Wat zijn de beste locaties om een kantoor te huren in Antwerpen?

 • Door Lynn Mikolajczak
 • vrijdag 16 november 2018

Waar moet je een kantoor huren in AntwerpenDat lees je allemaal in deze blog. Antwerpen heeft verschillende stadsdelen. Daarom kan het nogal overweldigend zijn bij het kiezen van een geschikte locatie voor jouw kantoorruimte. Wij bij SKEPP willen de zoektocht naar het meest geschikte kantoorruimte zo gemakkelijk mogelijk maken voor jou. Lees snel verder en ontdek de geschikte locatie om een kantoor te huren in Antwerpen.


Antwerpen kent vele interessante stadsdelen om een kantoor te huren en je bedrijf te vestigen. De stadsdelen die we in deze blog zullen uitlichten zijn: Antwerpen Wommelgem, Antwerpen Wilrijk en Antwerpen Merksem. Na het lezen van deze blog ben je volledig op de hoogte van de voor- en nadelen van deze stadsdelen in Antwerpen. Natuurlijk is er veel keuze in Antwerpen gezien de populariteit van de stad. Ook jij zult na het lezen van deze blog niet kunnen wachten om hier je kantoorruimte te vestigen. Ben jij klaar om een geweldig kantoor in Antwerpen te huren? Lees dan snel verder!

Kantoorruimte huren aan de Kalvermarkt 53Huur jij jouw kantoorruimte binnenkort in Antwerpen?

De bruisende stad Antwerpen

Antwerpen, ook wel ´t Stad genoemd, is de hoofdstad van de provincie Antwerpen. Met zijn 521.600 inwoners is Antwerpen daarmee qua inwonertal de grootste gemeente van België. Heel interessant dus om hier jouw kantoorkamer te vestigen. Antwerpen heeft bovendien een uitgestrekt havengebied met internationaal vrachtvervoer. Het is, na Rotterdam, de tweede grootste haven van Europa. De stad is ook een wereldcentrum voor diamanthandel.

Antwerpen is qua inwonersaantal de grootste gemeente van België

Gezien de grote omvang van de stad kan de zoektocht naar een kantoor te huren in Antwerpen een lastige opgave zijn wanneer je niet weet welk stadsdeel het meest geschikt is voor jouw onderneming. Om het je iets gemakkelijker te maken, zetten we de meest populaire kantoorlocaties op een rij. Zo weet jij waar je het best op zoek kan om jouw ideale kantoor te huren. Bekijk alle beschikbare kantoren die te huur zijn:


Kantoren te huur in Antwerpen

Een kantoor te huur in het rustige Antwerpen Wommelgem

Met een kantoorunit in Wommelgem ben je gevestigd in het oosten van de provincie Antwerpen. In Antwerpen Wommelgem kom je in een gezellig en rustig stadsdeel terecht. Toch ben je nog steeds goed bereikbaar. Bovendien sta je zo in het centrum van Antwerpen. Je hoeft maar een kwartiertje te rijden of een half uurtje maximum te reizen met het openbaar vervoer en je bevindt je direct in de bruisende binnenstad. Het misschien nog onbekende Antwerpen Wommelgem is dus echt wel een plek waar je een kantoor kunt huren om er je bedrijf te vestigen.

Antwerpen Wommelgem een rustig en gezellig maar goed bereikbaar.

Zo is er het kantoorpand in de Koralenhoeve. Dit impressionante kantoorpand heeft een strak design en is afgewerkt met heel veel glas. Heel indrukwekkend om hier jouw kantoor te huren. Ook de services zijn van niveau. Een prachtige binnentuin en een gezellig privéterras zijn nog maar enkele voorbeelden.

Mathenesserdijk 418EWord dit jouw toekomstige werkplek?

Antwerpen Wommelgem heeft dus zeker veel meer te bieden dan misschien eerst gedacht wordt. Ontdek dit prachtige stadsdeel en vestig hier je kantoorruimte. SKEPP helpt je er maar al te graag bij.   


Beschikbare kantoren te huur Antwerpen Wommelgem

Een kantoor huren in het op twee na grootste stadsdeel, Antwerpen Wilrijk

Je wist het misschien nog niet, maar Antwerpen Wilrijk is het op twee na grootste stadsdeel van Antwerpen. Als je hier een kantoor huurt heb je een ideale ligging. Niet alleen in Antwerpen zelf maar ook ten opzichte van andere steden. Antwerpen Wilrijk is namelijk gelegen ten zuiden van Antwerpen en ten noorden van Brussel. Dat maakt Antwerpen Wilrijk gemakkelijk te bereiken met de auto. Bovendien zijn er voldoende snelwegen in de buurt die je naar alle hoeken van België kunnen brengen. Wil je dus jouw gehuurde kantoor strategisch vestigen? Dan is een kantoor huren in Antwerpen Wilrijk echt iets voor jou.

Kantoor te huur Vestig jij jouw kantoor in Antwerpen Wilrijk?

Overtuigd van Antwerpen Wilrijk? Vestig er dan nu jouw kantoor. Zo is er het te huren kantoor op de Boomsesteenweg. Een heel gewild business center. Als je hier een kantoor wilt huren, zal je dus snel moeten zijn. Gelukkig heeft SKEPP nog een aantal laatste kantoren voor jou kunnen bemachtigen. Neem dus snel contact met ons op.


Alle beschikbare kantoor te huur in Antwerpen Wilrijk

Een kantoor huren aan de haven? Dan is Antwerpen Merksem the place to be

Met het huren van een kantoor in Antwerpen Merksem ben je rustiger gevestigd. Bovendien heeft Antwerpen Merksem een belangrijke troef in handen, de haven van Antwerpen. Met hier een kantoorunit ben je vlakbij de haven van Antwerpen gevestigd. Ideaal wanneer je internationale ambities nastreeft over het water heen. Bovendien ben je gemakkelijk te bereiken met de auto dankzij de N1, de snelweg die dwars door Antwerpen Merksem loopt.

De troef van Antwerpen Merksem: de haven van Antwerpen

Kantoor te huur aan de havenHuur jij binnenkort een kantoor in de buurt van de haven?


De kantoren te huur in de Noorderlaan 47 zijn een voorbeeld van kantoren buiten het drukke centrum maar met het voordeel van de haven van Antwerpen. Door hier een kantoor te huren ben je namelijk gevestigd vlak aan het water en dus nabij de haven van Antwerpen. Bovendien bevindt het business center zich nog eens direct aan een oprit richting de E19. Als je een combinatie wilt van rust en een perfecte bereikbaarheid, dan is Antwerpen Merksem echt de plek om jouw kantoor te huren.


Beschikbare aanbod in Antwerpen Merchem

Wat is de beste plek om een kantoor te huren?

Elke locatie heeft zo zijn voor- en nadelen. Om een beter overzicht te hebben, zetten we de voor- en nadelen in onderstaande tabel even op een rijtje. Zo krijg je een beter idee waar jij straks een kantoor wilt huren.

 

Stadsdeel of wijk

Voordelen

Nadelen

Antwerpen Wommelgem

 • Rustige gezellige buurt

 • Goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer

 • Locatie met groeipotentieel

 • Eventjes reizen naar het centrum

 • Nog niet zo bekend

Antwerpen Wilrijk

 • Strategische locatie

 • Goed te bereiken met eigen vervoer en openbaar vervoer

 • Moeilijker bereikbaar met openbaar vervoer.

Antwerpen Merksem

 • Gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer.

 • Dicht bij de haven van Antwerpen.  

 • Goedkopere huurprijzen dan Antwerpen Centrum en Antwerpen Berchem.

 • Moeilijker bereikbaar met openbaar vervoer

 • Verder van het centrum gelegen.

 


Normaal heb je nu al een beter zicht op welke locatie je het best jouw kantoor gaat huren. Geraak je er toch nog niet goed aan uit? Geen zorgen! SKEPP staat volledig paraat om jou te helpen in de zoektocht naar het perfecte kantoorruimte voor jouw onderneming. Neem snel contact op met onze kantoorexperts. Zij helpen jou aan de nodige informatie. Ook helpen we jou aan een selectie van 3 tot 5 geschikte kantoren die te huur zijn.

Wil je een rondleiding in een te huren kantoor? Geen enkel probleem. SKEPP plant direct een rondleiding voor je in in een kantoor naar keuze. Onze hulp en advies is bovendien volledig gratis. Waar wacht je dus nog op? Neem snel contact op met SKEPP en ga voor jouw droom kantoor te huur in Antwerpen.


Neem nu contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure