Super deal

Herentals, Diamantstraat 8

2200 Herentals

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Diamantstraat in Herentals

Aan de Diamantstraat in Herentals zijn kantoren te huur voor jou als ambitieuze ondernemer. Herentals ligt gunstig aan de snelweg tussen Antwerpen, Turnhout en Leuven. Het bedrijvencentrum bevindt zich op zichtlocatie in een fraai pand met een glazen inkijk. Of je nu zoekt naar een werkplek in een coworking space of een serviced office, SKEPP helpt jou met gratis verder.

Huurprijzen

In dit levendige business center zijn nog een beperkt aantal kantoren te huur. Je kunt kiezen uit een kantoorruimte met een formaat van 20 m2 of 40 m2. De twee serviced offices van 20 m2 kosten €859,- per maand en het betreft een all-inprijs. Wanneer je een grotere ruimte nodig hebt, dan past het kantoor van 40 m2 beter bij jou. Met een all-inprijs van €1718,- per maand huur je gemakkelijk en snel een nieuw onderkomen voor jouw bedrijf.

Meeting center, keuken voor eigen gebruik, sportdak en een gaaf concept

Dit bedrijvencentrum aan de Diamantstraat in Herentals heeft een uniek concept ontwikkeld waar een coworking space en business center op unieke manier samenkomen. De kantoren bevinden zich op de hoger gelegen etages en de werkplekken op de begane grond. Ook is er een Boretti keuken waar je gebruik van mag maken tijdens de lunch. Voor, tijdens of na het werk kun je met collega's een potje sporten op het aanwezige sportdak. Een unieke manier om te genieten van de buitenlucht. In het kantoorpand zijn verschillende vergaderzalen en zelfs een grote conferentieruimte beschikbaar. Er is dus een kantoor te huur dat veelzijdig en modern is.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijvencentrum in Herentals heeft een uitstekende ligging en door de aanwezigheid van de E313 ben je goed bereikbaar voor zakenpartners. Er zijn ook bus connecties in de buurt waardoor je gemakkelijk naar kantoor reist als je niet over een wagen beschikt. Er zitten veel bedrijven in de omgeving dus het vestigen van jouw bedrijf op deze locaties kan leiden tot veel goede samenwerkingen.

Binnenkort ook een kantoor te huur aan de Diamantstraat?

In Herentals aan de Diamantstraat moet je snel zijn als je een kantoor wilt huren. Ze zijn gewild, omdat ze een fantastische uitstraling hebben. Neem snel contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP en wie weet is een voor jou een kantoor te huur in dit business center.

Kantoor te huur in Herentals, Diamantstraat 8 Diamantstraat 8 Herentals Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!