Kantoor te huur Gent, Foreestelaan 1

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Foreestelaan 1 in Gent

Beschikbare kantoorvloeren
 • Niv 0

  Ruimte: 707 m2
  Huurprijs: 9.145 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Niv +2

  Ruimte: 745 m2
  Huurprijs: 9.636 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Niv +1

  Ruimte: 748 m2
  Huurprijs: 9.636 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Foreestelaan in Gent

Een modern en in het groen gelegen kantoor huur je aan de Foreestelaan in Gent. Het kantoorpand ligt op een bedrijventerrein en is omgeven door andere kantoren. In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om een ruime kantoorvloer te huren waarbij je de werkplekken volledig zelf kunt inrichten. Deze kantoorunit is een blank canvas en biedt je de mogelijkheid om zelf je stempel op de inrichting te drukken. Lees verder en kom meer te weten over de voordelen van het huren van een kantoorruimte in Gent.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar. Voor €9.145,- per maand huur je er een ruimte van 708 m2. Voor €9.653,- per maand heb je de beschikking over een ruimte van 746 m2. Als je snel bent kunt je nog kiezen op welke etage je huurt. Het inrichten van de kantoorruimtes kun je geheel zelf bepalen. Zo kun je kantoorkamers maken en een deel inrichten met werkplekken voor coworking. 

Park, dakterras en zonwerende beglazing

Het bedrijvencentrum aan de Foreestelaan in Gent is uitermate geschikt als je een kantoor wilt huren waar ecologie centraal staat. Het pand is voorzien van zonwerende beglazing en verwarming en koeling worden gestuurd met klimaatplafonds. Er wordt ook continu verse lucht aangevoerd naar de kantoorunits zodat jij niet duf achter je bureau zit. De hele dag werken in je kantoorkamer is natuurlijk niet aan te raden en daarom is er bij dit business center ook een dakterras en terras op het gelijkvloers om even tot rust te komen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer. De bushalte is op een paar minuutjes wandelen van je gehuurde kantoor. Er is voldoende ruimte om ook je fiets te stallen. Met de wagen is dit bedrijvencentrum ook vlot te bereiken vanuit de binnenstad of vanaf de autosnelwegen E40 en E17. Brussel bereik je met de wagen op een kleine 45 minuten. Parkeren aan het aan dit kantoor is in overleg te regelen.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Foreestelaan in Gent?

Wil jij een kantoor huren in een natuurlijk landschap aan de Foreestelaan in Gent? Laat de kantoorexperts van SKEPP je helpen bij al je vragen. Alles wat je moet weten zoeken ze voor je uit en dit doen ze geheel gratis en vrijblijvend. Een rondleiding kun je online zelf inplannen. Ben jij binnenkort ook een gelukkige huurder van een kantoor aan de Foreestelaan in Gent?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Dit is een super gave lokatie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Foreestelaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen