Kantoor te huur in Brussel? Kantoren aan de Louizalaan

  • Door Lynn Mikolajczak
  • woensdag 18 april 2018

Droom jij om een hip kantoor te huren in de bruisende stad Brussel? SKEPP heeft een uitgebreid gamma aan kantoorpanden en coworking werkplekken. Ga je voor topkwaliteit? Dan is een kantoor te huur in de meest prestigieuze straat van Brussel echt iets voor jou. We geven je een overzicht van de 3 mooiste kantoren in de Louizalaan in Brussel.


Waarom een kantoor huren aan de Louizalaan?

De Louizalaan bevindt zich in de Belgische en Europese hoofdstad Brussel in het stadsdeel Brussel Elsene. De bijna 3 kilometer lange stadsboulevard wordt gekenmerkt door winkels, luxe kledingmerken zoals het huis van Natan, buitenlandse ambassades van onder andere Brazilië en Paraguay en historische momenten waaronder Hôtel Solvay ontworpen door Victor Horta. 

Gave kantoorpanden LouizalaanIn dit gave kantoorpand aan de Louizalaan 54 kun je een kantoor huren.

De bereikbaarheid is perfect met een kantoorpand in de Louizalaan, zeker als je internationale ambities hebt. De Louizalaan bevindt zich op 10 minuten van Brussel Airport Zaventem. Ideaal wanneer je vaak naar het buitenland moet of als je internationale klanten hebt. Internationale zakenrelaties of klanten kunnen bovendien perfect overnachten in Hotel Ibis Style of Le Chatelain.

Daarnaast ben je ook heel gemakkelijk bereikbaar voor nationale contacten of klanten. Via de E19 en E40 staat je kantoor in perfecte verbinding met Antwerpen, Gent en Brugge. Het kantoor is bovendien zowel te bereiken via het station Brussel-Centraal als via het station Brussel-Noord. Ook zorgt een uitgebreid metro-, tram- en busnetwerk dat je overal snel ter plaatse bent. Vaak moet je nog maar het kantoor uitstappen of je kunt al een bus, tram of metro nemen richting jouw bestemming. Kom je toch liever met de auto? Dan kun je die veilig kwijt in de Parking Louizalaan.

Herenhuis LouizalaanIn dit herenhuis aan de Louizalaan 367 in Brussel zijn er kantoren te huur.


Houd je van de natuur en denk je dat een drukke stad als Brussel niks voor jou is? Zelfs in Brussel is er de mogelijkheid om af en toe te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Het ter Kamerbos zorgt voor een stukje natuur tussen alle indrukwekkende gebouwen en het vele verkeer. Het ter Kamerbos is een bos en park midden in de stad. Het is een heerlijke plek om een wandeling te maken en tot rust te komen. Even vertoeven langs de vijver kan je de nodige energie geven om er weer een namiddag tegenaan te gaan. Zo kun je de natuur even opzoeken wanneer je er nood aan hebt.

Louizalaan 367: Kantoren met een prestigieuze entree

In het kantoor in de Louizalaan 367 kun je je klanten al omverblazen bij het eerste contact. Bij het binnenkomen zien je klanten een unieke marmeren trap die in een kromming naar boven loopt. Van een prestigieus ontvangst gesproken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het kantoorpand een prachtig herenhuis is uit 1936 gebouwd door een Belgische familie.

Foto van een vergadertafelAan de Louizalaan 367 vind je moderne, lichte kantoren


Bovendien kun je je klanten verwennen met een heerlijke koffie op het unieke dakterras op de eerste verdieping. Natuurlijk is dit ook ideaal om zelf even te ontspannen aan alle drukte en stress. Draag jij veiligheid ook hoog in de vaandel? Tijdens de kantooruren is er bewaking aanwezig die er voor zorgt dat alles op en top veilig is in het kantoorpand.

En de voordelen houden niet op! Zo kan je gewoon gratis gebruik maken van de vergaderruimtes, koffie en thee is à volonté aanwezig en in de prijs inbegrepen en er wordt dagelijks schoongemaakt. Gelukkig kun je er 24 op 7 werken want wie wil er nu snel naar huis als je zo een geweldig kantoor hebt.

Louizalaan 279: een kantoor te huur met service als kernwaarde

Hou je meer van een modern kantoorpand? In de Louizalaan 279 vind je een recent gerenoveerd pand met een zeer moderne uitstraling. Hier kun je zowel coworking werkplekken als kantoorruimtes huren. Ook is er de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren. Je kunt hier flexibel huren of gaan voor een huurovereenkomst voor lange termijn.

Foto van kantoorinrichtingDe kantoorinrichting in dit kantoor aan de Louizalaan 279 overstijgt andere kantoorpanden.

In dit kantoorpand staat vooral een goede service centraal. Er staan bijvoorbeeld receptionisten voor je klaar die je met alle plezier ondersteunen met telefoons opnemen en het verwerken van post. Zo kun jij je volledig focussen op je core business. Daarnaast is er een toffe espressobar en een restaurant. Ideaal voor een ontspannende pauze of een gezellige informele zakenlunch.

Ben je een sportief type of wil je er een worden? Laat je dan volledig gaan in de fitnessruimte. Even kort en krachtig sporten kan je terug de nodige energie geven om er weer volop tegenaan te gaan. Of je kunt voor of na je werk gaan sporten. Zo heb je geen excuses meer om niet te gaan.

Louizalaan 54: kantoren te huur in een community

Heb je graag veel mensen om je heen en is netwerken heel belangrijk voor je? Wanneer je een kantoor huurt in Louizalaan 54 treedt je als het ware een geweldige community binnen. De aankleding van het gebouw is enorm modern en zorgt voor een frisse, jonge en unieke uitstraling waar je je direct thuis voelt.
De kantoren zelf zijn dan ook volledig gemeubileerd met stijlvolle en nieuwste meubels waar je elke dag 24 op 24 kunt gaan werken.

Mensen aan het werk op kantoorWerk aan de Louizalaan 54 aan de groei van jouw bedrijf, huur een kantoor.

Last minute een vergadering gepland? Geen nood. Voor iedere ondernemer zijn er vergaderruimtes aanwezig waar je zonder problemen gebruik van kunt maken.
Bovendien is er een kantoor naar ieders behoefte. Zo kun je een vaste kantoorruimte huren maar ook een vaste coworking werkplek is een optie. Wil je een flexibel regime? Geen nood, er zijn ook werkplekken te huur zonder een fixed desk. Je kan zelfs een dagabonnement nemen. Zo bepaal je volledig zelf wanneer jij behoefte hebt aan een werkplek in Brussel.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Ben je ondertussen ook zo benieuwd geworden naar de prachtige kantoorpanden in de Louizalaan in Brussel? Aarzel dan niet om contact op te nemen met SKEPP om een kijkje te gaan nemen. SKEPP geeft je met plezier een gratis rondleiding. Heb je nog vragen? De kantoorexperts van SKEPP staan altijd voor je paraat om jouw zo snel mogelijk te helpen en je een antwoord te bieden op al jouw prangende vragen over het huren van een kantoor in Brussel.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure