Super deal

Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20D

2800 Mechelen Noord

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen (Noord)

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen (Noord)

Kantoorruimte aan het zoeken in België en wil je huren op een centraal gelegen locatie? Kijk dan eens naar het aanbod aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen, een hele bedrijfs campus waar in verschillende gebouwen nog hoogwaardige kantoren beschikbaar zijn. Voor meer informatie over de beschikbaarheid kun je kijken naar andere kantoorkamers in Mechelen of even contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 2 kantoorruimtes vrij in dit kantoorgebouw op de campus in Mechelen. Deze kantoren zijn standaard voorzien van meubilair en dit maakt de prijs extra aantrekkelijk. Beide kantoren zijn namelijk even groot en hebben een oppervlak van 425 m2, de prijs per vierkante meter per jaar komt neer op €125,-. Als je dit wilt omrekenen naar een prijs per maand kom je op ongeveer €4.427,-. Er is nog meer beschikbaar bij deze verhuurder op de campus en voor meer informatie over grotere en kleinere kantoorunits neem je contact op met SKEPP!

Gemeubileerd, professioneel en een geweldige community

Kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen kan in een kale ruimte maar ook in een gemeubileerde ruimte. De kantoren in dit kantoorpand zijn beide als ingericht en dus scheelt dit jou als ondernemer veel in de kosten. Dat is altijd positief toch? Naast een complete werkplek is de ondersteuning ook van hoogwaardig niveau. Zo helpt de front desk jou waar ze kunnen. Ze ontvangen je post en sturen het door, ontvangen je gasten en kunnen jouw gesprekken aannemen, berichten aannemen of doorschakelen. Alsof onbezorgd huren nog niet genoeg was, maak je ook nog eens deel uit van de community op deze locatie. Op de campus in Mechelen zijn veel bedrijven werkzaam en dit kan leiden tot interessante samenwerkingen.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen op een centrale locatie in Vlaams België is jouw kantoorruimte gemakkelijk bereikbaar voor zakenrelaties en klanten. De E19 zorgt er voor dat je gemakkelijk naar andere verkeersaders in België rijdt, zoals de E17, E40 en E313. Zo ben je binnen een half uur in de hoofdstad en reis je eenvoudig naar andere steden of naar Nederland. In de stad kun je in een van de vele restaurants heerlijk eten met collega's of zakenpartners. Zo is l'Arstita een echter aanrader om een te proberen. Er is tevens een Novotel aanwezig waar gasten kunnen overnachten als er langer doorgewerkt moet worden.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef?

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen en deel uitmaken van deze community? Neem dan eens contact op met onze vastgoedconsultants en ze plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Wil je ons wel laten weten hoe de koffie was?

Kantoorruimte huren op de Campus in Mechelen Schaliënhoevedreef 20D Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!