Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Wetenschapsstraat / Rue de la Science 14B

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wetenschapsstraat / Rue de la Science 14B in Brussel Europese Wijk

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in Brussel (Europese Wijk)

Wil jij aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in de Europese wijk van Brussel een kantoor huren waar je ook evenementen kunt organiseren? Dan zit je bij dit kantoorpand goed! Dit bedrijvencentrum is gelegen in het hartje van de Europese wijk en biedt onderdak aan ruim 100 organisaties die een toegang vormen tot een hechte gemeenschap. Wil jij ook deel uitmaken van deze gemeenschap? Lees dan snel verder over de voordelen om hier een kantoor te huren.

Huurprijzen

Dit kantoorpand werkt met prijzen op maat en maakt gepersonaliseerde offertes. Als je hier je kantoor huurt kun je de kantoorruimte laten aanpassen op maat (van 1 tot 50 werkplekken). Hier een kantoor huren wilt ook zeggen dat je kunt beslissen over de contractvoorwaarden op het vlak van duur en flexibiliteit. Je moet je geen zorgen maken over installatiekosten of andere investeringen, daar wordt zorg voor gedragen. Als ondernemer huur je hier een kantoor met een volledige service. Denk dan aan het schoonmaken en het onderhoud van de ict. Neem snel contact op met onze vastgoedconsulenten voor meer informatie.

Groen gebouw, veel licht en airco

Dit bedrijvencentrum aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in de Europese wijk van Brussel heeft een groen thema. Er zijn veel planten en in het atrium is er een prachtige groene muur die zorgt voor de zuivering van de lucht. In dit kantoor huur je een kantoorruimte en geniet je overal van de prachtige lichtinval. Natuurlijk wil jij in de warme zomer ook koel werken en daarom zijn alle kantoren voorzien van airconditioning. Het mooie atrium leent zich ook prima om een bedrijfsevenement te organiseren. De hele cathering kun je laten verzorgen zodat jij je helemaal op je gasten kunt focussen.

Locatie en bereikbaarheid

Een kantoor huren in dit business center doe je met de zekerheid dat je vlot te bereiken bent. De metro en de busstations bereik je op slechts 5 minuten wandelen. De diverse Europese instellingen bereik te voet in 5 minuten. Er is ook de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerplaats van dit business center.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in de Europese Wijk in Brussel?

Is een kantoor huren aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science iets voor jou? Als je hier een kantoor huurt zit je in het hartje van alle activiteit. Laat SKEPP je wensen en behoeften weten. Onze kantoorexperts helpen je gratis en geheel vrijblijvend. Ga zelf een kijkje nemen en plan je rondleiding in. Zien we je binnenkort in dit kantoor te huur aan de Wetenschapsstraat / Rue de la Science in Brussel?


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

It's good in the center to arrange our European business.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Wetenschapsstraat / Rue de la Science 14B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner