Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20A

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef Mechelen

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef Mechelen

Huur nu kantoorruimte op deze campus aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen. Er zijn bij deze verhuurders nog moderne kantoor units vrij om jouw bedrijf te vestigen. Wil jij je bedrijf ook vestigen in het hart van België en in een eigen private office? Kijk dan snel verder naar wat deze campus je te bieden heeft! In totaal is er ruim 50.000 m2 beschikbaar op de campus in Mechelen.

Huurprijzen, kantoor Schaliënhoevedreef, Mechelen

In dit kantoorgebouw aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen huur je nu een eigen kantoorruimte. Je geniet van een professionele omgeving waarin jij je volledig kunt richten op de groei van het bedrijf. Kantoorruimte in deze toren is beschikbaar vanaf 235 m2 en tot een grootte van wel 1000 m2. Deelverhuur van deze grote ruimten is mogelijk, neem contact op met onze vastgoedconsultants voor meer informatie, ook over de huurprijzen.

Schaliënhoevedreef: strijkservice, een café en een crèche

Het huren van een kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen brengt als voordeel met zich mee dat je kunt genieten van de hoogwaardige services die je worden geboden. Zo is er een café aanwezig waar je heerlijk een drankje kunt doen, een strijkservice die zorgt dat je overhemden weer naadloos glad zijn gestreken en een crèche waar de kinderen een leuke dag hebben. 

Locatie en bereikbaarheid, Schaliënhoevedreef, Mechelen

Dit kantoorpand aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen heeft een prima ligging want de verbinding met de E19 is goed. Door gebruik te maken van deze snelweg ben je binnen 20 minuten in Antwerpen en Brussel. In de stad zelf zijn ook een McGregor en Vero moda, tal van restaurants en grote hotelketens als Best Western en Mercure. Ook het station van Mechelen heeft goede verbindingen naar bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel en Charleroi. Of je dus met de auto of het openbaar vervoer gaat, je komt gemakkelijk op kantoor.

Huur je binnenkort ook kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef?

Ben je ook enthousiast en wil je een kantoor unit huren aan de Schaliënhoevedref in Mechelen? Plan dan gratis een rondleiding in bij SKEPP of bel onze vastgoedconsultants voor meer informatie. Wij helpen je verder!

Kantoorruimte huren op campus aan de Schaliëhoevedreef Schaliënhoevedreef 20A Mechelen Noord Toplocatie!

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!