Kantoor te huur Gent, Oktrooiplein 1

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oktrooiplein 1 in Gent

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Gent!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan het Oktrooiplein in Gent

Een mooi kantoor in een duurzaam gebouw huur je aan het Oktrooiplein in Gent. Dit kantoorpand is een voorbeeld van duurzaamheid en heeft een E-peil van 48! Met een ligging aan Station Dampoort heb je een goede uitvalsbasis voor je kantoorruimte. In dit kantoorgebouw zijn er diverse kantoorunits waar jij je werkplek kunt inrichten. De centrale ligging maakt dit kantoor erg geliefd. Wees er snel bij en lees verder om meer te weten te komen over het huren van een kantoor in Gent.

Huurprijzen

Op dit ogenblik zijn alle kantoorruimtes in dit kantoorpand verhuurd. Vanaf het eerste kwartaal van 2021 is er weer de mogelijkheid om kantoren te huren. Onze kantoorexperts vertellen je graag meer over het aanbod. De kantoorruimtes zijn zeer flexibel in te delen en bijzonder geschikt om flexplekken in te richten om aan coworking te doen. Alles is mogelijk in dit bedrijvencentrum. 

Duurzaam gebouw, temperatuurregeling en badgesysteem

Het bedrijvencentrum aan het Oktrooiplein in Gent geeft je de mogelijkheid om een kantoor te huren met lage verbruik- en onderhoudskosten. Het kantoorpand is voorzien van zonnepanelen waardoor je aardig kunt besparen op je energierekening. Je kantoorunit blijft op de juiste temperatuur dankzij een klimaatregulerend gevelconcept. Te koud of te warm zul je het niet hebben in je kantoorkamer. De toegang tot dit business center wordt geregeld met een badgesysteem. Elke toegang is voorzien met een lezer zodat enkel de juiste mensen toegang hebben tot het kantoorpand. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt niet alleen dicht bij het Station Dampoort maar ook op luttele minuten van de verkeersaders E40 en E17. Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer kun jij het gehuurde kantoor vlot bereiken. Om je wagen te parkeren kun je een ondergrondse parkeerplaats huren of je maakt gebruik van de parking aan het Station Dampoort. Natuurlijk is het nog fijner om naar je kantoor te fietsen en daarvoor is een fietsstalling voorzien. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan het Oktrooiplein in Gent?

Wil jij een goed gelegen kantoor huren aan het Oktrooiplein in Gent? Bespreek met onze kantoorexperts de mogelijkheden en krijg gratis en geheel vrijblijvend advies. Ter plaatse een kijkje nemen is ook mogelijk en je kunt online zelf een rondleiding inboeken. Voor meer vragen kun je terecht bij de kantoorexperts van SKEPP en die vertellen je alles over het huren van kantoor aan het Oktrooiplein in Gent.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Oktrooiplein 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen