Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Bredestraat 4

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bredestraat 4 in Antwerpen Centrum

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 1 m2
    Huurprijs: 1.275 € p.m. all-in
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Bredestraat in Antwerpen (Centrum)

Met een kantoor te huur in de Bredestraat in Antwerpen Centrum heb je een kantoor te huur met een centrale ligging. Het businesscenter is gelegen in het oude stadscentrum en in het hartje van de modewereld van Antwerpen, in een beschermd monument met een prachtige binnentuin. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum bevind jij je in een rustige omgeving. In het kantoorgebouw worden er kantoren te huur en diensten aan op maat van de klant aangeboden. Lees snel verder om nog meer te ontdekken over dit kantoor te huur en ga voor een kantoor in Antwerpen.

Huurprijzen

Er zijn kantoorruimtes van 25 m2 en 46 m2 (met archief) voor respectievelijk €995,- en €1460,- per maand exclusief BTW. Bij het huren van een kantoorkamer zijn alle faciliteiten, zoals het schoonmaken, inbegrepen in de huurprijs. 

Vergaderruimte, inpandige tuin en bemand onthaal

Dit kantoorgebouw in de Bredestraat in Antwerpen Centrum beschikt niet alleen over een aantal ingerichte vergaderzalen maar ook over een inpandige tuin waar iedereen tot rust kan komen. Het pand is een oase van rust en gelegen in een stijlvolle omgeving. De kantoorruimten bevinden zich in de historische patriciërswoning “De Cleyne Halve Maene”. Enkele indrukwekkende kantoren dateren uit de 17de eeuw en zijn compleet ingericht met het nodige kantoormeubilair. Er is een bemand onthaal en ook een post- en telefoonservice mogelijk. Je hebt 24/7 toegang tot je kantoor te huur, zodat je volledig zelf kunt bepalen wanneer je aan het werk bent. In de keuken kun je een lekkere lunch maken en deze nuttigen in de prachtige inpandige tuin. 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je hier een kantoor huurt geniet je als huurder van een hele goede ligging. Je kantoor te huur is namelijk gevestigd midden in Antwerpen en vlot bereikbaar via de buiten- en binnenring van Antwerpen. Met hier een kantoor te huur ben je dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Je auto kun je parkeren in een privé garage van het bedrijvencentrum. Voor de fietsen is er in het kantoorgebouw van een afsluitbare garage voorzien! Bus-, tram- en treinstations zijn vlakbij gelegen.

Kantoor te huur in de Bredestraat in Antwerpen Centrum?

Wil jij ook je kantoor te huur in de Bredestraat  in Antwerpen Centrum? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze top locatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze kantoorexperts voor gratis en snel advies. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Bredestraat in Antwerpen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Zeer rustige en aangename werksfeer

N

De foto's zijn erg mooi.

Ik wacht af tot er iet vrij komt

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Bredestraat 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen