Kantoor te huur Gent, Nieuwewandeling 62

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwewandeling 62 in Gent

Beschikbare kantoorvloeren
 • LUX

  Ruimte: 102 m2
  Huurprijs: 3.234 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • HENRI

  Ruimte: 132 m2
  Huurprijs: 4.062 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • VOLT

  Ruimte: 135 m2
  Huurprijs: 4.230 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Nieuwewandeling in Gent

Je kunt aan de Nieuwewandeling in Gent een full service kantoor huren in een prachtig kantoorgebouw. Het business center is een gezellige ontmoetingsplek in Gent en valt op door de vele lichtinval en de geboden ruimte. Geen krap kantoor maar een hippe plek in Gent waar jij je kantoor kunt huren. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder en ontdek wat dit kantoorgebouw in Gent jou te bieden heeft.

Huurprijzen

Een kantoor huur je in dit business center al vanaf €2000,- per maand en dan heb je een kantoorruimte van 58 m2 die plaats biedt voor zeven personen. Voor €3234,- huur je een grotere ruimte van 112 m2 en daar kun je met 14 mensen terecht. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Als je hier een kantoor huurt is ook de wekelijkse schoonmaak inbegrepen. Ook voor coworking kun je bij dit kantoor terecht. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsulenten, wij helpen je graag verder en plannen met plezier een rondleiding voor je in.

Digitale receptie, koele kantoren, lekker eten

In dit bedrijvencentrum aan de Nieuwewandeling in Gent huur je niet aleen een kantoor, maar heb je echt een totaalbeleving. Je gasten worden digitaal ontvangen en jij onvangt via de Ipad een digitaal bericht dat je gasten zijn gearriveerd. Alle ruimtes zijn voorzien van koeling zodat je met het warme zomerweer heerlijk fris kunt werken in je kantoorunit. Eten en drinken kun je met je collega's of gasten in het restaurant. Als dat nog niet genoeg is dan zijn er ook nog de diverse afterwork events waar je de ruimte hebt om gezellig te netwerken. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is vlot te bereiken met de auto of de fiets. Je auto kun je in dit kantoor, tegen vergoeding, parkeren in ondergrondse parking en voor je fiets is er een fietsstalling. Dit kantoorgebouw biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een deelfiets of een Partago deelauto.

Huur nu je kantoor aan de Nieuwewandeling in Gent

Dit hippe kantoor gelegen aan de Nieuwewandeling in Gent wil je zeker huren. Neem contact op met onze vastgoedconsulenten en zij helpen je graag verder met je vragen. Plan snel in rondleiding in en kijk wat dit kantoor allemaal te bieden heeft. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend zodat jij dit kantoor aan de Nieuwewandeling in Gent kunt huren.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Een erg moderne inrichting!

J

Pas een afspraak gehad en het is een goe gelegen locatie

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Nieuwewandeling 62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Geen verplichtingen