uit handen nemen die je liever zelf niet wilt doen, hierbij kun je denken aan juridisch advies en de boekhouding. Ook heb je als huurder toegang tot de tuin die bij het gebouw hoort. Hier kun je wandelen, lunchen, werken of gewoon relaxen. De verhuurder zorgt voor lekkere koffie en wil zorgen dat jij je thuisvoelt op kantoor.

Locatie en bereikbaarheid

In de Europese Wijk begeef je je te midden van de politiek en het bedrijfsleven. Je kunt met de auto gemakkelijk naar je kantoorruimte reizen door de omliggende snelwegen te nemen, maar het is ook gemakkelijk reizen met het openbaar vervoer. Zo stoppen bussen en trams dichtbij en zo hoef je je niet druk te maken om parkeerplekken. Dat is ook wel eens fijn toch? Ook is het Leopoldspark dichtbij, hier is ook Google Brussel gevestigd. Leuk om een keer binnen te kijken, dat kunnen we je aanraden.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Breydelstraat / Rue Breydel?

Neem eens contact op over een kantoorruimte aan de Breydelstraat / Rue Breydel in Brussel en laat je verrassen door de mogelijkheden. Onze vastgoedconsultants helpen je gratis verder en plannen ook een gratis rondleiding voor je in. Spreken we je snel?

Kantoorruimte huren in Brussel, Breydelstraat / Rue Breydel 34-40 Breydelstraat / Rue Breydel 34-40 Brussel Europese Wijk Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!