Modern-zakelijke kantoorpanden

Modern-zakelijke kantoorruimten zijn met name geschikt voor internationale bedrijven. De corporate uitstraling sluit goed aan op de eisen en wensen van bedrijven die over de gehele wereld actief zijn. De Zuidas is een typisch modern-zakelijke omgeving.


Een moderne of zakelijke uitstraling voor je kantoorruimte en dat in een modern-zakelijk kantoorpand? Op deze pagina geven we je voldoende inspiratie om het kantoor dat je huurt naar  'the next level' te tillen. Ben je je op zoek naar een modern-zakelijk kantoorpand? Dan staan er moderne kantoorgebouwen te huur zoals in (1) Brussel Centrum,  (2) Brussel Elsene en (3) Antwerpen Berchem zeker op je verlanglijstje. Maar ook in (4) Mechelen zijn een aantal interessante locaties met modern-zakelijke uitstraling.

Een kantoorpand met een frisse en moderne uitstraling

Sablon exterieur

Dit bedrijfspand genaamd IT Tower is één van de hoogste gebouwen in Brussel en een icoon aan de skyline. Het kantoorgebouw valt op door het het vele gebruik van glas en de strakke lijnen. Het pand toont modern en heeft bij nacht een echte wolkenkrabber feeling vanwege de verlichte ramen. Mede door het gebruik van het vele glas staat dit pand bekend voor het aangename licht waardoor het kantoor wat je huurt zalig verlicht wordt tijdens de dag.

Tip: dit pand is met name geschikt voor scale-ups en corporates werkzaam in de volgende branches: media & communicatie, Fintech, HR-tech en IoT, advocaten en notarissen, investeringsmaatschappijen en beleggingsfondsen, recruitment, vastgoed, bouw en architectuur en consultancy.

Een zakelijke en eigentijdse uitstraling maar met een rijk verleden

Wilhelminaplein kantoorruimte te rotterdam modern zakelijk

Bij dit kantoorpand zit de echte schoonheid binnen in het pand. De kantoorruimten en vergaderruimten in dit pand zijn zeer modern en met veel oog voor design ingericht. Het kantoor is ingericht op basis van de leefomgeving van de Kazakh. De Kazakh is een nomadische stam in Kazachstan met eigen tradities en oude gewoonten. Deze oude gewoonten en tradities zijn de inspiratie geweest voor de inrichting van dit kantoorpand. Een uniek kantoorpand, modern en zakelijk ingericht maar met een duidelijke link naar het verleden van een specifieke nomadische stam.

Tip: krijg je nieuwe klanten of opdrachtgevers over de vloer? Vertel het verhaal over de Kazakh! 

Zakelijk uitgevoerde kantoorruimten binnen een modern pand 

Moderne kantoorruimte in den haag centrum

Een multifunctioneel gebouw geschikt voor multitenant gebruik. Hoe modern kan je nieuwe werkplek zijn? De kantoorunits zijn gestoffeerd en gemeubileerd en bevinden zich te midden van een moderne corporate werkomgeving. Het pand is behalve van kantoren, ook voorzien van appartementen en penthouses, een foodcorner, een restaurant, een meeting center, een grand café, retail en outletstores. Het inpandige hotel is ideaal om expats vanuit het buitenland onder te brengen.

Tip: deze kantoorruimten zijn ideaal voor bedrijven die regelmatig internationale klanten over de vloer krijgen.

Modern ingerichte kantoren

WhatsApp Image 2019 05 10 at 13.26.02 5

Bij dit kantoorpand in Mechelen zit de echte schoonheid zowel van buiten als van binnen. Aan de buitenkant heeft dit kantoorpand een klassieke uitstraling maar de binnenkant van dit bedrijvencentrum is totaal modern ingericht. Dit kantoorgebouw  is gevestigd aan het Kardinaal Mercierplein in Mechelen en heeft moderne bureaus met veel lichtinval en ergonomische bureaus. De kantoorruimten zijn voorzien van, VOIP, zonwering en koeling. Een heerlijke kop koffie haal je bij de barista in de lunchroom.

Tip: dit kantoor is ideaal wanneer je een moderne look&feel zoekt, maar geen saaie zakelijke sfeer in je kantoor wilt.

Een hip kantoor in Antwerpen, modern & corporate

Antwerpen uitbreidingstraat huren greenhouse skepp

Het Greenhouse in Antwerpen is bekend vanwege zijn groene ontwerp. De verticale geveltuin werkt als een groene long en geeft zuurstof aan de Antwerpse stadsrand. Dit pand heeft een modern uiterlijk en is uitgerust met diverse nieuwe snufjes zoals digitale lockers. In deze digitale lockers kun je pakjes laten bezorgen of ophalen terwijl jij je helemaal op je werk kunt concentreren. Het hele gebouw biedt veel licht en heeft een eigen koffiebar met lunchroom. Een boardroom en vergaderruimtes voorzien van 85 inch multimediaschermen completeren het hoge voorzieningslevel. Je kunt in dit kantoor werken in de coworking of een kantoor huren in een zakelijke omgeving. Uiteraard zijn de services inbegrepen en de kantoren voorzien van een moderne inrichting. Zoals je ziet zijn er voldoende mogelijkheden om voor ieder een kantoor te huren in een modern zakelijk kantoorpand.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure